Yalnız bir evlilik...

Size göre gece 4 e kadar eşini bırakıp saatlerce oyun oynamak normalse, gayet ilgili davrandığım halde ergen psikolojisine girip gözü dönüyorsa bu adamın..üstelik orda bi kadın varken Amk tarzı küfürler oluyorsa ben yaşlı teyze değil onlar ahlaksız oluyor kusura bakmayın.

Gece 4e kadar sizi birakiyorsa sizinle ortak paylaşacagi birşey yokmuş, istemiyor demekki. Kaynin ve sevgilisi de bekar insanlar istedikleri saate kadar oyun oynarlar.
Kufur duymak istemiyorsaniz gitmeyin yanlarina madem, eşiniz size iceri git demekte gayet hakliymiş. İsanlarin ahlakı size mi kaldi. 🙄

Gece 4e kadar sizi birakiyorsa sizinle ortak paylaşacagi birşey yokmuş, istemiyor demekki. Kaynin ve sevgilisi de bekar insanlar istedikleri saate kadar oyun oynarlar.
Kufur duymak istemiyorsaniz gitmeyin yanlarina madem, eşiniz size iceri git demekte gayet hakliymiş. İsanlarin ahlakı size mi kaldi. 🙄
Konu sahibi.... Bir konu açtığınızda olumlu yada olumsuz her yoruma açık olmayı baştan kabul etmiş oluyorsunuz..... Bakın kimse size küfürden rahatsız olma demiyor.... Siz Bi eşim çok iyi yazmışsınız bide ilgisiz şu bu şu.... Biz size onu oyundan alıkoyacak yada küfür ettirmeyecek yada sizinle ilgilenecek bir formül sunamayızki...... Siz eşinizi seviyor ve ilgiyi kendi üzerinize çekmeyi yani onunla ilk günlerinize dönmeyi istiyorsunuz.... Doğrumu..... Haklısınız lakin mümkün değil.... Değil işte.... Kızmayın.... Onu böyle kabul edeceksiniz konu sahibi.... Yada kızıp kızıp kavga edeceksiniz...... Denecek ne varki

Kadınların katlanmak dediği şey bu işte.... Çekiyorum dedikleri... Sizinki umarım bu kadar la kalır.... Ne denilebilir..... İşte insanların çektikleri çoğalınca hadi oradan oluyor kadınlar... Siz daha en başındasınız... Dilerim bu kadarla kalırsınız.... Herkesin hayatı kendine ondan diyoruz isteyen ayrılır isteyen devam eder isteyen düzelsin diye kendini yerden yere vurur... İsteyen her yolu dener İsteyende sinir hastası olur..... Size iyi şeyler temenni ederim.... 🙏

kpss konusundan geliyorum, konu sahibi kardeşim siz eşinizle kişilik, kültür, beklenti bakımından çok farklısınız sizin muhakkak işe girip mesleğinizi yapmanız gerekiyor. hayat bu herşeye hazırlıklı olmak lazım.

Her tartışmamızda benim alttan almamı bekleyen, herşeyini benden gizleyen bi eşim var..Bana değer vermeyen bunu sadaka verir gibi zaman zaman hissettirip başıma kalkan..2 ayrı dünyanın insanı..Hayattan beklentileri amaçları farklı iki insan...

