Yalancı Romantik - Kanal 1

ASYAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
181
1
96
41
İstanbul
kanal 1 de salı gunlerı saat 22:00 da bence cok komık guzel.evlı cıftlerın yasadıgı sorunları zorlukları guzellıklerı anlatıyoa.s bu dızı ızlemenızı tavsıye ederıımyerimseniben

kanal 1 de salı gunlerı saat 22:00 da bence cok komık guzel.evlı cıftlerın yasadıgı sorunları zorlukları guzellıklerı anlatıyoa.s bu dızı ızlemenızı tavsıye ederıımyerimseniben

arasıra takıldım ona bayıldımm ben yerimseniben
aslında karısını o kdr çok sevio kii ama maçoluk yapıcak yaa pas vermiomuş gibi yapıoo:roflol:

kanal 1 diye kanalmi var ilk kez duydum :) izledigim tek kanal yumurcak tv oldu su aralar :)

Bende Izliyorum Eğlenceli Bir Yapim Ebru Cundebeyoğlunu Oldum Olasi çok Severim Ama Karşisinda Ona Daha çok Yakişan Biri Olabilirdi

biz de eşimle birlikte çok eğlenerek izliyoruz.çok güzel izlemediyseniz mutlaka bi bakın derim

walla eşimle beraber izlediğimiz birbirimize bak bazen sende böyle oluyosun dediğimiz tek dizi.........

O dizi hayranlıkla izliyorum.

didişmeleri falan bize cok benziyo:roflol:sırnaşık şey

Özellikle takip etmiyorum ama rastladığım zaman izlediğim bir dizi..Çok eğlenceliler

Haftaiçi hergün tekrarı var tam saatini bilmiyorum ama saat 5-6 arası

Son düzenleme:
ewe bende bu diziyi çok sevıyorum eşimle bırkıte izliyoruz......

aynen biz de eşimle fırsat buldukça izliyor, çok keyif alıyoruz...

bende seyrediyorum çok güzel hele bir ara köfte olayı vardı resmen koptum yani gülmekten.ama sonunda kazanan gene ahmet oldu:):hooray:

Son düzenleme:
tek kelime ile süper
oyuncularda harika
hAftaya cumayı bekliyorum

kızlar yalancı romantik artık yeni bölümleriye fox tvde...bende çok seviyorum bu diziyi.evliliği güzel dile getiriyor..

Arkadaşlar fox tv de yeni bölümleri başladımı hangi günler oynuyor bu dizi çok güzel ya ben bayılıyorum

Back
X