Yalanlarrr yalanlarr

Boşanmam diyorsanız kurcalamayın bence. Üzülen siz olursunuz ve üzüldüğünüzle kalırsınız.

Ayrıca bir insan kendisinden 15 yaş büyük insanla nasıl bir arkadaşlık kurabilir ki? Mesela ben 35 yaşında bir adama abi gözüyle bakarım ve romantik video falan göndermem. Yaşlar 30-45 gibiyse bilemiyorum tüm sayfaları okumadım.

Babam annemi aldattı, mesajlarına şahit oldum. Küçüktüm. Evliler hala. Ama hiç aklımdan çıkmıyor. Babama sevgim o kadar azaldı ki. Yıllar geçti aradan ama hala unutamadim öğrendiğim günü. Keşke annemin imkanı olsaydı da boşansa idi. Konu sahibesi, sırf çocuk için evli kalmayın. Çocuğa bu şekilde ne kadar büyük zarar vereceğinizin farkında değilsiniz. Emin olun eşiniz ilk firsatta yine aldatacak.
Sizin için üzgünüm. Umarım çocukluğunuzu unutturacak çok büyük mutluluklarınız olur

Durum Çok açık ortada aslında ama siz en iyisini bilirsiniz . Aldatma var alenen ama dillendirmek zor sanırım sizin icin .Allah kolaylık versin size , eşinize de akıl fikir

Çok gorduk o abi diyenleri pislikler:sinirli:
Ne konusuyon ne senden 15 yas kucuk bı kızla😠
Ülkeyi bol suyla yıkamak lazım canım baksana . abilerde adam olup abilik yapsaymis ya . İşine gelmez abilerin tabi. Hep söylüyor um soylicem sapik yetisdiler erkek diye ülkeyi .

Merhaba bayanlar eşim tekstil fabrikasında teknisyen olarak çalışıyor 2 buçuk ay kadar önce bı kızla mesajlasmaya başlamış kız kendisinden 15 yaş küçük sonra ben bı tane mesaj gördüm ve yanlışlıkla atmış falan diye geçiştirdi daha sonra watsappta mesajı silip numarayı unutmuş eşim ben o numaradan kızı arayıp neden mesaj attığını sordum o benim abim falan ayağına yattı ama hep içimde bı kuşku vardı tabi ben çok fazla şey yakaladım mesela eşimi bikac kez aradığımda meşgul çaldi telefonu eve geldiğinde bakıyordum o saatte kimse aramamis sonra bı gün Turkcell uygulamasindan fatura detayına baktım dünya kadar SMS arama olduğunu gördüm ve buna rağmen eşim hep yalan soylemeye çalıştı bana en son 19 Nisan'da konuştum demişti bugün son fatura detayında gördüm ki en son 7 Mayıs'ta konuşmuş bu arada kız işten ayrıldı ama artık eşimin yalanlarindan ona inanmıyorum çok soğudum ne yapmalıyım bilmiyorum
Nasıl, ne sebeple tanışmışlar ve kız eşinizin evli olduğunu biliyor mu?

ben anlamiyorum bu cocugum babasina cok duskun lafini. 4 yas annesiyim. etrafimda onlarca cocuklu aile var. tek bir ailede dahi baba sevgisi anne sevgisinden baskin degil. aralarinda cocuklari ile cok keyifli vakit geciren, cocuklarina cok emek veren babalar var, onlarin cocuklari bile dusunce annelerine sariliyor. bir tek kkda goruyorum babasina cok duskun cocuklari.

boşanamayacaksanız niye irdeler takip edersiniz ki... 15 yaşında genç kız ne güzel de okşuyordur egosunu,bırakmaz bırakamaz kolay kolay... yalan söylediği belli... mesaj içeriğini bilmiyorum diyorsunuz da bence kendinizi kandırıyorsunuz...sahurda bir birlerine yemek tarifi vermiyorlardır heralde... çocuğuda bahane etmeyin kendinize saygınız varsa boşarsınız

Evet evli olduğunu biliyor işyerinde tanismislar
Kızınız babasına düşkün ama babası kızına düşkün değil galiba.
Sizi geçtim. En azından kızından utansın.
İlerde "annesini aldattım diye kızım benden nefret eder mi?" diye düşünmeyen adamları siz de düşünmeyin.

Forumda görüyoruz: "Babam annemi aldatmış, aldatıyor, babamdan nefret ediyorum, soğudum." diyen kız çocuklarını. Baba aldatınca tüm erkeklere güvenleri sarsılıyor, bu çok önemli bir sonuç.

Back
X