En azından bu pişkinlik olmasın ya diyorum..Pişmanım dese affedecek misiniz? Defalarca affetmis biri olarak söylüyorum, değişmiyor bir şey. İstediğini düşünsün, Allah büyük.
1 ay oldu..Ne kadar zaman oldu canım? Belki daha durumun ciddiyetini anlamamıştır. Affet diye demiyorum pişmanlığı gör ki yüreğine su serpilsin diye söylüyorum. Ya gerçekten biz o kadar fedakarız ki ama kıymet biliniyor mu asla, biz mutlu olmasını beceremiyoruz kendi başımıza.
Hiç mi bi tepki yok ya1 ay oldu..
Çok haklısınız bazen bende bu durum benim için artı diyorum, en azından kafam karışmıyor diyorum.. Ama bu kadar rahat, vurdumduymaz, hem suçlu hem güçlü olmasını da hazmedemiyorum..Onun o halini gormek istiyorsun sadece..
Af dilese ne degisecek? Pisman olsa kac yazacak.
Yapma arkadasim kendini bu dusuncelerle dibe cekme, degmez.
2 evladim var, bosaniyorum 3 yil oldu deliler gibi pisman, yalvariyor vs vs, bunlar benim yasadiklarima kefaretmi, hayir.
En azindan, zaman zaman acaba affetsemmi diyorum ki, ailemle zehirzemberek yasiyorum hayir diyorum donmeyecegim bitti.
Sizden ozur dilemiyor olmasi sizin icin + bir durum bana gore, en azindan acabalar fink atmiyor zihninizde.
Uzulmeyin bu kadar, cok zor lakin gececek...
Çok haklısın 3 gün iyiysek 10 gün kötüydük..işte şimdi de boşanma psikolojisiyle mutsuz oluyorum.. Ben galiba mutsuz olmaya geldimaç eski konularını oku.
6 sayfa açtığın konu var 5 sayfası çok mutsuzum başlıklı
adam pişman olsa ne mutsuzluğa devam mı edeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?