• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalancı sevgili!

shiftcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.025
556
123
kızlar valla ben artık bunaldım daraldım dellenicem. ayrılıyorum adamdan zırıl zırıl ağlıyo dayanamıyorum affediyorum sanki sorunlar düzelmiş gibi.

bizim adam iki gün önce akşam saat 10 da ben aşağı parka iniyorum dedi, peki dedim öyle kısmam oraya gitme buraya gtme demem. istediği gibi gezer tozar ama haber verirse iyi olur. zaten mimli. neyse bugün facebookta gördüm ki bizimki park yerine kafelerde fink atıyomuş gecenin bi körü saat 3 te geldi eve. niye yalan söylüyosun diyorum 5 dakka uğradık diyo. ama o fotolarda hiç 5 dakka uğranılmış gibi haller yok tabi.

her konuda böyle mutlaka ufak bi yalanını buluyorum bunu yüzüne vurduğumda da sen gezerken ben bişey diyomuyum diyo. gezdiğim yerde en fazla annemle markete gitmektir.

sürekli yalan yalan. valla çıldırıcam. bide bana taktik deniyo bişeyle suçladığımda hemen sende şöylesin sende böylesin diye üste çıkmaya çalışıyo.

herkese farklı davranıyo öyle ki biriyle buluştuğumuzda yanımdaki adamı tanıyamıyorum 3 sendir her dakkamı beraber geçirdiğim adamı tanıyamıyorum ana bu kim ya oluyorum.

en doğru seçenek ayrılmak farkındayım. artık yoruldum sürekli yalan kovalamaktan zaten aldatmıştı beni, onun daha dikkat etmesi güvenimi kazanması gerekmez mi. evet tekrar aldatılmadığımı biliyorum ama en ufak yalan bile güveni zedeliyo dikkat etmsi gerekmez mi. küçük desem değil 25 yaşında adam bu yaştan sonra da değişmez artık.

çok yoruldum artık kızlar ya:1no2: gençliğime geçen zamanıma üzülüyorum :1no2:

Ayrıl diyemem ama gözünü korkutmalısın..
En başta,zaten aldattığı halde affettiğin için o güveni vermişsin maalesef..
Şimdi ne var ki yalan söylediysem diyip çekiliyordur..Elbette şu anda ihanet etmiyordur ama ilişkinin biraz ciddiyeti kaybolmuş sanırım..
Çünkü zamanında en acı olayı affetmişin..
Bence tavrını koymalısın..:delphin:

biraz geç kalmışsın sanırım canım ayrılmak için.
:delphin:

aslında çok çabalıyo bişeyleri yoluna koymak için ama bazı insanların karakterinde var galiba yalan söylemek.

çok tavrımı koydum hala da eskisi gibi değilim hiç bi zaman olmucam da ama ne yazık ki kaybedince değer anlayanlardan. ayrıl veya burnunu sürt tamam sürtüldü sonra tekrar affet çünkü herşey düzelmiş görünüyo ama iki hafta geçiyo üstünde tak adam aynı adam.

çok bencil zaten bütün sorunlar bundan çıkıyo. kendinden başkasını çok nadir düşünür o yüzden çok acı çekmeden hiç bişeyin değerini bilmiyo ne yazık ki.

anladım ki bu işler çooook zormuş. insanları anlayamıyodum. seviyolar işte niye başaramıyolar diye düşünürdüm ama işte sevgi hiiiç bişeyi çömüyo.

evli değilim ama bulunduğumuz ortam dolayısıyla her 1 saatte mutlaka karşılaşıyoruz.

aldatılma konusu da ayrıldık 6 ay ayrı kaldık sonra beni aradı herşeyi anlatmak istediğini, herşeyi anlattı dürüstlüğüne inandım ve affettim. o konuyla ilgili sorunum yok şu an. biliyorum ki kafasına çok güzel dank etti herşey. bi şans daha vermek istedim o zaman saolsun o konuda yüzümü kara çıkartmadı verdiğim şans konusunda ama.

sanıyorum biraz daha ağırlığımı koymalıyım. üzülmesin kırılmasın diye kırmamaya çalıştıkça tepeme çıkıyo her konuda. sen geziyosun ben gezince mi olay oluyo diyo. anlatıyorum diyorum ki olay gezmen değil olay şurdayım diyip başka yere gitmen. ama işte sabit görüşlü kendisi. bide inat üstüne. en sonunda dövücem ya. elimden bi kaza çıkcak çok sinirlendiğim bi anda...