Az önce eşim herzamanki gibi bilgisayar başında pubq oynarken yanına gittim.baktım bi kadın sesi geldi.Meğerse kaynımın kız arkadaşıymış..Oyunlardan pek anlamam ama grup şeklinde oynuyorlar.Ben yanına gittiğim an bi triplere girip neden geldinki bakışını attı.
Ders çalışıyodum mola verdim bi iki muhabbet edelim dedim.tabii gözünü ekrandan ayırmıyor..o sırada kızın sesini son ses açmış bana bilerekmi geliyosun oyunun ortasında diyor..sustum bişey demedim.Ve az sonra çocuklardan biri oyunda hay A.. k.. diye bağırdı.Oyunda ölünce küfür ediyorlar ve kızda bunu duyuyor..Bu kızda eğer olursa ilerde benim eltim olacak kişi..baktım oda arada argo sözler söylüyor..
Bu nasıl bi rahatlık.Hiçbizaman anlamayacağım..
Küfürlü konuşma konusunda çok hassasım..hele bi ortamda kadın varken amk tarzı küfür eden biri benim için bitmiş oluyor..
Küfrü duyunca eşime tepkili bi şekilde baktım napıyosun sen diye..bana -içeri gitsene sen..full zarar veriyosun diye çıkıştı..
ayıp dedim bende çoluk çocukla oyunlar oynuyosun.Bunu dediğim adam 35 yaşında dediğim dedik, kadın sözü dinlemeyi zayıflık sanan sürekli sesiyle tavrıyla beni ezmeye çalışan biri...
Belki küçük bi olay ama ağlayarak yazıyorum..Bu konuda çok doluyum.Görümcemde çok rahat argo konuşan biri uluorta.Erkeklerin içinde belaltı espriler..Böyle insanlara istesemde yakın olamıyorum.ve yakın olmadığım için suçlanıyorum..Eşimin teyzesi neden görümcene uzaksın.uzak duruyosun diyor bana..Sürekli laf çakan, bakışıyla seni ezmeye çalışan sürekli kendini öven birine ben nasıl yakın davranabilirimki..İşin kötüsü eşimin ailesinin geneli böyle.Bu konuda hassas olduğumu anlamış olacaklarki bazen küfürden önce bana afedersin deyip yine söylüyorlar..Görümcemse gözümün içine baka baka bunu yapıyor.

Eşimde geçen ne kızlar var bu oyunu nasıl oynuyolar görsen diye dert yanmıştı..bende bütün gün kpss ye hazırlanıp ders çalışıyorum.Asla manevi olarak yanımda değil.. Aile içindede fırsatını bulsa beni küçümseyen imaları olur.şakaya vurur geçerim sorun olmasın diye.Yarın öbürgün bu kızla kardeşi evlense eminim beni onlada kıyaslar..ki daha önce kuzeni evlendiğinde benle o kızın boyunu kıyaslamıştı.Sözde şaka yapıyor..
Çok geç oldu ama yanlış bi evliliğin içinde olduğumu anladım..Kendime çok kızıyorum..bu kadarını beklemesemde bazı şeyleri sezmiştim..Başıma gelen çok daha fazlası oldu.çok üzgünüm.

Kayınvalideme gidincede hiçbişey olmamış gibi davranmaktan yoruldum.Açıpta oğlunuz saatlerce bilg. başında küfürlü ortamda oyun oynuyor desem..ben yanına gidince bile rahatsız olup git içeri diyor desem kimi kime şikayet edeceğimki... ve çok garip ama eşim kendini çok iyi, bulunmaz biri olarak görüyor..Ben çok iyiyim sen kötüsün imasında bulunuyor her defasında.Beni kendimden şüphe ettirecek kadar psikolojimi bozmuş bir insan..Öyle ki küfürlü konuşmalara tepki gösterince bile suçlu hissediyorum.Abartıyormuyum diyorum kendi kendime..Bunun bi ahlaksızlık olduğunun bile farkında değiller.
kendine bunu yapma lütfen, ona bi yaptırım uygula kararlı ol, terk et. eğer düzelirse devam edersin ama düzelmez olan sana olur. benzer şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum ki kıyaslama yoktu benimkinde. yinede çekilmezler. herşeyi kabullenip sineye çekme lütfen. yazık etme kendine

Dört dörtlük birini ararsak evde kalırız. Çok şükür ickisi kumari yok dışarda gözü yok namazında niyazinda . Tek yaptığı oyun oynamak bide ilgisizlik kim bilir onun gözünde benim nasıl kötü huylarim var evlilik bı oyundan bitecekse ohooo

Evet evde kalmamak çok önemli.
Eş olmak, dost olmak, yoldaş olmak, sohbet edebilmek, bir film izleyip üzerine konuşabilmek, günlük heyecanları ya da üzüntüleri paylaşabilmek, kahve içerek iki lafın belini kırmak vs vs bunların hiçbiri önemli değil.
Dört duvar arasında gerekirse hizmetçi olun ama evde kalmayın.
Konuşacak adam bulamayın ama evde kalmayın.
Mutsuz olun, bir ömür yapayalnız olun ama yeter ki evde kalmayın.
Sadece korona için #evdekal. Genç kızlara tavsiyem ise #evdekalma. Çok mantıklı.

ben olsam oynadığı o şeyi kafasında kırarım. kusura bakmasın o oyun oynayacak bende salak saçma triplere maruz kalıcam. yok öyle!

