• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yalancı sancı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.445
7.972
78
Kızlar selam 31+5 cok fazla akıntım var geceleri sancılanıyorum ama duzenli değil erken doğum belirtisimi 🤔

Benimde o haftalarda başladı gece yalancı sancılar akıntı zaten hep çok fazla vardı erken doğum olmadı. Bebek aşağı inmeye çalıştığı için o sancılar oluyormuş doktorlar gayet normal olduğunu söylediler bana

Benimde o haftalarda başladı gece yalancı sancılar akıntı zaten hep çok fazla vardı erken doğum olmadı. Bebek aşağı inmeye çalıştığı için o sancılar oluyormuş doktorlar gayet normal olduğunu söylediler bana
Tesekkur ederim ❤️

Normal, bu donemlerde yalanci sancilar basliyor

Normal, bu donemlerde yalanci sancilar basliyor
Tesekkur ederim goglede yazıyor ama tecrubelilere sormak istedim dünkü sancım hemen geçmedi ve belime yayıldı dunde kafayı taktım acıkcası oda normal mi

Tesekkur ederim goglede yazıyor ama tecrubelilere sormak istedim dünkü sancım hemen geçmedi ve belime yayıldı dunde kafayı taktım acıkcası oda normal mi
Evet normal. Gercek sanci bir ivme dogrultusunda yukseliyor ve 10 saniye sonra ortalama yavas yavas geciyor.

Back
X