Ya sorun güvense ve karşındakinin tavırları bunu yerine getirmek gibi bi çaba içerisinde
değilse
zor...
gerçekten zor.
ılşkideki mutluluk asla daim değildir o zaman.
Mutlu olursunuz birlikte ama gnlük o an olur.
Yalnız kalırsın eve gelirsin
Kafanda yine acabalar dönmeye başlar...
Bu da zihin yorgunluğu yapar..
Ve bu zihin yorgunluğu en zorudur.
Bu çok yıpratır seni.
Her an dşünmek
acaba diye sormak
ne için uğraşıyorumun hesabını düşünmek.
ben ilk başlarda bi güven sorunu yaşamıştım seninkine benzer bu facebook açısından.
öyle bi tavır koydum ki.
şimdi ne facebook hesabı var ne bişeyi.
gerçi yapan heryerde yapar bi yolunu bulur, işte o anda karşı tarafın tavırları ilişkiyi kurtarma
çabası girer devreye.
O konuda da bi işaret yoksa, ve bu güvensizlik ve acabalar sürerse bu işten kurtulmak lazım. Güzelliğine gençliğine verdiğin zarara değmez.

bu karakter yani değişmez ne yazık ki.. sen de diosun zaten burnunu sürtüyorum 2 hafta değişyo, sonra eski haline dönüyo die.. yine de değişebilir bence daha 25 yaş nedir ki..

hem 5 dk diye çıkmış hem de gece 3'te mi dönmüş? e bak onu söylüyo çekinmiyo.. yok yok bu senden hiç çekinmiyo.. koyucan tavrını, ben çekemicem bunu yeter artık dicen, blöf de yapabilirsin.. sert çıkmassan değişmez bence..

yok dışarı diye çıktı, ama 5 dakka kafeye uğradık arkadaşın arkadaşını görmeye dedi. çekinmesin demiştim ama çektircem onu en sonunda ben!

çektir tabii.. azıcık çekinsin yani o kdr yumuşak olmak iyi diil.. bak dinlemez seni, kafasına eseni yapar, sen de arkda kalır hindi gibi düşünürsün böle.. sen olgunluktan böle yapıosun ben anlıorum seni ama çocuk anlamaz, başka şeye yorar.. der ki ne desem ses çıkarmıo, beni çok sevio bilmem ne.. olmaz..

çektir tabii.. azıcık çekinsin yani o kdr yumuşak olmak iyi diil.. bak dinlemez seni, kafasına eseni yapar, sen de arkda kalır hindi gibi düşünürsün böle.. sen olgunluktan böle yapıosun ben anlıorum seni ama çocuk anlamaz, başka şeye yorar.. der ki ne desem ses çıkarmıo, beni çok sevio bilmem ne.. olmaz..

doğru diyosun valla, ama artık uğraşmaktan da yoruldum inceldiği yerden kopsun diyorum çok seviyo olmama rağmen...:1no2:

sende aynını yap..belkı yaptığı seyın yanlış olduğunu anlatabılırsın..
artı hiç bır sey için geç değildir onsuz yasayabıleceğine ınanıyorsan bekleme çevir sayfayı..
daha dürüst insanlar ıllakı vardır..
sabır ve kolaylık diliyorum
sevgıler..........

oy oy oy bugunlerde saglam iliskisi var dedigim herkes patir patir dokuluyor..

tatlim seviyorum diyosun mutlaka seviyorsundur ama bu isler kuru sevgiyle yuruymuyor malesef en basta guvenle yuruyor..
sen de biraz anne sefkati sezdim ben yani her hatasinda sefkatli kollarina siginiyor ya yapma bunu.. erkekler anne gibi sigindaklari kadinlari hep uzerler.. dusunmezler onlari.. kendileri onemlidir kendileri muhimdir..
birak umursama arama sorma aradiginda canin isterse cevap ver, umursamaz ol.
bitirmek evet en kolayi su anda ama seviyorum diyosan emek verceksin.. verdigine de eminim.. ama ilerde pisman olmak istemiyorsan biraz daha dusunmeni dilerim..
baskasi olsa kes at derdim ama seni biraz olsun taniyorum..

