yalancı sancı mı

zeynep333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
54
0
86
Ankara
40+4 hamileyim.1 haftadır sancılarım oluyo adet sancısı gibi bikaç saat sonra geçiyo.bugün biraz daha şiddetli.artık doğsun istiyorum bebeğim.çünkü cumaya kadar olmazsa suni sancı dedi doktor mecburen o da olmadı sezaryen olcam.doğum yapan arkadaşlar sizde nasıl olmuştu adet sancısına benziyormu bu doğum sancısı.sizce biraz daha beklesemmi..off çok canım sıkılıyo..

Allah yardımcın olsun..Doğum yapmadım, 19 haftalık hamileyim..bu yüzden bişe söleyemicem..Ama normal yapmış bi ablamdan duyduğuma göre sancılar adet sancısına benzer şekilde olurmuş..ama sıklaşırmış sonradan..

Benimde arkadaşım doğum yaptı, onunkide adet sancısı gibi geliyomuş, üşüttüğünü falan sanmış hatta.Sonra kontrole gidelim demiş annesi,gidince doğuma almışlar. Doğumu başlamış meğerse. opuyorumnanaktan ınşallah sende bi an önce doğurursun .:ecrin_bebek:

off benim de şimdi hafif hafif ağrılarım başladı, herkes gözümün içine bakıyor zaten doğuruyum diye.
Ama kesin yalancıdır, çatı muaynesi yapıldı rahimde hiç bir hazırlık yokmuş doğuma yönelik.

Pazartesine kadar birşey olmazsa sezaryen olacak.

40+6 oldu ya daha bişey yok.bugünde ikna ettim dr u.salıya kaldı.salı kesin gidiyorum tıpış tıpış sezeryana...inş sizinkiler istediğiniz gibi olur.

41+2 hala gelmedi bebeğim(çok üzülüyorum.kafam çok karışık herkes bişeyler söylüyo...yok suni sancı çok zor git sezeryan ol...yok daha bekle ...yok daha bekleme suni sancıda olsa normal olsun....şaşırdım napıcamı.yarın sabah gel dedi doktor.keşke bu gece gelse sancılarım...ilk bebeğim.korkuyorum ama kendimden değil bebeğime bişey olursa diye...sizce bebek için en sağlıklısı hangisi olur?

allaah gönlünüze göre versin kızlar.... dopurmak isteyen arkadaşlar, inşallah bu gece ya da yarın doğursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…