Yalann!!!

Su hayatta en nefrett ettiğim şey yalan, Hani oyle bir oluyorumki birdaha asla guvenemiyorum o kisiye. Yalanci cobanin hikayesi gibi doğru bile soylese inanmiyorum.

Oyuzden işin zor. Allah yardimcin olsun. Umarim duzelir . Ben onceden bir insanin karakteri oturdugunda duzelmeyecegine ayni kalacagina inanirdim.Ama isteyince herkez kendini duzeltebiliyormus bunu gordum bizzat kendi eşim sayesinde ..

Oyuzden , Insallah esin de sana karsi durust olmayi secer.
İnşallah ama bende senin gibiyim güvenemiyorum tekrar güvencem mi bilmiyorum çok zor geliyor güvenmek imkansız gibi ama yine de inşallah düzelir :(

Hastalık boyutuna ulaşmış artık bu durum tedavi olması gerekiyor. Yanaşmazsa direk boşayın çünkü yalan hastalığına tutulanlar ileri de psikoza varan durumlara gelebiliyor ömrünüz zehir olur

Hastalık boyutuna ulaşmış artık bu durum tedavi olması gerekiyor. Yanaşmazsa direk boşayın çünkü yalan hastalığına tutulanlar ileri de psikoza varan durumlara gelebiliyor ömrünüz zehir olur
En çok korktuğumda bu :(

Oncelikle cok üzüldüm. Rabbim yardimciniz olsun.

Benim size onerim annenizin yanina gitmek. Hem kafa dinlemis olursunuz hemde hamileliginizi bir kaç hafta daha rahat gecirirsiniz. Biraz anneniz baksin , simartsin sizi.
Boylelikle esinizde anlar isin ciddiyetini. Erkeklero cocuk gibi dusunun. Bir cocugada tutarsiz birsekilde hayir dediginize ardindan evet derseniz sizi takmaz. Esinede bu son dediyseniz geri adim atmamaniz gerwkiyor.
Size bosanin demiyorum o haddime degil zaten ama.
Rahatsiz oldugunuzu bir gosterin. Sizin icin ne kdr coddi oldugunu bir gorsun. Bakalim sizi kaybetmekten korkuyormu?
Tedavinin oyle istemiyorumu falan olmaz. Size ve iliskinize zarar mi veriyor? Bitmistir. Tedavi olunacak yada iliski gozden gecirilecek

Bakin hamileymissiniz allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin
Boyle bir adamin baba oldugunu dusunum cocugunuzu yalana tesfik edecek
Biri ile bas edemezken ikisi ile ugrasacaksiniz.

Kredi karti olayi hele. Ay bana bit sinir geldi. Karti baskasina vermek nedir ? Su para konularina bwn cok takiliylrum. Ne haddine ailenin ortak kazancini basla bir adama teslim ediyor ?ostedogi kdr harciyacak oda. Soyle erkkelerin sevgili gibi arkadaslari ile iliskileri oluyor ya uyuz oluyorum. Hetkes yerini bilecek. Sizde gidin kendinize alisveros yapin
Boyle bir adam icin mi kendinizden kisiyorsunuz. Vallah sizden cok arkadaslarinin keyfini dusunuyor.

Zor kardesim allah yardimci olsun insallah duzelir . Boyle akil vermek kolay tabi ama insan yazarken bile esinize sinir oluyor gercekten.

Kartı alsam bile diğer yalanlarını engelleyemem ve onu daha çok yalana itmiş olmam mı ?
Allah kolaylik versin cocugunuzdan bahseder gbsiniz kac yasinda insan can cikar huy sonra cikarmis.... degisecegini sanmiyorum iyi bir dersi hakediyo cocuk dogmadan halledilmesi gereken bi konu. En buyuk hatanizbu son sansin deyip devam etmeniz. Sonsansiysa sonucunu gormeli...yoksa bu boyle devam eder. Sizi cokseviyosa eminseniz bence ciddi konusun bi zaman veriyorum bu sekilde devam edemicem evladimiz olucak boyle bi baba ornek olsun isyemiyorum kartini veripyalani kesmek veyadayoluna bakmak tercihin...diyebilirsin. evi terketmeden bi sure es sorumlulukkarinizi yeri e getirmeyin karsilikli dusunun insallah esiniz duzelir cok zor

Siz onun annesi, babası yada eğitmeni değilsiniz. Koca adam karısı kızar diye nasıl yalan söyleyebilir? Nasıl bi otokontrolünüz varsa kocanızın üstünde, onu bi bırakın bence.

Birde blöf yapmayın. Bi daha olursa ilişki biter demişsiniz, dünya kadar yalan gelmiş peşinden, hala berabersiniz. Adam neden endişe etsin sizi kaybetmekten?

Bunları bi düzeltin, olmazsa bi psikoloğa gitsin. Yalan söyleyen kadar söylemeye itenlerin davranışlarıda önemli bence.

Hasta bence. Yani psikolojik olarak bir sorunu var eşinizin. Benim kız kardeşim böyle de ondan biliyorum. Saçma sapan ufak tefek her konuda yalan söyler. Ama aynı zamanda da psikolojik sorunları için tedavi oluyor buna rağmen devam ediyor. Yaşadığı hayat bambaşkayken o farklı şeyler anlatıp duruyor.

Küçük yalanlar saçma sapan sebeplerden doğruyu söylemiyorsa bu bir hastalık bir makale okumuştum. Yalan söyleme hastalığı diye bir şey var ve kişi kendini bundan alikoyamiyormuş

bir arkadaşa verdim kredi kartımı diyor ya,
belki o da yalan.

şimdi sürekli seni zarara sokan arkadaşa bir verirsin iki verirsin de 3. de kusura bakma dersin yani.
ben olsam bir arkadaşa verdim olayına inanmazdım sanırım.

bu erkeklerın beyın yerıne samanmı taşıyor kafalarının içinde çok merak ediyorum ,
bir insanın karısını düşünmeyip arkadasını düşünmesi için gerizekalı olması lazım

Tepkinden çekindiği için yalan söylüyor . Sürekli yalancılıkla itham ettiğin için ne kadar ılımlı da olsan yakalanana kadar en iyi yol yalan söylemek gibi geliyor ona .bu sekilde huzur ortamını bozmayacagini düşünüyor .. yalanın küçüğü büyüğü olmaz ama yemek meselesi yalana girmez bence .o an seni yormak istememiştir, sonradan da acıktığı için bunu gizleyememistir . Ciddi bir konuşma sonrası kart mevzuları devam ederse bir süre evden gönder ..

Kafelere giden kendisi de olabilir bu arada ..

Yemek mevzusu yalan sayılmaz bazen ben de canım istemeyince tokum diyorum
Ama para konularında yalanlar bir başladı mı ardı arkası kesilmiyor maalesef

Back
X