31 yaşındayım..1,5 yıllık evliyim
kpss ye girip biran önce inşallah bir yer atanın
sonrasını yine konuşuruz Allah ömür verirse

peki ya atanmazsanız? aileniz ne durumda
ve siz atandığınız gibi o mağrur kocanızın burnu nasıl yerlere düşecek çok büyük ihtimal

dilerim bi gün sizde aynı yollardan geçer..Sabahlara kadar eşiniz başka şeylerle meşgul olunca, ortak noktanızın olmadığını anlarsınız.Ve bu yazınızı hatırlarsınız..Benim kimsenin ahlakına hayatına karıştığım falanda yok.Ama evli bi adam birden bire 1 aydır bu hale gelebildiyse sorumlusu ben değilim.Boşbeleş gezen bi kardeşi var yıllardır oyun bağımlısı..onu eleştiren eşim ona benzemeye başladı.sıkıntı bu. İnsanları anlamaktan ne kadar uzaksınız.

Fanusta mı büyüdünüz bilemedim ki, normal tabii ki😂
Müslüman bi insan Amk tarzı küfürleri edebiliyorsa, helede bir kadının olduğu yerde..Konuşacak ortak bi konumuz yoktur zaten.Sizin beni anlamanız mümkün değil.Yarın bigün çocuğunuz olursa onuda amk. tarzı küfürlerin havada uçuştuğu ortamda büyütün.Fanusta değil.

Müslüman bi insan Amk tarzı küfürleri edebiliyorsa, helede bir kadının olduğu yerde..Konuşacak ortak bi konumuz yoktur zaten.Sizin beni anlamanız mümkün değil.Yarın bigün çocuğunuz olursa onuda amk. tarzı küfürlerin havada uçuştuğu ortamda büyütün.Fanusta değil.
Bakın hala yukarıdan bakıyorsunuz sizin sorununuz bu. Kimsenin inancını yargılamak size düşmez. Ve evet bir kızım var. Muhtemelen de küfürlerin havada uçuştuğu bir ortamda büyüyecek çünkü lise okuyacak:) Arkadaşları edecek. Bende onu eve kapatmayacagim. O Arkadaşın ile görüşme demeyeceğim. Yani evet fanusta büyümeyecek..

Her tartışmamızda benim alttan almamı bekleyen, herşeyini benden gizleyen bi eşim var..Bana değer vermeyen bunu sadaka verir gibi zaman zaman hissettirip başıma kalkan..2 ayrı dünyanın insanı..Hayattan beklentileri amaçları farklı iki insan...

Az önce eşim herzamanki gibi bilgisayar başında pubq oynarken yanına gittim.baktım bi kadın sesi geldi.Meğerse kaynımın kız arkadaşıymış..Oyunlardan pek anlamam ama grup şeklinde oynuyorlar.Ben yanına gittiğim an bi triplere girip neden geldinki bakışını attı.
Ders çalışıyodum mola verdim bi iki muhabbet edelim dedim.tabii gözünü ekrandan ayırmıyor..o sırada kızın sesini son ses açmış bana bilerekmi geliyosun oyunun ortasında diyor..sustum bişey demedim.Ve az sonra çocuklardan biri oyunda hay A.. k.. diye bağırdı.Oyunda ölünce küfür ediyorlar ve kızda bunu duyuyor..Bu kızda eğer olursa ilerde benim eltim olacak kişi..baktım oda arada argo sözler söylüyor..
Küfürlü konuşma konusunda çok hassasım..hele bi ortamda kadın varken amk tarzı küfür eden biri benim için bitmiş oluyor..
Küfrü duyunca eşime tepkili bi şekilde baktım napıyosun sen diye..bana -içeri gitsene sen..full zarar veriyosun diye çıkıştı..
ayıp dedim bende çoluk çocukla oyunlar oynuyosun.Bunu dediğim adam 35 yaşında dediğim dedik, kadın sözü dinlemeyi zayıflık sanan sürekli sesiyle tavrıyla beni ezmeye çalışan biri...
Belki küçük bi olay ama ağlayarak yazıyorum..Bu konuda çok doluyum.Görümcemde çok rahat argo konuşan biri uluorta.Erkeklerin içinde belaltı espriler..Böyle insanlara istesemde yakın olamıyorum.ve yakın olmadığım için suçlanıyorum..Eşimin teyzesi neden görümcene uzaksın.uzak duruyosun diyor bana..Sürekli laf çakan, bakışıyla seni ezmeye çalışan sürekli kendini öven birine ben nasıl yakın davranabilirimki..İşin kötüsü eşimin ailesinin geneli böyle.Bu konuda hassas olduğumu anlamış olacaklarki bazen küfürden önce bana afedersin deyip yine söylüyorlar..Görümcemse gözümün içine baka baka bunu yapıyor.

