Yalnız doğum günü

arainbow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
17
6
86
28
Üniversite vesilesi ile yaklaşık bir aydır ailemden, yakınlarımdan uzağım.Yavaş yavaş alışıyorum yeni ortama ama bugün doğum günüm ve kendimi hiç olmadığı kadar yalnız hissediyorum.Doğduğum şehirde ve ailemle değilim. Normalde doğum günü kutlayan bir çevreye sahip olmadım ama bu doğum günümde onların varlığını da yanımda hissedememek kötü yaptı beni.Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim, tecrübelerinize talibim.Herkese iyi pazarlar:)

Üniversite vesilesi ile yaklaşık bir aydır ailemden, yakınlarımdan uzağım.Yavaş yavaş alışıyorum yeni ortama ama bugün doğum günüm ve kendimi hiç olmadığı kadar yalnız hissediyorum.Doğduğum şehirde ve ailemle değilim. Normalde doğum günü kutlayan bir çevreye sahip olmadım ama bu doğum günümde onların varlığını da yanımda hissedememek kötü yaptı beni.Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim, tecrübelerinize talibim.Herkese iyi pazarlar:)

cnm oncelıkle dogum gunun kutlu olsun ;) ınsallah yenı yasın sana saglık mutluluk ve ask getırır :) bıde soyle bak olaya her dogum gunu yaslandıgını gosterıyor. bir yas daha yaslanıyorsun. kımse kutlmasa da olur dıye dusun. tekrardan mutlu yıllar ;)

Doğum gününü diğer günlerden farklı kılan şey nedir diye düşün.

Sıradan bir gün buda.

Kıyamam ya doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah kardeşim :) sıkma canını bu sene böyle oldu ama inş diğer doğum günlerini sevdiklerinle kutlarsın Allah hayırlı uzun ömürler versin :)

İyi ki doğdun :)
Zamanla neye alismiyor ki insan oğlu

Öncelikle sağlıklı huzurlu mutlu yıllar.
Bende ailem ile ayrı ülkelerde o kadar zor ki ağladığımda güldüğümde hep yanlızım. Yine aynı ülkede biraz daha kolay oluyor aynı dil kültür insanlar var ya hiç dilin kültürün olmayan bir yerde yıllarca olsaydın. Böylesi daha zor İnan. Hedeflerin var onlara tutun :)

Nice senelere :)
Neden memleketine gitmedin iki günlüğüne, gerçi gidemediysen sebeplerin vardır.
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm, marketlerde uzun kekler oluyor ya ondan alıp ailem kaç kişiden oluşuyorsa ve kendimde dahil o sayı kadar üstüne mum diker üflerkende videoya alırdım "bu yıl evimde değilim ama varlığınız yeter, iyi ki doğdum iyi ki ailem oldunuuz" diyip üflerdim hesabıma atardım :) bak yapardım ben bunu (:

İyi ki doğdunnn yeni yaşını böyle depresif karşılama, mutlu olmak için sağlıklı olmak bile yeter

Narcos'daki sahneyi hatırlattın bana :)

Doğum günün kutlu olsun. Bu duruma alışmalısın her zaman yanlarında olamayacaksın. Bu duruma alışmak için kendini şımartabilirsin. Mesela ben yemek söylüyorum... Bütçen uygunsa kendine hediye alabilirsin veya dilim bir pasta ile kendi doğum gününü kutlayabilirsin. Şahsen hepsini yaptım :dondurma:

Back
X