yalniz bir dogum hikayesi

semurcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
7.018
13.025
248
kizlar hepinize guzel bir gun diliyorum.
gorev geregi su an yurt disindayiz, bazilariniz yorumlarimdan beni taniyorsunuz zaten.
gelecek hafta planli sezaryenim var, bir yandan da ev tasiyoruz.
annem gecen hafta turist vizesine basvurmustu, biz kendisine davetiye gonderememistik cunku hali hazirda ikamet ettigimiz ev m2 olarak musait degildi.
simdi son donemdeki olaylar yuzunden konsolosluk ayrica gorusme istemis, futbol turnuvasi sebebiyle de cok yogun olundugu icin cok ileri bir tarihe randevu vermis.
dogumda yapayalniz olacagim.
hastane cocuk ziyaretci kabul etmedigi icin esim buyuk oglumuz ile kalmak zorunda evde, cunku kimsemiz yok guvenip cocugu emanet edebilecegimiz.
cok moralim bozuk, dunya dua ile doner derler. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.

Askim,
Sen çok güçlü bir kadınsınn.
Eşinle her şeyin üstesinden gelebileceğine eminimmm.
Allah bir avazda kurtarsın, hayırlı doğumlar versin

Hiç üzülmeyin, yurt dışındasınız, eminim hemşireleri ebeler sizinle çok iyi ilgileneceklerdir.
Bazen insanın etrafında sadece bu işten anlayan kişilerin olması daha çok huzur veriyor.

Hastane yönetimi ile görüşseniz, çocuğunuzu kabul etme gibi istisnaları olamaz mı acaba? Türkiye'de izin veriyorlar çünkü. Bebeğin abi/ablaları ve babası kalabiliyor.

Hiç samimi arkadaş, komşu da mı yok oralarda?
Hali hazırda vizesi olan bir akraba, eş dost?

Hiç canınızı sıkmayın. Bunda da bir hayr vardır kesinlikle. Kolay bir doğum olsun, sağlıkla kucağınıza alın yavruyu inşallah.

canım dert etme sadece 1-2 gün yalnız kalacaksın o kadar sonrasında eşinde diğer çocugunda yanında olacak..

anneler güçlüdür.

Ya schengen ülkesindeyseniz başka konsolosluktan vize alsın. Ekspres yapıyor bazıları.
Muameleciler bir yolunu buluyor. Bir de konsolosluğu arayıp doğumu bildirirsen çıkartırlar.
Hastalık vs. durumda belgeleyince erkene çekiyorlar.
Annem bana bakacak başka kimsem yok de. Almanya ve Fransa yardımcı olabilir, İtalya da hızlı..

Askim,
Sen çok güçlü bir kadınsınn.
Eşinle her şeyin üstesinden gelebileceğine eminimmm.
Allah bir avazda kurtarsın, hayırlı doğumlar versin

sinir krizi gecirdim resmen agliyorum cok kotu. olay yalniz olmak da degil, cocugu kime emanet edecegim stresi. hastaneye sabah doguma bile tek gitmem lazim ki esim cocugu okula birakabilsin. :eek:

Ya schengen ülkesindeyseniz başka konsolosluktan vize alsın. Ekspres yapıyor bazıları.
Muameleciler bir yolunu buluyor. Bir de konsolosluğu arayıp doğumu bildirirsen çıkartırlar.
Hastalık vs. durumda belgeleyince erkene çekiyorlar.
Annem bana bakacak başka kimsem yok de. Almanya ve Fransa yardımcı olabilir, İtalya da hızlı..

fransa'dayiz zaten. esim universitede profesor. fransiz vatandasi ayni zamanda. ancak biz aile iliskisi diye degil de turist gibi basvurduk ki evrak isi olup uzamasin mevzu. simdi desek ki boyle boyle, daha da kaotiklesip red yeme olasiligi da var. cok kararsiz kaldik.

Hiç samimi arkadaş, komşu da mı yok oralarda?
Hali hazırda vizesi olan bir akraba, eş dost?

Hiç canınızı sıkmayın. Bunda da bir hayr vardır kesinlikle. Kolay bir doğum olsun, sağlıkla kucağınıza alın yavruyu inşallah.

hayir hickimsemiz yok, cok tesekkur ederim.

Eşinizin öğrencilerinden biri oğlunuzla bir gece olsun kalamaz mı ?Eşiniz profesörmuş yurt dışında babysitterlık yapan gençler var bilirsiniz . Ufak bir ücret,hediye verirsiniz .Hiç olmazsa ilk gece eşiniz yanınızda olur .

Hiç üzülmeyin, yurt dışındasınız, eminim hemşireleri ebeler sizinle çok iyi ilgileneceklerdir.
Bazen insanın etrafında sadece bu işten anlayan kişilerin olması daha çok huzur veriyor.

Hastane yönetimi ile görüşseniz, çocuğunuzu kabul etme gibi istisnaları olamaz mı acaba? Türkiye'de izin veriyorlar çünkü. Bebeğin abi/ablaları ve babası kalabiliyor.

cok tesekkur ederim gelen kutusu yorumun icin. buradaki sorun su ki, benim esim universitede profesor. bu hafta juri haftasi ogrencileri icin. annem gelseydi su an 6 yasinda olan oglum ile annem ilgilenecek, sabah okula birakip aksam alacak. esim de hastane ve universite arasi mekik dokuyacakti. fakat boyle olunca sabah cocugu okula birakmak icin bile esim evde kalmak zorunda dolayisiyla da ben hastaneye tek basima gitmek zorundayim dogum sabahi.

cok tesekkur ederim gelen kutusu yorumun icin. buradaki sorun su ki, benim esim universitede profesor. bu hafta juri haftasi ogrencileri icin. annem gelseydi su an 6 yasinda olan oglum ile annem ilgilenecek, sabah okula birakip aksam alacak. esim de hastane ve universite arasi mekik dokuyacakti. fakat boyle olunca sabah cocugu okula birakmak icin bile esim evde kalmak zorunda dolayisiyla da ben hastaneye tek basima gitmek zorundayim dogum sabahi.

Benim kızlar Temmuz'da babalarına gidecekler.
Ben gelirdim aslında ama o zamana doğurmuş olursunuz herhalde
Vizeye de gerek yoktu.

Back
X