Yalnız bırakıldım

2 gun once actıgım konuyu bilen kk uyerı vardır . Malesef konum ve benim dısında gerceklesen bi tartısma sonucu konum kapatıldı. Oysa orda soylenenler benım ıcın yol oluyordu nısbeten.
Gecen gun eşimle olan haklı tartısmamdan dolayı eşim bna trip yapmaya devam etti. Bu saat oldu ve hala gelmedi. Belki gelecek ama belki de yuksek ıhtımal memleketıne gıttı 2 gun kalacak orda. Sormak istediğim şu; o gitti ise ben de tek basıma kafa dınlemeye mesela ağva ya da sapancaya gıdebilir miyim? 34 haftalık gebeyım.

Gecmiş konum;Gınaydın sevgılı kk. Benım eskı konuşarımdan bırınde eşimle ilgili sıkıntımdan bahsetmiştim. Özetle;eşim, sessız cok konusmayan, bana karşı ilgisiz sevgı sozu, dokunma opme vs hıc yapmayan:KK43: sitem ettiğimde de ben boyleyım napayım dıyıp kenara cekılen bırı. Dugunumuzden 5 gun sonra penısı yarı sert bır halde gerdege gırebıldık. Heyecandan demıstı ama bu 2 yıla yakın boyle devam ettı. En son ben hafıf rest ceker gıbı oluca gızlı gızlı ılac alıp oyle ılıskıyhe gırmıs. Ben de duEldı sanıyor sevınıyırdum. O sekılde hamıle kaldım. İlişkiyi baslatan hep benim. Ilk dokunan, dokunması ıcın ona sureklı rıcada bulunan, afedersınız organı ılıskı halını alsın dıye uzun uzun herturlu seyı yapan da benım. 10 gundur yapmıycam dedım ve hıc olmadıgı kadar uzun ara vermıs oldum. Tabı o hala yanasmıyor. Ayrıca evlılıgımızın basından berı mast yaptıgını bılıyorum. 4 gundur hersabah mast yapıp oyle cıkıyor banyodan. Bense sınırden ve ofkeden kahroluyorum. Şimdi bu sabah o işi yaparken banypya pat dıye gırdım ve o halde gordum" ne yapıyorsun , kendı kendıne mı " dedım. Nee ne dıuosuN ya gıbı bısey dedı sasırarak . Oylece bısey demeden kapıuı carpıp cıktım. Banyofan cıktı ,hazırlandı sert hareketlerle. Corapları denemıs denemıs yere atmıs. Ortalıgı dagınık bırakmıs ve cıkarkende suratı bı karıs kapıyı carpıp cıktı.
Ya yanlış birşey söylemek istemiyorum ama acaba eşinin cinsel seçimi farklı olabilir mi ki evlendiğinizden beri böyleymiş. Benim arkadaşımın halası 8 yıl sonra eşinin aslında eşcinsel olduğunu bu yüzden aralarında duygusal hiç birşey olmamış cinsellikte ayda yılda bir kadının zorlamasıyla olmuş ama genelde hep ilişki sırasında ereksiyon hali bozulur yarıda kalırmış. Senin yazını okuyunca direk aklıma bu geldi

Ar
Ya yanlış birşey söylemek istemiyorum ama acaba eşinin cinsel seçimi farklı olabilir mi ki evlendiğinizden beri böyleymiş. Benim arkadaşımın halası 8 yıl sonra eşinin aslında eşcinsel olduğunu bu yüzden aralarında duygusal hiç birşey olmamış cinsellikte ayda yılda bir kadının zorlamasıyla olmuş ama genelde hep ilişki sırasında ereksiyon hali bozulur yarıda kalırmış. Senin yazını okuyunca direk aklıma bu geldi
Arkadasım inan bunu bile dusunmeye basladım. Aslında imkansız dıyorum ama okudugum onca seyden sonra kendine bile itiraf edemediği bi tercıhı mı var duyorum. Offf anlattıgın kişi aynı eşim gibi. Dokunarak ereksıyon yasayamıyor. İçinden hiç gelmiyor. Gızel ve alımlıyım ama hıc etkılrnmıyor. Sklımı oynatıcam. Resmen belki de beni paravan olsrak kullandı

