- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Aynen ya benim oglan geliyomus biEşim sorun etmiyorsa git. Aksilik bu ya dogururmuşsun bide..
Yaa bi sorunum yok benim yolculukta dogum falan olur agrim falan gelir diye e 3 saatlik yol ben gitmedim koydede isimiz var yapiveren yok parasiyla bile bi gun diye gidiyo.hic gidesi yok ta annesi illede gelin baginiza bakin demisBen başkasının evinde kalamiyorum nedense korkma duani oku lambani kapatma birde tel yanında olsun uyuNu arada ölüm ya da hastalık yoksa esinizin gitmesi saçmalık.
Kadasi 4 aydir taniyom kocasi kocamin cocukluk arkadasi biz onlarin sadiciyiz.Arkadas kim ne zamandır tanıyosun evi musaitmi?
Golun valla esimde endiseli korkmazsan yat dedi korkarsan git dediCanım önce eşine sor bir eğer onay verirse yalnız kalmaktan iyidir. Eğer bir sorun olmayıp müsait olcaksa iki laflarsınız hem.
Ama gitmiyiceksen eğer panik yapma bişi olmaz Allahın izniyle.. Stres yapma ki gerilme kötüyü düşünme canm.
Oku duanı güzelce.
Hayırlı gecelerin olsun canm inşiallah
Sagolun dicektimS
Golun valla esimde endiseli korkmazsan yat dedi korkarsan git dedi
Evde kocasida olacak muhtemelen bence uygun değil.A
Kadasi 4 aydir taniyom kocasi kocamin cocukluk arkadasi biz onlarin sadiciyiz.
Ya oyle ista ama kocasi obur odada kalacak bende arkadasimla ayni odada kalicam.oyle kotu biri degil insanin yuzune bile bakmaz cok iyi biri de bende cekiniom birazEvde kocasida olacak muhtemelen bence uygun değil.
Karsidakilerin iyi yada kötü olmasi değil mesele. Durumun uygunsuzlugu. Acil ve zaruri bir durumda yok üstelik.Ya oyle ista ama kocasi obur odada kalacak bende arkadasimla ayni odada kalicam.oyle kotu biri degil insanin yuzune bile bakmaz cok iyi biri de bende cekiniom biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?