Evet bilmiyorsan öğren
Çok tatile gittim yurt içi yurt dışı
Sen evinde otururken böyle şeyler oluyor
Türk erkekleri kıymetli demedim tatile seks için geliyorlar dedim Yunanistan a da gidiyorlar İspanya’ya da .Türkiye ile ilgisi yok sadece
Nasıl ortamlara maruz kalmışsınız diye aklın sıra beni aşağıladın da ben normal ortamlarda bulundum tabiki gece clubünedw giderim barada tatil köyünede senin gibi evde oturmak zorunda değilim
Hadi bulaşma bana
Yaşı, cinsiyeti, mesleği, ülkesi, statüsü ne olursa olsun insanlardan her zaman yeni bir şey öğrenebileceğimi düşünürüm, o yüzden öğrenme konusunda sıkıntı yok hiç gocunmam, size de öğretin derdim ama ne bana mesajınızdan ne diğer mesajlarınızdan hiçbir şey anlayamadım.
Birincisi üslubunuz kaba, ikincisi "de da" bağlacı kullanımınız keyfi, bu ikisi zaten okurken rahatsızlık veriyor zar zor okuduk diyelim üçüncü olarak da fikirlerinizin temeli yok, bir üye sormuş yanıt verememişsiniz.
yabancılarla ilgili fikirleriniz yurtdışı görmüş, gece kulüplerine ek olarak müze, restoran, kütüphane, toplu taşıma araçları gibi değişik alanlarda da yabancıları gözlemlemiş, onlarla sohbet etmiş, tanımaya çalışmış, ülkemiz ile ilgili fikirlerini sormuş bir insanın muhtemel fikirlerinden tamamen farklı. sizinki daha çok türk filmlerinde yansıtılan karikatürize edilmiş, kanıtlanmaya gerek duyulmayan, basmakalıp turist imajından ibaret. Hiçbir yabancıyla tanışmamış birinin sağdan soldan duyduğu, televizyonda yapımcının, yönetmenin, senaristin vs. ideolojisine göre halka empoze edilmeye çalışılan altyapıdan yoksun, akşam oturmalarında çayın yanında komşusuyla, akrabasıyla muhabbetini yapabileceği türden boş laflar olmasaydı söyledikleriniz, keşke içini doldurabilseydiniz de yeni bir bilgi öğrenseydik.