canım konuyu okuyunca bi an cook uzun yıllar öncesine gittim..
şok olmuştum böyle bir yalanını raslantı eseri yakalamıştım.. üstelik bizim durumumuz cok hassastı, ve ilişkimiz o gün bitti.. ben cok sonra başka ayrıntılar da öğrendim, mesela benden habersiz nete girdiğini ve bana haber vermediğini..
ben yalan girdimi işin içine cok kötü oluyorum, kaldıramıyorum.. aile meselesi varsa sana ne oldugunu söylemeden sadece gitmesi gerektiğini önemli oldugunu söyleyebilirdi.. suçlu psikolojisi ile senin ne kdr kırıldıgını incindiğini anlayamamış.. üstelik cok uzun bir ilişki..
sana tek tavsiyem sakin davranman olacaktır.. sakin ol ve kendini düzgünce ifade etmeye çalış,benim tek pişmanlığım çok ağır konuşmuş olmam.. herşeyi çok ayrıntılı düşün.. bugün sana yalan söyledi diye yarında söyleyecek birşey yok, ama bir tek bugün böyle davranacak bir daha asla tekrarlamayacak da diyemeyiz.. ve ne olursa olsun kendini ondan cok sev tatlımm.. kendine değer ver ..
ben de direkt kesip attım ya

çok kızdım, hazmedemedim. telefonu kız kardeşi açıyor, yaşadığım şoku düşünebiliyor musun.. ben nerde zannederken... başka şeyler yapsa ruhum duymaz mı acaba diyorum..
Normalde bana çok düşkündür, ilgilidir, sadakati ilişkinin temeli görür. ne facebook ne msn vs. sitelere girmez, telefonuyla neredeyse benden başkasıyla bile konuşmaz.. ama Neden bana bunu yaptığını anlayamadım.
tepkimden çekindi diycem.. ne yapabilirdim ki? ortada mühim bir mesele varken kim evine gitmesini engelleyebilir... ki neden diyeyim ailenle görüşme, ben sevmiyorum mu diycem?