- 29 Eylül 2018
- 498
- 878
- 23
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Davet etmiyorsunuz ama onların beraber olmasına kızıyorsunuz.
Kendi arkadaşınız aileniz gelince kalablaık olmasın diye çağırmıyorsunuz ama onların köylüsü gelince çağırılmamaya üzülüyorsunuz.
Garip geldi bana konunuz.
Derdinizi çok anlayamadım.
Adımı siz atın o zaman bir gün çaya çağırın fln.Evet onlar kendi aralarnda beraberken davet etmedkleri icin ben davet etmk bile istemiyorum dedim
Mesela kendi akrabalari köylüleri gelir davet etmesler nrmal sknti yok cnku.bnmde ailem arkadslarm gelince davet etmiyorm onlari ortak noktamz olmuyor konusacak onda sikinti yok cagrmayabilirler. kendileriyken demek istedm ben kv eltiler falan
Hiç aralarına gçbile girme bence en güzeli mesafe kendini geliştir gez toz hayatına bak.Evet ,,,baslikta belirttiğim gibi yalnz hissediyorum. Aile apartmanında oturuyorm kv ve 2 eltim. Bnlar kendilerince yakin akrabalar yani kendi köylüler diyim.
bnde baska memlekettenim onlara gore yabancıym yani.
eltilermle aram iyidir yani ne cok iyi ne cok kotü olmasi gereken mesafede
söyle bi durum var onlar birbrlene giderler toplanırlar kv dahil .hep beraber yerler icerler gec saatlere kadar oturrlar ama ben yokum cagirmazlar demezler. Bide ayni köylü oldugu icin köylu kendi misafirleri oluncada beraberler
bnm misafirim geldiginde ben onları cagirmiyorum çünkü hep beraber Konuşacak ortak noktamiz yok dolaysyla ailem gerek arkadaşlarmda rahat etmezler pek bnde davet etmiyorum. Herkes kendi misafirini kendi agirlar kalabalk olmasna gerek yok düşüncesindeyim.
onlarda hep toplanirlar misafir olsun olmasin genelde hep beraberler.
bnde misafir dışında beraber oldklarinda kendimi yalnz hissediyorum. Onlari evime davet.etmek bile istemiyorum ki 2 side cagirmz beni hemde esimi.. bilemiyorum iyi bisey mi boyle mesafe fazla mıç mıç olmasa daha mi iyi diyorum.
ama yinede canim sıkılıyor bazen siz ne derseniz bu duruma yüzlerne bisey demem asla bu konuda ama sanırım böyle gider artik....
Bende eşimle bambaşka kültürdenim, eş ailesiyle konuşacak konu bile olmuyor ve sıkıntıdan ölüyorum, eş ailesi tarafı varsa yoksa kvnin kardeşleriyle her allahın günü ve kadının her muhabbeti onlar, bırak üzülmeyi gitmek istemiyorum çünkü ayrı dünyaların insanlarıyız.
Bana kendi ailem eşim kedim yetiyor ve çok mutluyum, hayatında ne eksik ki elti kaynanaya yapışıyorsun üzülüyorsun
Yalnız değil ÖZGÜRSÜNÜZ![]()
O zaman böyle devamYok ALLAH muhafaza istemyorm bela felan![]()
Daha ne istiyorsun ya aksi halde olsaydı o zaman da başımdan nasıl savarım derdin.Bence en rahat olanı merhaba merhaba doğru yoldasınEvet ,,,baslikta belirttiğim gibi yalnz hissediyorum. Aile apartmanında oturuyorm kv ve 2 eltim. Bnlar kendilerince yakin akrabalar yani kendi köylüler diyim.
bnde baska memlekettenim onlara gore yabancıym yani.
eltilermle aram iyidir yani ne cok iyi ne cok kotü olmasi gereken mesafede
söyle bi durum var onlar birbrlene giderler toplanırlar kv dahil .hep beraber yerler icerler gec saatlere kadar oturrlar ama ben yokum cagirmazlar demezler. Bide ayni köylü oldugu icin köylu kendi misafirleri oluncada beraberler
bnm misafirim geldiginde ben onları cagirmiyorum çünkü hep beraber Konuşacak ortak noktamiz yok dolaysyla ailem gerek arkadaşlarmda rahat etmezler pek bnde davet etmiyorum. Herkes kendi misafirini kendi agirlar kalabalk olmasna gerek yok düşüncesindeyim.
onlarda hep toplanirlar misafir olsun olmasin genelde hep beraberler.
bnde misafir dışında beraber oldklarinda kendimi yalnz hissediyorum. Onlari evime davet.etmek bile istemiyorum ki 2 side cagirmz beni hemde esimi.. bilemiyorum iyi bisey mi boyle mesafe fazla mıç mıç olmasa daha mi iyi diyorum.
ama yinede canim sıkılıyor bazen siz ne derseniz bu duruma yüzlerne bisey demem asla bu konuda ama sanırım böyle gider artik....