doğru diyosun valla, ama artık uğraşmaktan da yoruldum inceldiği yerden kopsun diyorum çok seviyo olmama rağmen...:1no2:

dur yahu hemen kopmasın.. adamın kişiliğ bu ama kafaya koyarsan değştirirsin.. en azından törpülersin biraz.. yeter ki kararlı ve biraz da sert ol.. sendeki bu tavır değişikliğine alışkın olmadığı için yadırgayacak ve silkinecektir..

kızlar valla ben artık bunaldım daraldım dellenicem. ayrılıyorum adamdan zırıl zırıl ağlıyo dayanamıyorum affediyorum sanki sorunlar düzelmiş gibi.

bizim adam iki gün önce akşam saat 10 da ben aşağı parka iniyorum dedi, peki dedim öyle kısmam oraya gitme buraya gtme demem. istediği gibi gezer tozar ama haber verirse iyi olur. zaten mimli. neyse bugün facebookta gördüm ki bizimki park yerine kafelerde fink atıyomuş gecenin bi körü saat 3 te geldi eve. niye yalan söylüyosun diyorum 5 dakka uğradık diyo. ama o fotolarda hiç 5 dakka uğranılmış gibi haller yok tabi.

her konuda böyle mutlaka ufak bi yalanını buluyorum bunu yüzüne vurduğumda da sen gezerken ben bişey diyomuyum diyo. gezdiğim yerde en fazla annemle markete gitmektir.

sürekli yalan yalan. valla çıldırıcam. bide bana taktik deniyo bişeyle suçladığımda hemen sende şöylesin sende böylesin diye üste çıkmaya çalışıyo.

herkese farklı davranıyo öyle ki biriyle buluştuğumuzda yanımdaki adamı tanıyamıyorum 3 sendir her dakkamı beraber geçirdiğim adamı tanıyamıyorum ana bu kim ya oluyorum.

en doğru seçenek ayrılmak farkındayım. artık yoruldum sürekli yalan kovalamaktan zaten aldatmıştı beni, onun daha dikkat etmesi güvenimi kazanması gerekmez mi. evet tekrar aldatılmadığımı biliyorum ama en ufak yalan bile güveni zedeliyo dikkat etmsi gerekmez mi. küçük desem değil 25 yaşında adam bu yaştan sonra da değişmez artık.

çok yoruldum artık kızlar ya:1no2: gençliğime geçen zamanıma üzülüyorum :1no2:

Taßii ki... Eger seni aLdattıysa Guvenini kaZanmaLı tekrar... Fakat iyice güvensizLik olu$mu$ sen de ßelli ki.. ßunu ona söyLemeLisin aksi takdirde iLi$ki noktalanır dersin... Yani ßi $ekilde ona ayar vermen gerekiyor.. Yoksa ßöle pek yürütemezsiniz....

valla tıpır tıpır dökülüyoruz yaaaa emek sarfediyorum evet sürekli ama tek taraflı olduğunu görünce yorulduğua üzülüyorum.:1no2:

sert çıkıyorum kuzu gibi oluyo ama işte iki hafta kuzu gibi sonra tak bi anda değişiyo bi psikologa gitse süper olcak sürekli söylüyorum ama sen git önce diyodelikafadulden böyle bi adam işte

senin işin biraz uzun vadeli.. sabırlı birine de benziyosun halbuki, yaparsın ya..

senin işin biraz uzun vadeli.. sabırlı birine de benziyosun halbuki, yaparsın ya..

sabırlıydım valla çok zor sinirlenirim ben genel olarak ama nası artık barut gibiyim ona karşı en ufacık şeyde patlıyorum o anlayışla konuşmalar filan yapamıyorum direk en ağır konuşma tarzıyla girişiyorum yahu dengemi bozdu bu herif benim:mymeka:

Back
X