yalannnn :(

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
slm kızlar yıne ben yıne konu ama konular bagımsız bırbırınden. erkek arkadasım benden habersiz face alıp eski sevgilisini eklemesine rağmen (kız kabul etmemiş tabii) affettim ben yemınler ettı diyee..sevdiğim için..

benım doğum gunum 21 aralık o kızın ki 25 nisan..biz doğum gunume 10 gün kala konusmaya başlamıştık..9 aydır konusuyoruz..o kızla 5-6 ay konusmus ve doğum gunune denk gelmıs onunkı kutlamıs hedıye almıs vs..

bugün ona doğum gunumu sordum 25 aralık dedı :// bende çok güzel biliyorum ben o 25 i dedim..evet ya o kızınki 25 nisandı ama ben onu unuttum vallada bıllada yemınler vs...bırde onunkı kutlamısta unutmamısmıs benımkıde unutmazmıs artık kendı kendı 21 aralık 21 aralık diye tekrar etmeye başladı...

anladımkı sorun sadece birimizde değil ikimizde :2: artık psikoljim bozuldu:55:

Bak canım bi kere yakalamışsın
Biliyorsun bir eksik bir terslik oldugunu sevdigim için affettim diyorsun
Oda bi kere yaptım affettim diyor bu özgürlüğü keyfi tatmıs
Şimdi yarın baska yanlısını görsen inan ki sana daha cok kızarım..

Bırak ne yaşamak istiyorsan yaşa ama sonuc bence belli
En azından acımı çeker bitiririm mutlu olacagım diyebil.. Şu anda sende bunlara izin verdiğin için hatalısın lütfen kendine bunu yapma

direk bitirici yorum yapmak istemezdim ama görünen köy klavuz istemiyor arkadaşım.
sen sırf sevgin için görmezden geliyorsun kendini rahatlatıyorsun aslında bal gibide biliyorsun aldatıldın!!
bunu affı olabilirmi?

bir daha yapacak bir daha bunun arkası kesilmez çünkü senden o yüzü buldu bu çocuk...
yalan söyleyen birinden hemde yeminler ederek yalan söyleyen birinden kaç koşa koşa kaç hemde

şimdi oturur bir ağlarsın iki ağlarsın ileride daha çok ağlarsın emin ol ki sana değer vermiş olsa zaten bunları yapmazdı

he ben burada ne kadar konuşursam konuşayım sen anlamadığımı düşüneceksin veya kolaydı öyle kestirip atmak diyeceksin öyle bi kestirip attım ki feleği şaştı...

hayat senin hayatın ya içinde biyerden sonra affedememe duygusuyla yaşayıp mutluluğunda bile hüzün olacak yada çok daha doğru insanı bulacaksın mantıklı bakarsan bu çocuk ben yanlışım ben yanlışım diye bas bas bağırıyor

ayyalnız konuların aslında birbirinden bağımsız değil..

erkek arkadaşın zamanında nasıl bir aşk yaşamışsa belli ki hala onun izlerini taşıyor.. tamam haklısın haklı olabilirsin yani şu an seni seviyordur fakat unutamadığı bir geçmişi var...

sen şimdi bu adamı affettin mi ? evet ettin...

o zaman yapman gereken böyle şeylerde oturup ağlamak değil..... madem kendisine inandın, madem sende çok seviyorsun o zaman adamda ki eski günleri unutturmaya bak....

o 25 dediğinde hayır de... ben biliyorum o 25 i diye daha çok yaralanmana sebep olacak konuları açma...

yani bilmiyorum ısrarla aynı adamla aynı yolda yürüyorsan lütfen bunları sorun etme...

hatta ne yap ohh iyi en azından aralık kısmını doğru biliyor de.. zamanla da 21 olduğunu öğrenecektir de..

hayır gerçekten biraz da bence eski kızın konularını sen açıyorsun.. madem sindiremedin devam etme..... ee sindirdiysen de her şeyde hatırlatmanın anlamı yok ki...

kaba bir tabir olacak ama eşşeğin aklına karpuz sokup durma ....

lütfen biraz kendine vakit ayır ve ne istediğine artık karar ver... sorun çünkü bence de sadece erkek arkadaşın da değil...

slm kızlar yıne ben yıne konu ama konular bagımsız bırbırınden. erkek arkadasım benden habersiz face alıp eski sevgilisini eklemesine rağmen (kız kabul etmemiş tabii) affettim ben yemınler ettı diyee..sevdiğim için..

benım doğum gunum 21 aralık o kızın ki 25 nisan..biz doğum gunume 10 gün kala konusmaya başlamıştık..9 aydır konusuyoruz..o kızla 5-6 ay konusmus ve doğum gunune denk gelmıs onunkı kutlamıs hedıye almıs vs..