Eşimde geçen ne kızlar var bu oyunu nasıl oynuyolar görsen diye dert yanmıştı..bende bütün gün kpss ye hazırlanıp ders çalışıyorum.Asla manevi olarak yanımda değil.. Aile içindede fırsatını bulsa beni küçümseyen imaları olur.şakaya vurur geçerim sorun olmasın diye.Yarın öbürgün bu kızla kardeşi evlense eminim beni onlada kıyaslar..ki daha önce kuzeni evlendiğinde benle o kızın boyunu kıyaslamıştı.Sözde şaka yapıyor..
Çok geç oldu ama yanlış bi evliliğin içinde olduğumu anladım..Kendime çok kızıyorum..bu kadarını beklemesemde bazı şeyleri sezmiştim..Başıma gelen çok daha fazlası oldu.çok üzgünüm.

Kayınvalideme gidincede hiçbişey olmamış gibi davranmaktan yoruldum.Açıpta oğlunuz saatlerce bilg. başında küfürlü ortamda oyun oynuyor desem..ben yanına gidince bile rahatsız olup git içeri diyor desem kimi kime şikayet edeceğimki... ve çok garip ama eşim kendini çok iyi, bulunmaz biri olarak görüyor..Ben çok iyiyim sen kötüsün imasında bulunuyor her defasında.Beni kendimden şüphe ettirecek kadar psikolojimi bozmuş bir insan..Öyle ki küfürlü konuşmalara tepki gösterince bile suçlu hissediyorum.Abartıyormuyum diyorum kendi kendime..Bunun bi ahlaksızlık olduğunun bile farkında değiller.
Canım benim belli ki eşinden daha olgun ve mantıklı birisin.Her şeyden önce oturup sakin kafayla evliliğini gözden geçir.Her zaman mı böyleydi eşin, değilse neden böyle oldu.Bu arada öz eleştiri yapmayı da unutma ;) Sonra onunla uygun bir ortamda konuşmayı dene.Birbirinizden beklentilerinizi, artılarınızı eksiklerinizi açıkça konuşun.Sen sadece onunla evlisin ailesiyle değil.Evet onların kötü huylarını değiştiremezsin ama tavrını koyup en azından azaltabilir veya sık görüşmemeye gayret gösterirsin. Bir evliliğin sağlıklı yürümesi için iletişim çok önemli.Birbirinize ilk aşık olduğunuzda neler yapardınız, ne biliyim elele bir yürüyüş, romantik bir yemek vs. Sınava hazırlık sürecinde illaki sen de sıkılmış onu da ihmal etmişsindir.Önce bunları dene baktın olmuyor aile büyüklerinden yardım al, özellikle seninkiler biraz gözünü korkutsun.Senin ne kadar değerli olduğunu hatırlatsınlar ona.Eğer bu duruma bugün çözüm bulamazsan uzun yılların böyle , hatta daha da kopuk geçer.Keşke başta bitirseydim dersin.Demek istediğim evliliğine biraz emek ve bir şans ver.Baktın olmuyor yol ver..

Ben de ara ara küfür ederim (genellikle gayri ihtiyari sinir anında) ama bunun beni ahlaksız kılacağını sanmıyorum. Ahlak timsali geçinen çoğu kişiyi cebimden çıkaracağıma eminim çünkü.

