Yalancı Romantik - Kanal 1

ben de birkaç kez denk geldim ve resmen öldüm gülmekten sırnaşık şey
eşime anlatıyorum sürekli şöyle oldu dizide böyle oldu :asigim:
sana bir şeyler anımsatıyor mu diye :icecream: sengözlerimebaksanab

Bir önerim vardan tasinmistir, eski tarihli konu moderatör arkadasin dikkatine...

ben çok seviyorum bu diziyi ama yarımyarım vermeleri çok kötü oldu çok sıkıyo tek bölüm olarak izlemek daha zevkli öbür türlü birşey anlamıyo insan

bitiyorum ben bu diziye ya çok komik bazen benim eşimi anlatıyor
hakan bey ama hakan daha komik benimkinin yanında öyle bi eşim olsun isterdim senağlama

Bu aralar keyif alarak eşimle izeldiğimiz tek diziydi. Ama yeni bölümlerini çekmiyorlar artık sanırsam. Korkarım Çocuklar Duymasın gibi ısıtıp ısıtıp bıktırana kadar önümüze getirecekler.. Keşke devam etseydi. :1ninca:

bende çok seviyordum kanal1 deyken başlamıştım ama resmen güzelim diziyi reyting kurbanı ettiler özelliklede foxa geçtikten sonra dizinin saatinin bir türlü ayarlanamaması falan bu yüzden harcandı oyuncularda kaliteliydi yazık oldu ne diyim şimdi zaten kanal1 sürekli aynı bölümleri yayınlayıp duruyor foxta yapıyor yakında bayarlar kesin

çok beğeniyorum bu diziyi ilk defa tesadüfen görmüştüm
benimde eşiminde çok hoşuna gitmişti ama yeni bölümleri hangi gün ve saatte yayınlanıyo anlayamadım:bbo:
birde kanalıda mı değişti:uhm:

keyfim yoksa yalancı romantik i izlemem yeterli.. hele blender müzeyyene bitiyorum.. kaydirigubbakcemile3

Back
X