Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 35 haftalık hamileyim iki gündür adet sancısı gibi ağrım var bacağıma kadar vuruyor ağrısı bunlar yalancı sancımı sizce ilk gebeliğim deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
Kızlar 35 haftalık hamileyim iki gündür adet sancısı gibi ağrım var bacağıma kadar vuruyor ağrısı bunlar yalancı sancımı sizce ilk gebeliğim deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
Evet canim yalanci sancılar.dogum sancisi duzenli araliklarla bel ve kasiklara vurur ve şiddeti giderek artar yarim saat arayla baslayip 5 dakikaya kadar duser ve mumkun oldukca evde gezerek cek sancini senin için daha iyi olur. Rabbim kolay dogumlar nasip eder inşallah.