• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALANIN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLUR MUUU??

Llacivert900

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
56
15
3
30
Arkadaslar merhaba lutfen okuyup cevaplayin...
Arkadaslar simdi benim erkek arkadasim var. Kendiisinin bazi sebeplerden dolayi hattini degistirmesi gerekti. Evden cikarken mesaj atti ve ben hat almaya gidiyorum dedi cikti daha sonra eve geldigini aldigini soyledi. Kendisine sordum hatta yuzyuzede aldin mi diye aldığını soyledi fakat daha sonra 2 gun sonra falan aradi o yeni aldigim dedigi numaradan ama kaydettigimde watsap durumu 1 ay once yazilmis ve fotogrf atilmis profile bana 2 gun once aldim dedi hat 1 aydir kullanima acikmis delirdim sordum sirkett hatti oldugunu para durumundan sıkışık olduğu icinde bana aldim dedigino fakat alaamadigini soyledi. Simdi sizce yalanin buyugu kucugu olur mu? Kendisi bunun kucuk beyaz yalan oldugunu söylüyor sizce boyle bisey olabilir mi?

Bence yalanın büyüğü küçüğu olur..neden söylendiği niyet önemlidir bazen...tabi şu an erkek arkadasinin yalan söylemeyi gerektirecek durumu yok..

Ama yalan da niyet olur mu ki? Tamam zarar vermemesi icin vs vs olursa zaman zaman yalan olabiliyor fakat burada kotu soonuc doguracak bir durum yok. Buda soru isareti bir insan neden yalana meyleder ki?

Parasi olmadigi icin alaamamis ondan diyor ama beni taniyor asla bu konularda çekincegi en son kisi bile degilm ben. Cok kafam karisik

Evet büyüğü küçüğü olur. Ve seninkininki büyüklerden gibi duruyor. Maddiyattan dolayı söyleyemedim demesi bana inandırıcı gelmedi açıkcası.

Arkadaslar merhaba lutfen okuyup cevaplayin...
Arkadaslar simdi benim erkek arkadasim var. Kendiisinin bazi sebeplerden dolayi hattini degistirmesi gerekti. Evden cikarken mesaj atti ve ben hat almaya gidiyorum dedi cikti daha sonra eve geldigini aldigini soyledi. Kendisine sordum hatta yuzyuzede aldin mi diye aldığını soyledi fakat daha sonra 2 gun sonra falan aradi o yeni aldigim dedigi numaradan ama kaydettigimde watsap durumu 1 ay once yazilmis ve fotogrf atilmis profile bana 2 gun once aldim dedi hat 1 aydir kullanima acikmis delirdim sordum sirkett hatti oldugunu para durumundan sıkışık olduğu icinde bana aldim dedigino fakat alaamadigini soyledi. Simdi sizce yalanin buyugu kucugu olur mu? Kendisi bunun kucuk beyaz yalan oldugunu söylüyor sizce boyle bisey olabilir mi?
Bence hala yalan söylüyor açıklamasi çok mantıksız, konuyu başka yere döndürüyor. Çünkü sen doğru soruyu sormamissin doğru soru şu: "madem eski bir hat ve sen bunu daha önce kullandın, bu numara neden bende yok?"

Back
X