Yalancı ve Gerçek doğum sancısı ???

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
arkadaşlar 37+3 günlük hamileyim dünden beri yalancı sancılarım başladı belime filan vuruyo aferdersiniz ama akıntımda çoğaldı :26: doğum yapmış tecrübeli arkadaşlar gerçek sancılar bu yalancı sancılardan ne kadar zaman sonra başlıyor bilgilendirirmisiniz

bence heran olabilir ama bir haftada surebilir yalanci sanci basladiktan su kadar gün sonra olur diye bir kaide yok ama vücüdun yavas yavas hazirlanmaya baslamis allah bir nefeste kurtarsin insallah

aslında doktor erken doğum görünmüyor demişti ama tabiki belli olmaz panik yaptım heralde :26:

hayırlı doğumlar olsun canım bende 37. haftaya girdim. benimde alt tarafda kasılmalarım oluyor bebek baskı yapıyor...

önemli olan sancıların düzenli aralıklarla olmasıymış. diğer düzensiz gelen ağrılar sadece hazırlıkmış ve rahimin açılmasında etkisi olmazmış

sağol canım allah herkese hayırlı doğum nasip etsin alt tarafta kasılmalarım oluyordu ama düzenli değil bugün belime vurdu olduğum yerde kaldım doğrulamadım şimdide ağrıyo geçmedi ondan biraz telaş yaptım

haklısın insan heycanlanıyor tabii:) eylül ayı annelerinin topiğinde bizimle aynı dönem hamile anne adaylarıda aynı şeyleri yazıyorlar hepsinin yavas yavas yalancı sancıları başlamış

haklısın insan heycanlanıyor tabii:) eylül ayı annelerinin topiğinde bizimle aynı dönem hamile anne adaylarıda aynı şeyleri yazıyorlar hepsinin yavas yavas yalancı sancıları başlamış

yani erken doğum filan yok ohh rahatladım çok tşkler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…