- 29 Mayıs 2013
- 2.950
- 5.195
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Kuruma çizgisi olabilir. Bir test daha yapın benceilk 1dk da tüm ekrana idrarın ulaşmasını bekledim ve tek çizgi çıktığı için testi çöpe attım sonra yemek yedik ve yemekten kalkarken çöpe gözüm ilişti 2. Çizgi de çıkmıştı.
Testi tekrarlayın derim. Bu mavi testlerde sonradan çizgi cıkabiliyor.markasını unuttum ama başıma gelmişti ve gebe değildim. İnşallah gebelik vardır.Merhaba kızlar, idrar testinde yalancı pozitif gören oldu mu?
Adet dongum çok düzenli değil ama +-2 gün bugün tarihî ile. Yani g cmis de olabilir 2 gün sonra da olacak olabilirim ama ben de hiç adet belirtisi yok. Ovulasyonun ikinci gününde korunmasız ilişkimiz olduğu için de emin olamatio bugun test yaptım, ilk 1dk da tüm ekrana idrarın ulaşmasını bekledim ve tek çizgi çıktığı için testi çöpe attım sonra yemek yedik ve yemekten kalkarken çöpe gözüm ilişti 2. Çizgi de çıkmıştı. Sizce pozitif mi negatif mi?
Eki Görüntüle 3004936
Evet haklısınız. Süre konusundan hiç emin değilim zaten ben kesin yok diye düşündüğüm için hemen çöpe attım.Kuruma çizgisi olabilir. Bir test daha yapın bence
Gitme durumunuz varsa kan vermeye gidin bence, kan kesin çözüm. Yarin da yine cizgi ciksa nasilsa gideceksiniz kana. En azindan bi an önce kesinlik kazanirNe düşüneceğimi bilemiyorum kızlar. Sizce erken gebelik testi alıp evde mi yapayım şimdi yoksa direk kan testine mi gidelim? Aslında hiç düşünmemiştim ama şimdi çok heyecanlandım.
Gidiyoruz şimdi kan testi için en azından emin olalım :)Gitme durumunuz varsa kan vermeye gidin bence, kan kesin çözüm. Yarin da yine cizgi ciksa nasilsa gideceksiniz kana. En azindan bi an önce kesinlik kazanir
En fazla 30dk sürmüştür yemek yememiz zaten. Masayı toplayıp pencereleri çöpe atarken farkettim iki çizgi olduğunu. Sizin ikinci çizgi belirgin miydi?Testi yaptiktan sonra maksimum 30 dk okunuyor 30 dk sonrasinda cikan degerler onemsenmiyor bildigim kadariyla suphen varsa tekrarlamanı tavsiye ederim
Bence gebesiniz kuruma çizgisi bu kadar net olmaz diye biliyorum insallah varsa şimdiden hayırlı olsunMerhaba kızlar, idrar testinde yalancı pozitif gören oldu mu?
Adet dongum çok düzenli değil ama +-2 gün bugün tarihî ile. Yani g cmis de olabilir 2 gün sonra da olacak olabilirim ama ben de hiç adet belirtisi yok. Ovulasyonun ikinci gününde korunmasız ilişkimiz olduğu için de emin olamatio bugun test yaptım, ilk 1dk da tüm ekrana idrarın ulaşmasını bekledim ve tek çizgi çıktığı için testi çöpe attım sonra yemek yedik ve yemekten kalkarken çöpe gözüm ilişti 2. Çizgi de çıkmıştı. Sizce pozitif mi negatif mi?
Eki Görüntüle 3004936
Merhaba. Bu ay aynısı bana da oldu şuan adetimMerhaba kızlar, idrar testinde yalancı pozitif gören oldu mu?
Eki Görüntüle 3004936
Mutlaka sonucu yaz, inşallah hayırlı zamandır ve nasip olmuşturGidiyoruz şimdi kan testi için en azından emin olalım :)
Öyle mi diyorsunuz üzüldüm şimdi. Biz de çok heyecanlandik eşimle. Kan testi vereceğim şimdi.Merhaba. Bu ay aynısı bana da oldu şuan adetimtekrarlayın ve ilk 10 dakika içerisinde bakın
Sen yine de ver ama çok umut bağlama. İnşallah vardır canım. Bak sana testimi atayım. Bundan 3 gün sonra kan verdim 0.100 çıktıÖyle mi diyorsunuz üzüldüm şimdi. Biz de çok heyecanlandik eşimle. Kan testi vereceğim şimdi.
Sağolun, netleşecek bir kaç saate...Sen yine de ver ama çok umut bağlama. İnşallah vardır canım. Bak sana testimi atayım. Bundan 3 gün sonra kan verdim 0.100 çıktı
İşte kuruma lekesi tam olarak bu oluyor. Bembeyaz.Sen yine de ver ama çok umut bağlama. İnşallah vardır canım. Bak sana testimi atayım. Bundan 3 gün sonra kan verdim 0.100 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?