Yalancı

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selamlar

Biri sizin yüzünüze karşı aleni yalan söylüyorsa onun yalanını yüzüne vurmak ne derece doğru?

Yalan eğer beni etkiliyorsa ya da birilerinin zararına sebep oluyorsa yüzüne vururum.bu yalanlar pembe yalan mı?

Sevdiğim biri bana karşı mükemmel biri kendini her hali ile mükemmel tanıttı ama diğer ortak tanidiklarimizla o kişi hakkında ayrıntıları paylaşınca bana yok öyle değil diyorlar yalan inanma diyorlar
Işin açıkçası bende yalanını yakaladım
Kendimi enayi gibi hissediyorum kıramıyorum da

Soyle bir dusundum de yakinlik derecesine bagli. Hic yalanci arkadasim yok benim, abartan oldu. Aldigi 150 liralik seyi 50 liraya aldim diyen mesela. Iki yuzlu olmadigi surece kafasinda yarattigi hayal dunyasi beni ilgilendirmez.

Sevdiğim biri bana karşı mükemmel biri kendini her hali ile mükemmel tanıttı ama diğer ortak tanidiklarimizla o kişi hakkında ayrıntıları paylaşınca bana yok öyle değil diyorlar yalan inanma diyorlar
Hangi yonu mesela? Ne konuda yalan soledi?

Bi kuzenim var cocuk tum atar sallar full:) biliyorum ya yapisini guler gecerim ona mesela.. belki baskasi anlatsa farkli davranirim

he he deyip geçerim ben olsam. arada yoklarım yakalarsam sen sanki böyle demiştin diye yalanı kıvırmaya çalışırken eğlenirim.. çok ciddiye almam kendisini.

Pskilojisini dusunmek lazim. Belki de senin onu anlattigi kisi olarak gormeni istiyor, asli da gercekte olan kisi olarak degil. Bence cok takilma o yalanlari sana degil kendisi icin soyluyor

bende kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyordum benim aptal olduğumu düşünebilicek kadar aptal mı gerçekten diye onun adına üzülüyordum. şuan görüşmüyorum mesafe koydum... yüzüne vursan ne olacak ki adı üstünde yalancı yeni bir yalan daha söyleyecek en iyisi he he diyip geçmek muhabbetti kesmek.

Mesele
Para
Aşk
Sağlık
?
Mesela
Doğduğu ayı yılı niye yalan söyler
Eşinin kendisini çok sevdiğini problemsiz bir evliliği olduğu söyledi bana başkasına ise bosanmanin eşiğinde olduğunu söylemiş
Bir öğrenciye burs verdiğini bakıcı aile olduklarını söyledi yokmuş böyle bir şey
Migrenim var benim dediğim benimde var dedi bu konuda niye yalan söylüyorsa hiç anlam veremedim

Pskilojisini dusunmek lazim. Belki de senin onu anlattigi kisi olarak gormeni istiyor, asli da gercekte olan kisi olarak degil. Bence cok takilma o yalanlari sana degil kendisi icin soyluyor
Bunu bende düşündüm ama Insan bazen takılıyor mavilim

Mesela
Doğduğu ayı yılı niye yalan söyler
Eşinin kendisini çok sevdiğini problemsiz bir evliliği olduğu söyledi bana başkasına ise bosanmanin eşiğinde olduğunu söylemiş
Bir öğrenciye burs verdiğini bakıcı aile olduklarını söyledi yokmuş böyle bir şey
Migrenim var benim dediğim benimde var dedi bu konuda niye yalan söylüyorsa hiç anlam veremedim
Size mükemmel görünmek istiyor.

Statü olarak sizden alttaysa kompleks yapmış olabilir.

Benim de var vs demesi, sizinle ortak noktalar yaratmak istemesinden olabilir.

Ben olsam, bak diğer arkadaşa böyle söylemişsin laf arasında geçmişti, derim umursamaz bir tavırla. Çok da üzerinde durmuyor gibi. Belki uyanır bir şeylere uyanmıyorsa da karakteri böyledir.

Back
X