- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
2 gun once actıgım konuyu bilen kk uyerı vardır . Malesef konum ve benim dısında gerceklesen bi tartısma sonucu konum kapatıldı. Oysa orda soylenenler benım ıcın yol oluyordu nısbeten.
Gecen gun eşimle olan haklı tartısmamdan dolayı eşim bna trip yapmaya devam etti. Bu saat oldu ve hala gelmedi. Belki gelecek ama belki de yuksek ıhtımal memleketıne gıttı 2 gun kalacak orda. Sormak istediğim şu; o gitti ise ben de tek basıma kafa dınlemeye mesela ağva ya da sapancaya gıdebilir miyim? 34 haftalık gebeyım.
Gecmiş konum;Gınaydın sevgılı kk. Benım eskı konuşarımdan bırınde eşimle ilgili sıkıntımdan bahsetmiştim. Özetle;eşim, sessız cok konusmayan, bana karşı ilgisiz sevgı sozu, dokunma opme vs hıc yapmayan
sitem ettiğimde de ben boyleyım napayım dıyıp kenara cekılen bırı. Dugunumuzden 5 gun sonra penısı yarı sert bır halde gerdege gırebıldık. Heyecandan demıstı ama bu 2 yıla yakın boyle devam ettı. En son ben hafıf rest ceker gıbı oluca gızlı gızlı ılac alıp oyle ılıskıyhe gırmıs. Ben de duEldı sanıyor sevınıyırdum. O sekılde hamıle kaldım
Gecen gun eşimle olan haklı tartısmamdan dolayı eşim bna trip yapmaya devam etti. Bu saat oldu ve hala gelmedi. Belki gelecek ama belki de yuksek ıhtımal memleketıne gıttı 2 gun kalacak orda. Sormak istediğim şu; o gitti ise ben de tek basıma kafa dınlemeye mesela ağva ya da sapancaya gıdebilir miyim? 34 haftalık gebeyım.
Gecmiş konum;Gınaydın sevgılı kk. Benım eskı konuşarımdan bırınde eşimle ilgili sıkıntımdan bahsetmiştim. Özetle;eşim, sessız cok konusmayan, bana karşı ilgisiz sevgı sozu, dokunma opme vs hıc yapmayan

Son düzenleme: