Yalanci sozlum!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
İyi aksamlar kizlar..
Benim sozlum bir konuda bana durust davranmiyor.
Olayi anlatiyorum;
Gecen gun sozlum ailesiyle atistigi icin is cikisi benim hic sevmedigim bir arkadasina kalmaya gitmis... Ve kendisi itiraf etti. Bana foto atmisti ben de onlarin evine benzemedigini soyledim sonra itiraf etmeye basladi. Bir tartismayi daha kaldiricak gucu olmadigi icin soylememis e o zaman foto da atma ordayken bana!!
Ve ben o gittigi arkadasini hic sevmiyorum onla gorusmesini istemiyorum ve inadina gorusuyor niye yalan soyledin dedigimde de bana kizdigin icin senden korktugum icin tartismayalim diye soylemekten cekiniyorum diyor...
Size sorum su;
Onunla bugun hic konusmadim yaziyor cevap atmiyorum sizce bu tavrim yeteri kadar net mi? Bana yalan soylememesini saglamak icin ne yapmaliyim?
Bagirdim olmadi kizdim kustum olmadi.. Ben de konusmamayi dusunuyorum bi sure. Sizce etkili olur mu?
Tesekkur ederim.

İyi aksamlar kizlar..
Olayi anlatiyorum;
Gecen gun sozlum ailesiyle atistigi icin is cikisi benim hic sevmedigim bir arkadasina kalmaya gitmis... Ve kendisi itiraf etti. Bana foto atmisti ben de onlarin evine benzemedigini soyledim sonra itiraf etmeye basladi. Bir tartismayi daha kaldiricak gucu olmadigi icin soylememis e o zaman foto da atma ordayken bana!!
Ve ben o gittigi arkadasini hic sevmiyorum onla gorusmesini istemiyorum ve inadina gorusuyor niye yalan soyledin dedigimde de bana kizdigin icin senden korktugum icin tartismayalim diye soylemekten cekiniyorum diyor...
Size sorum su;
Onunla bugun hic konusmadim yaziyor cevap atmiyorum sizce bu tavrim yeteri kadar net mi? Bana yalan soylememesini saglamak icin ne yapmaliyim?
Bagirdim olmadi kizdim kustum olmadi.. Ben de konusmamayi dusunuyorum bi sure. Sizce etkili olur mu?
Tesekkur ederim.

Size yalan söylememesi için arkadaşlarına karışmayabilirsiniz.

İyi aksamlar kizlar..
Olayi anlatiyorum;
Size sorum su;
Tesekkur ederim.

Adamı sıkmaktan, kısıtlamaktan, arkadaşlarına kadar karışmaktan vazgeçerseniz sanıyorum ki o da yalan söylemekten vazgeçecektir.

Adamı sıkmaktan, kısıtlamaktan, arkadaşlarına kadar karışmaktan vazgeçerseniz sanıyorum ki o da yalan söylemekten vazgeçecektir.
İyi de biz onunla evlilik planlari yapiyoruz ben her kizdigimda bu adam ilerde de sıkıstıgında yalan soylerse bu birliktelik yurur mu sizce ne kadar saglikli bu durum?

Eğer sözlünüzün erkek arkadaşlarına karışmazsanız bu yalan söylemelerden kurtulursunuz muhtemelen.
Ya cocuk saglam pabuc degilse?
Bu bahsettigim cocuk uzaktan akrabalari ve aile icinde pek sevilmiyor. Sozlum haricinde.
Ne yaptiysam vazgeciremedim.

Bu bahsettigim cocuk uzaktan akrabalari ve aile icinde pek sevilmiyor. Sozlum haricinde.

Ben olsaydim saglam pabuc olmayan biriyle sozlumun bu kadar iyi anlasabilmesini sorgulardim. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyim diye bir soz var. Gormek istemediginiz bazi seyler olabilir.

Sağlam pabuç olmayan birisi diyorsunuz fakat siz istememenize rağmen onunla görüşüyor ve size yalan söylüyor...
Yani değişen pekte bir şey yok sözlünüz gizli yapıyor bunu ve her zaman kısıtlanan şeyler daha çekici gelir bunu unutmayın.
Eğer gitmemesini sağlayamıyorsam hemen, en azından bundan haberim olsun, arkamdan gizli işler çevrilmesin isterdim. Gittiğinde de arardım sık sık, mesajlaşır bir şekilde haber alırdım.

Sevmiyorsan arkadaşını vardır bir sebebin.
Zaten sana düzgün biri gibi gelse karışmazdın diye düşünüyorum.
Sözlünün inadına görüşmesi ve yalan söylemesi asıl tuhaf olan.
Açıkça söyleyebilirdi bizimkilerle tartıştım şu arkadaşa gidiyorum diye. Gel bizde kal diyemeyeceğine göre anlayışla karşılardın sende.

İyi de biz onunla evlilik planlari yapiyoruz ben her kizdigimda bu adam ilerde de sıkıstıgında yalan soylerse bu birliktelik yurur mu sizce ne kadar saglikli bu durum?

