• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalancı pozitif olabilir mi prodoctor test

Naksuu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
118
En iyi cevaplar
1
33
13
Merhabalar adetime 2 gün var 5 gün öncede kahverengi lekelenme yaşamıştım prodoctor marka test yaptım sonuç böyle çıktı ama testle alakalı o kadar çok yalancı pozitif yorumu okudum ki aklıma takıldı yalancı pozitif olabilir mi
IMG_8855.webp

Merhabalar adetime 2 gün var 5 gün öncede kahverengi lekelenme yaşamıştım prodoctor marka test yaptım sonuç böyle çıktı ama testle alakalı o kadar çok yalancı pozitif yorumu okudum ki aklıma takıldı yalancı pozitif olabilir mi Eki Görüntüle 3645353
Bu denli net cikarmaz ya bence yalanci olsa. Bence bi tane daha varsa tekrarlayin

Benimde reglime 3 gün var bendede silik çıktı ama sizinki benimkine gore daha net

Hamileyim ☺️ 22 eylülde kan verdim 1533 çıktı 26 eylülde verdim 8889 çıktı pazartesi doktora gideceğim inşallah
Ay hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahh benim bu sabah ilk idrarla böyle çıktı ikinci idrarla da aşırı silik çıktı testim prodoctor bende acaba bozuk mu diye şüphelendim

Eklentiler

• IMG_5490.webp
    IMG_5490.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_5506.webp
    IMG_5506.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 102
Ay hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahh benim bu sabah ilk idrarla böyle çıktı ikinci idrarla da aşırı silik çıktı testim prodoctor bende acaba bozuk mu diye şüphelendim
Bir kan vermenizde fayda var olma ihtimali yüksek gibi

Benim şuanlık iyi gibi 2 hafta sonra kontrolüm büyüdük biraz daha ben fetal dna falan yaptırdım cinsiyet öğrendim falan artık biraz daha beslenme vs ile geçiyor günlerim
Keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştunuz

Back
X