bugün ona doğum gunumu sordum 25 aralık dedı :// bende çok güzel biliyorum ben o 25 i dedim..evet ya o kızınki 25 nisandı ama ben onu unuttum vallada bıllada yemınler vs...bırde onunkı kutlamısta unutmamısmıs benımkıde unutmazmıs artık kendı kendı 21 aralık 21 aralık diye tekrar etmeye başladı...

anladımkı sorun sadece birimizde değil ikimizde :2: artık psikoljim bozuldu:55:

yaş kaç canım??

açtığın konulara baktım,,,hep sevgılı derdı.

ne sorunlu bir ilişkin var canım. ''erkek arkadaşım hönnk '' konu açmışsın
''erkek arkadaşın face demiş '' açmışsın..

birazda gözünü açsan canım?? bu erkek müsfettesinden hayır gelmez. kafayı yemeden bırak bunu sen.

ilişkinin tadını mı çıkaracaksın?
yoksa
ex sevgilisinin çatışmasını mı??

bu ınsanda bulduğun ve bizim bilmediğimiz şey nedir?? vaz geç artık bu insandan.
bu çocuk seni sevmıyor.

o kız sevgilinde takıntı olmuş dolayısıyla sendede takıntı oldu çok haklısında ama bu ilişki devam ettikçe hergün başka bir konu açacaksın buraya aslında hepsinin özünde ise gene o kız olacak​

canım öncelikle merhaba, HEUPSS.un yazdıklarına tümüyle katılıyorum. o 25 dediğinde sen üstüne gidip aa bak unutamadın vs demeye devam edersen onu o kıza bağlamaktan başka hiç bişey yapmazsın. o kıza endeksli olursan sürekli ve çocugun her kelime hatasından o kıza sapmalar yaparsın kaybedersin ki tatlım. şöyle düşün, şuan senin yanında olduguna göre, geçmişte nasıl bir aşk yaşarsa yaşasın, şimdi seni seçmiş demektir ve erkeklere kimse bişeyi zorla yaptıramaz inan bana. yani seni istemese ve geçmişe o kadar özlem duysa yanında durmaz, onu zorlayan bişey asla olamaz. arkadaşım, o kızı sevgiline hatırlatma diyoruz ama bunu yapmak için bilinçaltından o kızı silmelisin, bunu yapmak zor ve saplantılı bir durum çok iyi biliyorum.. ama bunu yapmadıgın sürece çok kötü günler olur canım ve malesef asla mutlu olamazsınız. :(

uzulerek soyluyorum ki; sende bu kafa,o adamda da eski sevdiginin aski oldugu surece bence zor mutlu olursun SEN,sevgilini bos ver o bi yol tutturmus gidiyor zaten,dengesiz..
o adam seni mutlu edemez,araya ihanet girmis,hazmedemeden affetmissin.
affetmek ve devam etmek zorunda degilsin ki,zaten Allah bi yol gostermis bence sana.
Gormussun o adamin yanlis oldugunu bile bile devam etmek nedendir??
Sen onun ihanetini sindirmeye calisma bence,huzunlu mutluluklarin olacagina,bi sure huzne bogulursun en fazla 5 6 aya kadar da
onsuz yasamaya devam edersin. en fazla diyorum 1 olur 3 olur 0.5 olur ama mutlaka olur ve biter.
bence denenmisi denemeye calisma. sonuc ve sevgilinin davranisi apacik ortada.
kendine yazik etme,birak bence su insani

Son düzenleme:

erkek arkadaşın zamanında nasıl bir aşk yaşamışsa belli ki hala onun izlerini taşıyor.. tamam haklısın haklı olabilirsin yani şu an seni seviyordur fakat unutamadığı bir geçmişi var...

o zaman yapman gereken böyle şeylerde oturup ağlamak değil..... madem kendisine inandın, madem sende çok seviyorsun o zaman adamda ki eski günleri unutturmaya bak....

o 25 dediğinde hayır de... ben biliyorum o 25 i diye daha çok yaralanmana sebep olacak konuları açma...

yani bilmiyorum ısrarla aynı adamla aynı yolda yürüyorsan lütfen bunları sorun etme...

hatta ne yap ohh iyi en azından aralık kısmını doğru biliyor de.. zamanla da 21 olduğunu öğrenecektir de..

hayır gerçekten biraz da bence eski kızın konularını sen açıyorsun.. madem sindiremedin devam etme..... ee sindirdiysen de her şeyde hatırlatmanın anlamı yok ki...

lütfen biraz kendine vakit ayır ve ne istediğine artık karar ver... sorun çünkü bence de sadece erkek arkadaşın da değil...

Tamamen katılıyorum.

evet canım haklısın ben affettim ama kızı önce ben aklımdan çıkarmaya çalışcam ona bir şans daha verdiysem.... umarım yanılmam. yorumun için teşekkür ediyorum..

Back
X