• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanlarım...

:))) güldürdün beni
bence dizi bu yazilarin yaninda sifir, bende cubuk kraker lerimle okuyorum :)))

çıt çıt çıt pu çıt çıt çıt pu :)))) not: hiç çekirdek yemem normalde

ya o değilde konuyla alakası yok amma soracağım ben profil resmimi değiştirdim fakat neden eski profil resmim görünüyor anlam veremedim yahu

ya o değilde konuyla alakası yok amma soracağım ben profil resmimi değiştirdim fakat neden eski profil resmim görünüyor anlam veremedim yahu

​Profil resmini degiştirdikten sonra degişikligi kaydet butonuna tıkladınız mı eger tıkladıysanız bir kaç saniye içinde degişmesi gerek.

Son düzenleme:

benimde cekirtekle aram yok (sivilce yapar diye korkuyom :) sende benim gibi krakerle idare et bide yanina meyve suyu ohh mis :)

profil resme gelince degistirdikten sonra kayit ettin mi bacum :)

​Profil resmini degiştirdikten sonra degişikligi kaydet butonuna tıkladınız mı eger tıklayıp bir kaç saniye içinde degişmesi gerek.

benimde cekirtekle aram yok (sivilce yapar diye korkuyom :) sende benim gibi krakerle idare et bide yanina meyve suyu ohh mis :)

profil resme gelince degistirdikten sonra kayit ettin mi bacum :)

hallettim hallettim sağolun avatarımı değiştir yapmalıymışım cehalet işte napcanız :)

ayrıca abur cubur yememeye çalışıyorum hele çekirdek allah muhafaza bi başlarsam duramam onun içinde azıma sürmem

Arkadaşlar lütfen konuyu geyiğe cevirmeyin, konu dışı mesajdan ceza alırsınız.

hallettim hallettim sağolun avatarımı değiştir yapmalıymışım cehalet işte napcanız :)

ayrıca abur cubur yememeye çalışıyorum hele çekirdek allah muhafaza bi başlarsam duramam onun içinde azıma sürmem

hadi gözün aydin dilim ozaman :)

ozaman sen uzak dur yanasma. ayyy ben buraya baglandim yine kalkimde yemegimi yapim :)

Herşey bir tarafa,ad ve soyadınızdan veya eşinizle sizin adınızdan(aytendursun) tutun yaşadıklarınızla ilgili öyle çok detay vermişsiniz ki;şu zamana kadar bilmiyorsa bundan
sonra burada yazdıklarınızı bulması zor olmasa gerek..
Ve bu kadar çok yalan söyleyebilen birisinin bu hataya düşebileceğine inanamadım açıkcası!!!

aynı şeyi yazacaktım ben de. hem avatarı hem de kullanıcı adı gerçek değildir herhalde...

Yalanlarım adlı başlığın konusunun doğru çıkıcağını dğşünmekle biz hata etmişiz gerçekten.Saçma sapan insanları kandırma derdinde hatun sürekli.

Canım bence bir danışmana gitmelisin. Sen bu yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmişsin. Tıptada var bu , hem pişmanım diyorsun hem yalanlara devam ediyorsun. Pişmanım cümlen ne kadar samimi gelebilir ki insana ? Zaten eşin herşeyi öğrenmiş hala yalan söylemenin mantığı ne ? Ne kaybedersin ki , ona hala yalan söylediğini öğrenirse tamamen kaybedebilirsin. Konuşamıyorsan bir mektup yaz mesela içinde gelenleri anlat ne bilim okur sonuna kadar eminim ki. Ama en başından başla aynı buraya yazdığın gibi. İşin zor ama bundan kaçamazsın. Bize anlattığın gibi anlatırsan anlayacaktır seni bence, seni kınamak yargılamak istemiyorum bazıları gibi!! Gerçekten mitomani olabilirsin. Yani kontrolsüz bir şekilde amaçsız nedensiz yalan söylerler. Bir danışmana gidersen eğer belki eşin daha iyi analr seni.

Valla fake olduğunu iddia edenler yüzünden arattım bu ismi malum sitede ve gerçek gibi yani bu fotolarda ve bu isimde aslen İzmir'li,İstanbul'da yaşayan birisi var.

Konu sahibi arkadaşım,bilgilerini çok ifşa etmişsin,yakın çevrenden birileri seni tanıyabilir ve ya eşin burada yazdıklarını okuyabilir.

Ya da bir başka ihtimal geldi aklıma acaba başka birisisin ve sırf bu Ayten ismindeki insanı karalamak için mi böyle şeyler yazdın?Çok ilginç çünkü tüm herşeyini dökmüşsün buraya.

Malum teknoloji çağındayız insanda korku olur biraz:50:

konuya face diyen arkadaşlar gerçekten şuan çok şaşırıyorum :53:
eşimle her şeyi paylaştım bi takım sorunlarımız oldu ayrılmak istedi sonra affetti o yüzden ilgilenemedim konu ile :26:

profilindeki fotoğraf yani avatarın, senle eşine ait sanırım?
bunca itiraf var ortada fotoğrafınızı herkes görüyor şu an, nasıl cesaret edebiliyorsun herşeyi uluorta dökmeye fotoğrafınız görünürken?
şaşkınım:53:

Ben kimseden birşey saklamıyorum artık içimde tutmaktan kendimi daha çok hasta ediyorum.
Neden gizleme gereği duyayım anlamadım bu kadarda paranoyak olmayın :26:

Back
X