Yalanın büyüğü küçüğü olur mu ?

gunes_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
59
0
36
Ankara
Az önce o çok güvendğim o çok inandğım sevglmn yalanını yakaladım . Eski kız arkadaşlarından biriyle flört süreceeriyle ilgili bi 2 3 gün dedi sonra 2 sefer barıştık ayrıldk dedi kurcaladıkça 3 defa dedi ama kısa süreli dedi .. Baya afalladı . Yalan söyledi yani bir öyle dedi bir böyle . Neyse sonuç olarak şimdi kafam karıştı bu kdr basit bi konuda bile yalan söyleyen bi adam daha büyük yalanları da söyler gibi geliyo bana... Daha öncede ufak tefek yalanlarını yakaladım çünkü
Siz ne düşünüyorsunz buu konuda çok çok mutszm:S

Az önce o çok güvendğim o çok inandğım sevglmn yalanını yakaladım . Eski kız arkadaşlarından biriyle flört süreceeriyle ilgili bi 2 3 gün dedi sonra 2 sefer barıştık ayrıldk dedi kurcaladıkça 3 defa dedi ama kısa süreli dedi .. Baya afalladı . Yalan söyledi yani bir öyle dedi bir böyle . Neyse sonuç olarak şimdi kafam karıştı bu kdr basit bi konuda bile yalan söyleyen bi adam daha büyük yalanları da söyler gibi geliyo bana... Daha öncede ufak tefek yalanlarını yakaladım çünkü

Devamı gelir büyük ihtimal.

mrb canım...bence başlıktada söylediğin gibi yalanın büyüğü küçüğü olmaz.yalanı söyleyebilen birisi büyüğünüde söyler küçüğünüde...dikkatlı ol bence.:4:

2sene öönceki bi hikaye vallahi htrlamıyordum diyor ısrarla . Madem öyle neden hatırlamadığın şeyi söylüyosn dedm geveliyo ...

bu erkeklerin hepsimi unutkan ya:24: canm belkide önemsiz biridir hatırlamıyodur yada çok sevgilisi olduysa karıştırmıştır

ısrarla htrlamıyorum önemsiz bi kızdı diyo . Bencede önemsiz bi kız ama neden yalan söyledi
Alışkanlk mı yoksa tepkimden mi korktu ( bazn çok problem ediyorum da her şeyi

bence unutmuştur bu konuda yalan söylemek için sebep göremedim canm

ne yazdıgını okumadım baslıktan yola çıkarak okuma geregı duymadım tek soylemek ıstedıgım şu ki en azından benım yasam felsefem bu;

YALANIN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ, YALANIN İĞNE UCU KADAR OLANI DA YALAN BÜYÜĞÜ DE YALAN...

Allah yalanı 2 şey ıçın ızın vermıs ; ölüm döşeğindeki hastaya teselli ölmüceksin yaşayacaksın hayat güzel v.s. bir de, evli karı kocanın barışması için arasını yapmak için ...

sevgıler..

Bir iki, büyük küçük, yalan bir başladı mı devamı gelir illa ki, nefret ederim her türlüsünden.

hepimiz zaman zaman yalan soyluyoruz soylemiyorum diyen yalan soyluyordur:9:
ama tabi bunu bir alıskanlık haline getirmesi halinde kotu sonuclara yol acar iliskinizi etkileyecek bir yalan degil bu senden oncesi belki kısa sureli cıktın demeside sen takılma diyedir :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
gecenlerde bir yazi okumustum. tam olarak kelimesi kelimesine hatirlamiyorum ama suydu: "beraber oldugunuz kisinin gecmisini kurcalamaniz, onunla duslediginiz yarini yok eder" Bence onun rahatca cevaplayamayacagi sorulari ona sorma. Gecmisini kurcalama. Yalan soyler bu konuda neden soylemesin.. Sizin duymak istediginiz cevabi verebilmek icin yalan soyler. Bence iliskinize bakin gecmisi unutun

yok zaten bi forum sitesine üyelermş ikisi de kızın yazdıklarına baktım aralık gerçktn bi 1o günlük falan bi aralık

gecenlerde bir yazi okumustum. tam olarak kelimesi kelimesine hatirlamiyorum ama suydu: "beraber oldugunuz kisinin gecmisini kurcalamaniz, onunla duslediginiz yarini yok eder" Bence onun rahatca cevaplayamayacagi sorulari ona sorma. Gecmisini kurcalama. Yalan soyler bu konuda neden soylemesin.. Sizin duymak istediginiz cevabi verebilmek icin yalan soyler. Bence iliskinize bakin gecmisi unutun

Galiba haklısınız çok teşekkr ederm :)

ilk başta bizim duymak istediğimiz cevabı verirler her konuda. alışınca, teker teker dökülür yalanlar, duymak istemediğimiz fikirler

insanların hayatlarında kırmızı çizgileri vardır yani asla yapmam dedikleri şeyler asla yapmam dediğiniz şeyi bir defa yaparsanız eğer devamı gelir o kırmızı çizgi yeşile döner önemli olan o kırmızı çizgiyi yeşile çevirmemeyı başarmaktır erkek arkadaşın bı kere yalan söylediyse eğer emin ol devamı gelir küçük küçük yalanlar zamanı gelir can yakar sana dğruyu söylese ne değişecekkı kendın bılırsın tabı karar snın ama erkek arkadaşına tam anlamıyla güvenme

Back
X