Sizin probleminiz eşinizin size değer vermiyor oluşu..Kendiniz yazmışsınız, her şeyini benden gizler diye.Böyle eş mi olur? Eşin eşten saklı gizlisi mi olur? Onu geçtim ben iyiyim sen kötüsün tripleriyle sizi manipüle ediyormuş üstelik. Ben olsam ciddi bir konuşma yapar rest çekerdim..Sanırım çalışmadığınız ve evli olduğunuz için gidemeyeceğinizi düşüyor.Kimse vazgeçilmez değildir. Eşinize de bunu hissettirin.

Dertlerimiz benzer ama benimki sürekli bana küfür ediyor. Eve gece 2de gelir 4te gelir hesap sordurtmaz sus der. Şuan boşanma kararı aldık ne yapacağım bilmiyorum seviyorum. Çok zor durumlar hakkımızda en hayırlısı olsun.

Bu sıkıntı bende de var eşim isden gelir yemek yeriz telefonu alır başka odaya geçer kapısını kapatir gece uclere kdr oyun oynar. Sabah yedi sekiz gibi ise gider . Arada çay ister oyun oynarken içemez soğur isittirir yine soğur sonra çay kalır ne bı muhabbet ne bı iletişim hiç birşey yok. Üstüne birde çarşıya çıktık diyelim en ufak şeyde söylenmeye başlar beni çok sinir ediyosun çok itici davranıyorsun falan filan....
Keşke bu adamdan çocuk yapmasaydiniz

Dertlerimiz benzer ama benimki sürekli bana küfür ediyor. Eve gece 2de gelir 4te gelir hesap sordurtmaz sus der. Şuan boşanma kararı aldık ne yapacağım bilmiyorum seviyorum. Çok zor durumlar hakkımızda en hayırlısı olsun.
Seviyorum mu pessss

seviyor olmaniz ilginç

Ben de ara ara küfür ederim (genellikle gayri ihtiyari sinir anında) ama bunun beni ahlaksız kılacağını sanmıyorum. Ahlak timsali geçinen çoğu kişiyi cebimden çıkaracağıma eminim çünkü.

Sizin probleminiz eşinizin size değer vermiyor oluşu..Kendiniz yazmışsınız, her şeyini benden gizler diye.Böyle eş mi olur? Eşin eşten saklı gizlisi mi olur? Onu geçtim ben iyiyim sen kötüsün tripleriyle sizi manipüle ediyormuş üstelik. Ben olsam ciddi bir konuşma yapar rest çekerdim..Sanırım çalışmadığınız ve evli olduğunuz için gidemeyeceğinizi düşüyor.Kimse vazgeçilmez değildir. Eşinize de bunu hissettirin.
evet aynen dediğiniz gibi gidemiceğimden emin hatta..Çünkü bigün bi kavgada ona dedimki yeetr artık çekemiyorum bu kabalıklarını kendine gel...oda bana çekemiyorsan gidersin kardeşim demişti..Benim bi ablamda eşinden ayrıldı yıllar önce..Aileme bu acıyı tekrar yaşatmamak için sabrediyorum diyebilirim..Bide tartışma anında hakkımda öyle kötü şeyler söylüyorki -adanalı kadınlar gibisin..şımarıksın..kendini ne zannediyorsun.. gibi hep beni aşağı çeken sözler.. Söylediklerinin benimle alakası nedir onu düşünüyorum o sıra..Hiç olmadığım biri gibi beni yaftalayıp, aklınca ailesine şöyle şöyleydi iyiki kurtuldum diyecek..Aynı tartışmanın akşamı bana hazırlan dedi bi yere gidicez.gittim baktım yemeğe götürdü beni.Evet anlat bakalım derdin neymiş diyor.Tabiki kendini haklı görerek..Narsist bi kişiliği var bazen çok iyi bazen çok kötü biri oluyor..En çok üzüldüğümde ailesinin onun bana değer vermediğini anlamış olması..Sadece b iki kere yemek yerken bana şunuda yermisin diye sormuştur o kadar.Onun dışında ağır abi takılan benim sözüm geçer imasında bulunan biri..

Küfür etmiyor muydu evlenmeden önce?
Birden küfğr etmeye mi başladu
Sen göz yumdun hoşlanmadığın şeyleri eşinde gördün evlenince düzelir sandın değil mi
Ben evlenince değişti lafına inanmıyorum
Balık baştan kokar
Kimse görücü usulü evlenmiyor artık

Back
X