- Konu Sahibi oregon_ozlem
-
merhaba herkese ,
benim sorunum ben çok yalancıyım aileme eşime yalan söyledim onlar beni lise mezunu sanıyor yıllardır ama ben liseden terk açık liseden devam etmek istiyorum ama eşime söylemeye çekiniyorum ya beni sevmezse artık ya evliliğimizi sorgularsa yardım edin bana ne olur yardım edin
merhaba herkese ,
benim sorunum ben çok yalancıyım aileme eşime yalan söyledim onlar beni lise mezunu sanıyor yıllardır ama ben liseden terk açık liseden devam etmek istiyorum ama eşime söylemeye çekiniyorum ya beni sevmezse artık ya evliliğimizi sorgularsa yardım edin bana ne olur yardım edin
şuan üzüntümden ağlıyorum ama yapacak çok şeyim vardı zamanında ama aklım mı çalışmadı uğraşmakmı istemedim bilmiyorum sadece şuan çok pişaman olmam hersene kayıt zamanı yaşıyorum bu durumu söylesem mi söylemesem mi diye
eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyorum ona hiç bir konuda yalan söylemedim bu konu hariç herşeyin değişmesinden korkuyorum ne yapmalıyım
kaç yıllık evlısın bılmıyorum da sımdıye kadar neden sustun sımdı ne olduda anlatma geregı duydun
liseden tek dersten kaldım ve bütünleme sınavlarına hiç girmedim üniversite okumak istiyorum yine açık öğretimden busene liseye başvurursam seneye üniversitede olabilrim
tabiki olabılrsın hala gec sayılmaz ama esıne ne yap et söyle söylemeden anlarsa o daha zor olur
Evet yapmışsın bir hata ama bence şimdi eşine söylesen çok büyük tepsi almazsın...Neden yalan söyleme gereği duyduğunu anlat.Uzun zamandır üzüldüğünü çok pişman olduğunu söyle...Eminim seni anlayacaktır.Sonrada başlarsın okumaya.Bitirirsin ne olacak ki...Hem ucunda ölüm yok...Ha ama başka yalanların da varsa onu bilemem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?