• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalancı pozitif olabilir mi?

saveanimal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
95
28
3
31
Kızlar merhaba. Reglime 4 gün var. Days doctor gebelik testi yaptım. 10 dk içerisinde silik çizgi çıktı. Bu markanın yalancı pozitif verdiğini duydum. Geçen ay da bu markayı ve artımedi de denemiştim. Tamamen bembeyazdı. Days doctor ile gebelik öğrenen var mı?
Bir de akıntı ve sivilcelenme dışında belirgin bir belirtim yok. Geçen ay daha çok belirtim vardı hatta. Ama yine de kafamı kurcaladı. Testi yorumlar mısınız? Yükleyince netliği düşüyor ama ben pembe olarak ikinci çizgiyi görüyorum.

Eklentiler

• IMG_7328.webp
    IMG_7328.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 395
  • IMG_7327.webp
    IMG_7327.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 370
  • IMG_7323.webp
    IMG_7323.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 390
Kızlar merhaba. Reglime 4 gün var. Days doctor gebelik testi yaptım. 10 dk içerisinde silik çizgi çıktı. Bu markanın yalancı pozitif verdiğini duydum. Geçen ay da bu markayı ve artımedi de denemiştim. Tamamen bembeyazdı. Days doctor ile gebelik öğrenen var mı?
Bir de akıntı ve sivilcelenme dışında belirgin bir belirtim yok. Geçen ay daha çok belirtim vardı hatta. Ama yine de kafamı kurcaladı. Testi yorumlar mısınız? Yükleyince netliği düşüyor ama ben pembe olarak ikinci çizgiyi görüyorum.
Tekrar test yaptınız mı benim de bu şekilde çıktı ama güvenemiyorum

IMG_8548.webp
bende adete 8 gün kala artımed le yaptım testim bu şekilde hafif bi çizgi var ama sonra prodoctorla yaptım negatif çıktı hangisi doğru arada kaldım

Eki Görüntüle 3643295 bende adete 8 gün kala artımed le yaptım testim bu şekilde hafif bi çizgi var ama sonra prodoctorla yaptım negatif çıktı hangisi doğru arada kaldım
Canım yanlış anlama ama bu artimed yalancı pozitiflik veriyor bende de aynısı olmuştu çünkü prodoctor da yalanci veriyor freely de ayni sekilde

Şu anda reglime 6 gün var kan versem doğru sonuç alır mıyım acaba
Benim 5 gün kala kanda çıktı. Ama aynı zamanda predictor early, awox ve laboquickte silik çizgi gördüm. Eğer predictor earlyde yoksa bir gün daha bekleyip tekrar yap. Ben bu 3 teste güveniyorum. Çok uzun süredir deniyoruz, daha önce bu markalar bende hep negatifti. İlk defa silik çıktı onda da doğruymuş 🙏

Benim 5 gün kala kanda çıktı. Ama aynı zamanda predictor early, awox ve laboquickte silik çizgi gördüm. Eğer predictor earlyde yoksa bir gün daha bekleyip tekrar yap. Ben bu 3 teste güveniyorum. Çok uzun süredir deniyoruz, daha önce bu markalar bende hep negatifti. İlk defa silik çıktı onda da doğruymuş 🙏

Bende daha önceden çok test yaptım denedim hep direk negatif çıkıyodu ilk defa artımed de silik çizgi çıktı sonra prodoctor la yaptım onda da negatif çıktı. O yüzden dedim kan mı versem acaba

Back
X