Hic hic istemiyor zaten esim gitmek. Tekrar arayip cagirmis. Yalniz gel demesine ragmen birlikte gidelim dedi esim. Babasi beni gordugunde ne yapacak bilmiyorum.Özel birşey konuşacaktır diye düşündüm.. bu kadar aynı yerde yalnız kalinamayacak biri ise keşke hiç görüşmese..
Keske sizin dediginiz gibi olsa. O kadar sevinirim ki esimin adina. Ama herseyi yapabilecek bir adam. Inanin korkuyorum.Gitse ne olur, neden önyargı?
Şu ana kadar öyle bir ilişkileri olmasa da baba-oğul kalmak istemiş olabilir.
Ne yapabilir mesela?Keske sizin dediginiz gibi olsa. O kadar sevinirim ki esimin adina. Ama herseyi yapabilecek bir adam. Inanin korkuyorum.
Birlikte gidin mademKeske sizin dediginiz gibi olsa. O kadar sevinirim ki esimin adina. Ama herseyi yapabilecek bir adam. Inanin korkuyorum.
Esim kendisine zarar verebilecegini bile dusunuyor. Dogrudan soylemiyor ama saka yollu ima ediyor. Babasi yatili olarak psikolojik tedavide gordu bir donem. Gercekten normal degilNe yapabilir mesela?
Esim kendisine zarar verebilecegini bile dusunuyor. Dogrudan soylemiyor ama saka yollu ima ediyor. Babasi yatili olarak psikolojik tedavide gordu bir donem. Gercekten normal degil
Aynısını yazacaktimPara isteyecektir
Eşinizi siz mi koruyacaksınız ki... Yapmayın allah aşkına. Bu kadar korkulacak bir adamsa hiç gitmeyin ayrıca kayinvalidenizi denk adamla bırakmayın.Esim kendisine zarar verebilecegini bile dusunuyor. Dogrudan soylemiyor ama saka yollu ima ediyor. Babasi yatili olarak psikolojik tedavide gordu bir donem. Gercekten normal degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?