Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar katisiniz, sartlarimi bilmeden ne kadar acimasiz yaklasmissiniz. Bütün bunlari ben de düsündüm, elimden gelse temizlikci de tutardim. Yasadigim yerde bu tür seyler yok, eve temizlikci kadin bulmam imkansiz, ki kayinvalidemler zaten karsi cikar alsam bile. Bir kadin hemcinsine karsi nasil bu tutumda yaklasir sasirdim gercektenEvin temizliğine ve size yardım edecek, yemekle ilgilenecek bir kadın tutsaydınız.
Ameliyatlı halde temizlik neden yaptınız ki?
Bir şekilde bütçe ayırıp dikkat etmeniz lazımdı kendinize.
Yani ben cidden anlam veremiyorum.
Bu halde iken kaynanam şunu bunu yapmıyor diye üzülmek yerine çözüm üretin.
Ya açıkça yardım eder misiniz bir şey yapamıyorum bu halde deyin ya da başka kadın tutun.
Kendi kendinize dert yaratıyorsunuz.
İnsanları olduğu gibi kabullenmediğiniz sürece de, bebeğinize şükrederek vakit geçireceğinize doluyum der durursunuz.
Herkesin başında annesi, babası, akrabası, kardeşi olacak değil doğum zamanı.
Biraz daha olumlu ve çözüm odaklı yaklaşın.
bilmemki gucum nerden gliyor, Allah dagina gore kar verirmis, ben hiç bi zaman kimseden bisey beklemedim, kendi isimi kendim gordumanlamiyorum ben mi gücsüzüm, neden bu kadar üzülüyorum. Simdiye kadar tanimadigim bir insana bile icimde merhametim kabardi hep. Yardim etmek istedim hep ihtiyaci olana. Fakat bu kadar merhametsiz insalarin eline düstügüme inanamiyorum hala. Nasil insanin ici acimaz bilemiyorum. Ölmek bile rahata ermekti cogu zaman. Nasil güclüsün sen bu kadar, gercekten sasiriyorum =(
Gercekten cok güclü bir kadinsiniz. Umarim hayatiniz boyunca iyi insanlarla karsilasirsiniz. Kimseden hizmet beklemedim aslinda, sadece merhamet, belki yanimda oldugunu bilmek istedim. Ya da gercekten cok duygusalim bilemiyorum. Her isimi yaptim gik demedim ama zoruma gidiyor simdi hicbirsey olmamis gibi evladimi sevmesibilmemki gucum nerden gliyor, Allah dagina gore kar verirmis, ben hiç bi zaman kimseden bisey beklemedim, kendi isimi kendim gordum
annemin 1. ölüm yil dönümunde 8 aylik kizima hamileydim,iki hamilelik iki lohusalikda hiç kimse bana canin bunu sunu istermi,gucun varmi yardim istermisin demedi, hiçde uzulmedim kim diyeecckki bunu bana, galiba bi oz annen diyor bide $ansli olanlarin kaynanasi, benim kiz kardesim ablam vs de yok .. yok iste yokk ..
ha bu arada bende yurt disindayim , esimin ailesi Tr de kaynanamda uvey , babam tekrar evlendi anlatsam roman olur ama hiçbiri beni baglamaz ben yuvamda çocuklarimla kocamla huzurlu saglikli olayim yeter ..
Ne kadar katisiniz, sartlarimi bilmeden ne kadar acimasiz yaklasmissiniz. Bütün bunlari ben de düsündüm, elimden gelse temizlikci de tutardim. Yasadigim yerde bu tür seyler yok, eve temizlikci kadin bulmam imkansiz, ki kayinvalidemler zaten karsi cikar alsam bile. Bir kadin hemcinsine karsi nasil bu tutumda yaklasir sasirdim gercekten
Insanlardan birseyler beklemisim izlenimi vermisim galiba fazlasiyla. Gerci yardima ihtiyaci olana yardim edilir felsefesiyle büyüdügüm icin bana normal geliyor. Ben bir hafta hastanede yattim cok sorunum oldum. Gercek anlamda aci cektim. Bu yüzden kolay atlatamiyorum sanirim.Annem hayatta değil kvdem uzak doğuma eltim geldi yanıma allah var inkar edersem gözüme dizime durur kadın 25 gün pamuk gibi baktı bana ama ben yine de birçok işimi kendim hallettim sezeryan ile doğum yaptım aynı gün ayaklandım allahım güç verdi kızıma ve kendime kendim baktım güç sende güzel kardeşim kendi annen bile olsa kimsenin yardımını bekleme ha yardım ederse kaçırma ama özellikle bir şey beklersiniz üzülürsünüz. Allah sağlık versin size inşallah kendi kendinize yetin. Allaha emanet olun..
