slm kızlar yıne ben yıne konu ama konular bagımsız bırbırınden. erkek arkadasım benden habersiz face alıp eski sevgilisini eklemesine rağmen (kız kabul etmemiş tabii) affettim ben yemınler ettı diyee..sevdiğim için..
benım doğum gunum 21 aralık o kızın ki 25 nisan..biz doğum gunume 10 gün kala konusmaya başlamıştık..9 aydır konusuyoruz..o kızla 5-6 ay konusmus ve doğum gunune denk gelmıs onunkı kutlamıs hedıye almıs vs..
bugün ona doğum gunumu sordum 25 aralık dedı :// bende çok güzel biliyorum ben o 25 i dedim..evet ya o kızınki 25 nisandı ama ben onu unuttum vallada bıllada yemınler vs...bırde onunkı kutlamısta unutmamısmıs benımkıde unutmazmıs artık kendı kendı 21 aralık 21 aralık diye tekrar etmeye başladı...
anladımkı sorun sadece birimizde değil ikimizde :2: artık psikoljim bozuldu
ayyalnız konuların aslında birbirinden bağımsız değil..
erkek arkadaşın zamanında nasıl bir aşk yaşamışsa belli ki hala onun izlerini taşıyor.. tamam haklısın haklı olabilirsin yani şu an seni seviyordur fakat unutamadığı bir geçmişi var...
sen şimdi bu adamı affettin mi ? evet ettin...
o zaman yapman gereken böyle şeylerde oturup ağlamak değil..... madem kendisine inandın, madem sende çok seviyorsun o zaman adamda ki eski günleri unutturmaya bak....
o 25 dediğinde hayır de... ben biliyorum o 25 i diye daha çok yaralanmana sebep olacak konuları açma...
yani bilmiyorum ısrarla aynı adamla aynı yolda yürüyorsan lütfen bunları sorun etme...
hatta ne yap ohh iyi en azından aralık kısmını doğru biliyor de.. zamanla da 21 olduğunu öğrenecektir de..
hayır gerçekten biraz da bence eski kızın konularını sen açıyorsun.. madem sindiremedin devam etme..... ee sindirdiysen de her şeyde hatırlatmanın anlamı yok ki...
kaba bir tabir olacak ama eşşeğin aklına karpuz sokup durma ....
lütfen biraz kendine vakit ayır ve ne istediğine artık karar ver... sorun çünkü bence de sadece erkek arkadaşın da değil...
ayyalnız konuların aslında birbirinden bağımsız değil..
erkek arkadaşın zamanında nasıl bir aşk yaşamışsa belli ki hala onun izlerini taşıyor.. tamam haklısın haklı olabilirsin yani şu an seni seviyordur fakat unutamadığı bir geçmişi var...
sen şimdi bu adamı affettin mi ? evet ettin...
o zaman yapman gereken böyle şeylerde oturup ağlamak değil..... madem kendisine inandın, madem sende çok seviyorsun o zaman adamda ki eski günleri unutturmaya bak....
o 25 dediğinde hayır de... ben biliyorum o 25 i diye daha çok yaralanmana sebep olacak konuları açma...
yani bilmiyorum ısrarla aynı adamla aynı yolda yürüyorsan lütfen bunları sorun etme...
hatta ne yap ohh iyi en azından aralık kısmını doğru biliyor de.. zamanla da 21 olduğunu öğrenecektir de..
hayır gerçekten biraz da bence eski kızın konularını sen açıyorsun.. madem sindiremedin devam etme..... ee sindirdiysen de her şeyde hatırlatmanın anlamı yok ki...
kaba bir tabir olacak ama eşşeğin aklına karpuz sokup durma ....
lütfen biraz kendine vakit ayır ve ne istediğine artık karar ver... sorun çünkü bence de sadece erkek arkadaşın da değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?