bu yaşına kadar bu şekilde yaşamakta sakınca görmemişse
sizi düşünüp tedavi yolları aramıyorsa ki masturbasyon yaptığından tedavilik de bir durum yok bence
size yazık olacak. aşırı bencil biri
Hamileyim. İnanamıyorum. Beni uyarmıstı yakın dostum. Sakın hamıle kalma bekle bir sene daha duzelmezse ayrıl demıstı. Ama ben cidden dızeldı sanmıstım. Ereksıyon sorunu bıttıyse , zamanla duygusal olarak da yakınlasır demıstım. Meğer ilaç alıyormuş:( ama dedıgım gıbı , ona gore biZim hic bi aorunumuz yok. Ben mesele edıyorum bunu

Ar

Arkadasım inan bunu bile dusunmeye basladım. Aslında imkansız dıyorum ama okudugum onca seyden sonra kendine bile itiraf edemediği bi tercıhı mı var duyorum. Offf anlattıgın kişi aynı eşim gibi. Dokunarak ereksıyon yasayamıyor. İçinden hiç gelmiyor. Gızel ve alımlıyım ama hıc etkılrnmıyor. Sklımı oynatıcam. Resmen belki de beni paravan olsrak kullandı
İçinde bulunduğun durum hiç kolay değil ama hamile olduğunu ve bebeğini düşünmek zorunda olduğunu sakın aklından çıkarma. Direk sorsan asla söylemez ama eve geldiğinde üstüne gitme normal halinize dönmeye çalışın seks isteme hiç sonra onu gözlemle erkeklere ilgisi var mı çözmeye çalış. Sabırlı olmalısın ama

Buz
İçinde bulunduğun durum hiç kolay değil ama hamile olduğunu ve bebeğini düşünmek zorunda olduğunu sakın aklından çıkarma. Direk sorsan asla söylemez ama eve geldiğinde üstüne gitme normal halinize dönmeye çalışın seks isteme hiç sonra onu gözlemle erkeklere ilgisi var mı çözmeye çalış. Sabırlı olmalısın ama
buz gıbıyım . Sex değil , onu gormek bıle ıstemıyorum. Kocalık yapmadıgı gıbı, babalık da yapamayacak.

Hepiniz aynı seyı soyledınız. Gitmeyeceğim. Ama cok uzuluyorum yasadıklarımdan dolayı. Ben suclu muyum? Huzursuzluk mu cıkarıyorum. Ona kalsa huzurumuz var ıyıyız hoşuz. Ama ben hep sorun cıkarıyorum. Kardes gıbı takılalım ıstıyor hatta anne oğul gıbı:KK43:
Hayir siz suclu degilsiniz. Aynisini siz ona yapsaydiniz o size neler yapardi dusunebiliyor musunuz? Aldatmayi bile kendinde hak gorurdu

Hayir siz suclu degilsiniz. Aynisini siz ona yapsaydiniz o size neler yapardi dusunebiliyor musunuz? Aldatmayi bile kendinde hak gorurdu
Öyle... Dini hassasıyetu olan biriyim. Sözde eşim de öyle. Fakat bu hocalara oyle kızıyor oyle ofkelenıyotum ki. Bir gun cıkıp demediler kadının da hakkı. Kadon nasıl reddederse sabaha kadar melekler lanetliyorsa. Erkegı de aynı demediler! Bu sekılde bı ınsanın evlenmedı kadına zulüm değil de ne? Ben zayıf olsam biraz ortam olsa kayamaz mıyım. İnsanım sonucta. Hata yaparsam vebali kime? Offf . Bu arada eşim geldi. Yanıma gelöedi tv actı oturuyor

Back
X