İnsan ablasına bu kadar saçma bir yalan söyler mi canım? Ne kadar ayıp etmişsin... inşallah yarın ortaya çıkar da iyi bir ders alırsın... sana başka yorumum yokMrb..gecen yil esimle arabayi satmistik ve artan 29 bini bankaya koymustuk ailem de biliyodu..sonra biz bunun buyuk kismini harcadik esimle kimsenin bilmedigi bazi saglik problemlerine falan da gitti..ama demedim kimseye cunku ailem biraz bilincsizce para harcamamiza kiziyo diyelim...2gun once ablam aradi ev aliyolar borc para istedi ordan yazin vercez ddi..guvenim tam olsa hemen verirdim ama hesapta para yok..ben de ablam yanlis anlamasin ona vermiyoruz sanmasin diye esimin ablasina verdik dedim kendisi almanyada yasiyo ama turkiyeden yer alcak ev yaptircaklar ddm..simdi de yarin annem ablam ve biz esimin babasina bakmaya gidicez hasta ziyaretine ablasi da orda...ailem demez ama ya derlerse hayirli olsun falan diye...napiyim yardim edin yaa valla sacmasapan basit bi yalan yuzunden cok tedirgin oldum
iyide para sizin paranız değil mi ister sağlık için harcarsınız ister keyfiye kime ne.ailenize bu kadar niye hesap vermek zorundasınızki.ablanıza öyleyin açıkca annenize babanıza söylemesin madem.Mrb..gecen yil esimle arabayi satmistik ve artan 29 bini bankaya koymustuk ailem de biliyodu..sonra biz bunun buyuk kismini harcadik esimle kimsenin bilmedigi bazi saglik problemlerine falan da gitti..ama demedim kimseye cunku ailem biraz bilincsizce para harcamamiza kiziyo diyelim...2gun once ablam aradi ev aliyolar borc para istedi ordan yazin vercez ddi..guvenim tam olsa hemen verirdim ama hesapta para yok..ben de ablam yanlis anlamasin ona vermiyoruz sanmasin diye esimin ablasina verdik dedim kendisi almanyada yasiyo ama turkiyeden yer alcak ev yaptircaklar ddm..simdi de yarin annem ablam ve biz esimin babasina bakmaya gidicez hasta ziyaretine ablasi da orda...ailem demez ama ya derlerse hayirli olsun falan diye...napiyim yardim edin yaa valla sacmasapan basit bi yalan yuzunden cok tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?