Zaten bir insan hayatındaki diğer bir insana onunla görüşme, bununla konuşma diyorsa ya da deme gereği duyuyorsa o ilişki yürümez bence. En baştan sağlıklı değil ki ilişkiniz.

Sağlam pabuç olmayan birisi diyorsunuz fakat siz istememenize rağmen onunla görüşüyor ve size yalan söylüyor...
Yani değişen pekte bir şey yok sözlünüz gizli yapıyor bunu ve her zaman kısıtlanan şeyler daha çekici gelir bunu unutmayın.
Eğer gitmemesini sağlayamıyorsam hemen, en azından bundan haberim olsun, arkamdan gizli işler çevrilmesin isterdim. Gittiğinde de arardım sık sık, mesajlaşır bir şekilde haber alırdım.
Guvenimi sarsti ve yalan soylemek bir cozum yolu degil, olmamali. Bu resmen cocukluk.
Ben ona nasil guveneyim bir daha her hareketini sorgulamak ne kadar dogru?
Uzak iliski icerisinde olmaktan biktim usandim artik..

iyide çocuk mu bu adam onunla görüşme bununla görüşme .. arkadaşlarını ben seçerim falan.. yalana teşvik eden siz yalan söyledi diye kızan siz.. evlilik planları yaptığınıza göre kazık kadar adam kendi arkadaşlarını seçebilme yetisine sahip olmalı.. ha yok diyorsanız ki seçemiyor o zaman evlenmeyin zaten kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar veremeyen bir adamla..

önemli olan sözlünüzün vazgeçmemesi değil
önemli olan vazgeçmeyeceğini açık açık söyleyemeyecek kadar yaptığının arkasında duramıyor olması
kesinlikle sağlıksız bence de
ve başı sıkıştıkça yalan söyleyebilir

burada sizin ne için kapris yaptığınız önemli
bence vurgulamanız gereken "yalan"
eğer hem arkadaşlıktan vazgeçmemesine olan tepkiniz hem yalan olayına tepkiniz birleşiyorsa tam olarak neye tepki verdiğini anlayamaz

sen karışma o da yalan söylemesin diyen arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum
evet bence de karışmayın
ama ne kadar karışsanız da o da yalan söylemesin, açık açık hayır demeyi bilsin

önemli olan sözlünüzün vazgeçmemesi değil
önemli olan vazgeçmeyeceğini açık açık söyleyemeyecek kadar yaptığının arkasında duramıyor olması
kesinlikle sağlıksız bence de
ve başı sıkıştıkça yalan söyleyebilir

burada sizin ne için kapris yaptığınız önemli
bence vurgulamanız gereken "yalan"
eğer hem arkadaşlıktan vazgeçmemesine olan tepkiniz hem yalan olayına tepkiniz birleşiyorsa tam olarak neye tepki verdiğini anlayamaz

sen karışma o da yalan söylemesin diyen arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum
evet bence de karışmayın
ama ne kadar karışsanız da o da yalan söylemesin, açık açık hayır demeyi bilsin
Bana karisma ben yetiskin bir insanim diyen adam basi sıkıstıgında yalana basvuruyor.
Cok cocukca...

Bana karisma ben yetiskin bir insanim diyen adam basi sıkıstıgında yalana basvuruyor.
Cok cocukca...

hayır çocukça değil
benim 10 yaşındaki kızım başı sıkışınca bile doğruyu söyler
kızacağımızı da bilse doğruyu söyler
bu tamamen karakter meselesi
kusura bakmayın...

Yalan söylemesini istemiyorsanız sevgilinizin hayatına müdahale etmeyin. İyi kötü arkadaş seçimlerini kendisi yapabilir diye düsünüyorum yetiskin bireyleriz sonucta.Bu zamana kadar erkek arkadaşımın hiçççç sevmediğim arkadasları oldu.Sevmediğimi bilir, ama onlarla görüsüceği zaman ben hiç gitme görüsme demem. Dersem görüsür ama görüsmüyorum diye yalan söyler.Yalan söylemesi yerine herseyi bilmeyi tercih ettiğim için bisey demedim.Bir iliskide hayatınızdaki insanın herseyinden memnun olmak zorunda değilsiniz sonucta.Anasını babasını sevmezsiniz arkadasını sevmezsiniz kardesini sevmezsiniz ama sonucta bu sevgilinizin hayatı ve secimleridir.Kendi bilmelidir.Mutlaka diyorsunuz ki arkadası benden değerlimi yalan söylemese ve görüsmese olmuyormu. Evet böyle bir secenekte olabilir.Hatta en güzel secenekte bu olabilir, ama karsınızdaki farklı bi insan.Ve o sizin gibi düsünmüyor olabilir. Buda gayet normal. Baskı yapmak istememek yerine herseyi bilmeyi tercih etmek daha doğru o yüzden. Kimse dörtdörtlük değildir.

Back
X