Moral isteyen bir kadina ne de güzel yardimci olmussunuz. Allah icinize göre versin. Yazmak zorunda degilsiniz. Hatta bu tavirla buraya yazmayin da lütfen.Ne acımasızlığı?
Ben nereden bileceğim sizin şartlarınızı?
Yazdığınız kadarını okuyoruz burada.
Ağlanmak yerine güçlü olun deyince acımasız olunuyor di mi?
Ne diyelim? Hııı evet kaynana çok kötü, şartlar çok kötü, çok yalnız kalmışsın vah vah mı?
Ee bu kadar pasif kalınırsa, kaynana izin vermez denirse ameliyatlı halde iş yapmaya devam.
Ay bana ne. Bir de açıklama yapıyorum. Herkes kendi seçimlerini yaşar.
Baybay.
Siz böyle yazdikca kötü biri olduguma inanacagim yakinda =) Ne kadar da olumlu yaklasmissiniz, dogru söylüyorsunuz aslinda, insanlari affetmekte cok zorlaniyorum. Yalniz kalip aci cekmek herkesin harci degilmis. Kimileri benim gibi biraz dagiliyor galiba..birak sevsin , çocuklarin sevilmesi kadar guzel bisey varmi
yakin olsam bende severim, simdi tam isirmalik zamani onun :)
tamam belki iyi bi anne iyi bi kaynana deil ama belkide iyi bi babaaane olur kim bilir
bak gurbetde yalnizim diyorsun, babaanneside gelip sevmezse çocugunda yasar bu senin yasadigin yalnizligi .. madem gaddar kv var merhametde ebkleme,kocanda senin yanindaymis sendeki buyuk $ans bence ( esin açisindan, ana kuzusu olsaydi o zaman hayat zehir olurdu sana )
Onu demek istemedim. Yalnızlık psikolojisini iyi bilirim eşim zor bir işte çalisıyor aç suzuz 24 saat yattığımı bilirim kapımız çalacak kimsem yok onun için birilerinden bekliyor insan oğlu ama beklememek lazım. Malesef kvdeler gelinlerinin yardımına gelmeye yüksünüyorlar sanki kendileri hiç gelin olmamış hiç zorluk çekmemiş gibi. Ne yapalım siz de bizim gibi karı koca birbirinize derman olun inşallahInsanlardan birseyler beklemisim izlenimi vermisim galiba fazlasiyla. Gerci yardima ihtiyaci olana yardim edilir felsefesiyle büyüdügüm icin bana normal geliyor. Ben bir hafta hastanede yattim cok sorunum oldum. Gercek anlamda aci cektim. Bu yüzden kolay atlatamiyorum sanirim.
Canim kardesim inan yardima ihtiyaci olan bir insan görünce gözlerim yasarir. Bu durumda bu kadar acimasiz insanlar görünce insan gercekten kötü oluyorcnm bir tek sen değilsin inanki.bende sezeryan doğum yaptım kimsedende bi fayda görmedim diyebilirim.bazı arkadaşlara bunun için üzülmek garip geliyor olabilir ama insanlar ihtiyaç duyduklarında etrafında birileri olsun istiyo.ama inan bende öyleyim şu an 10 aylık oldu kızım şükür.sevmeye gelince seviyolar ama okadar işte.demişsinya sevmesini istemiyorum torununu diye bazen bende böyle düşünmüyor değilim.bilmiyorum bizmi çok katıyız yoksa böyle davranmakla onlarmı.
yok estagfirullah neden kotu biri olacaksin,sadece biraz duygusalsin diyelim ..Siz böyle yazdikca kötü biri olduguma inanacagim yakinda =) Ne kadar da olumlu yaklasmissiniz, dogru söylüyorsunuz aslinda, insanlari affetmekte cok zorlaniyorum. Yalniz kalip aci cekmek herkesin harci degilmis. Kimileri benim gibi biraz dagiliyor galiba..