Yalnız Kalınca Ben......

Morfo

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
7.073
68
683
42
İstanbul
Evet Hanımlar..

Yalnız kaldığınızda,onca karmaşadan sıyrılıp kafanızı dinlemek
istediğinizde neler yapmaktan hoşlanırsınız? Neler yapmak
daha cazip gelir? Yoksa; "ben asla yalnız kalamam ki." diyenlerden misiniz?

ben;
*ayaklarımı uzatıp kitap okurum,
*mutfakta uzun zamandır fırsat yapmaya fırsat bulamadım ama canımın çok istediği şeylerden birini yaparım,
*kimse yoksa bağara çağara müzik dinler,şarkı söylerim,
*sinemaya gitmeyi severim,tek başıma dolaşmayı.....

sıradan ama rahtlatıcı şeyler...peki daha marjinal fikirleri olan??

sanırım hepimiz yalnız kalınca kabuğumuza çekilip evimize sığınıyoruz... bende yaaaa bangır bangır müzik dinlerim yada izlemekten zevk aldığım film/dizi ne buluyosam izlerim... bazende eski fotolara bakar ağlarım...

:26: evet kimiz zaman efkarla doluyor insan...
içimizi,kendi kendimize anlatarak döküyoruz....

Yalnız kalınca ben kahvemi,sigaramı ayarlarım, önce otururum. Sonra uzanıp Türk filmi izlerim.
Bayılırım!!!

Ben yalnız kaldığımda genelde ayaklarım beni nereye götürürse oraya giderim, ama ne hikmetse hep Sultanahmet civarlarında soluğu alırım. Ayaklarımın tek götürdüğü yer orası. Huzur ve dinginlik buluyorum sanırım.
Onun haricinde kitap okumayı, hava güzel olduğunda Pierre Lotti'ye gidip bir şeyler karalamayı, sadece türk kahvesi içerek güneşli günün tadını çıkartmayı seviyorum.
Bazen de deliler gibi bulmacaya sarabiliyorum :)

Yalnız kalınca ben kahvemi,sigaramı ayarlarım, önce otururum. Sonra uzanıp Türk filmi izlerim.
Bayılırım!!!

Ay çok güzel ya :))))
Biz genelde, annemle bunu haftasonları yapıyoruz. Şöyle kahvelerimizi alıp, sigaralarımızı tellendirip, türk filmi izliyoruz..
Her zaman olmuyor ama, fırsat bulduğumuz sıklıkta yapıyoruz. Çok zevkli :)

kendime mis gibi bir sütlü kahve yaparım alırım kitabımı elime uzatırım ayaklarımı benden rahatı yok ah bir de dışarıda yağmur kar varsa pencere kenarından izlemek en güzel şeydir

nasıl heveslendim yaaaa
havalar bir an önce açsada gitsdem diyordum ben de..
uzuuuun zaman oldu oraların kokusuna almayalı..nedendir bilmem bana hep
farklı gelmiştir kokusu..bulmaca da fena fikir değilmiş.

yalnız kalınca ben ders çalışmayacaksam eğer;
bağıra çağıra şarkı söylerim
özellikle de MFÖ'den ele güne karşı şarkısı:) neden bilmem hep öyle oluyor.
beğendiğim filmleri tekrar izlerim.
bazen de netten barbie giydirme oyunlarını oynarım
bazen de mutfağa girer poğaça kek puding filan yaparım

Genelde köpeğimle gezerim en az 2 saat

kendime mis gibi bir sütlü kahve yaparım alırım kitabımı elime uzatırım ayaklarımı benden rahatı yok ah bir de dışarıda yağmur kar varsa pencere kenarından izlemek en güzel şeydir

kapalı yağmurlu havaları bu yüzden çok severim ...
aynen bu dediklerini yapma isteği doğuruyor bende....

bağırıp çağırıp şarkı söylemek ne kadar rahatlatıyor adamı yaaa

Genelde köpeğimle gezerim en az 2 saat

köpekleri ben de çok seviyorum...

özellikle akşamları pencereden gökyüzüne bakmayı çok severim...hem düşünür hem yıldızları seyrederim...karşı apartmandan gören varsa bu kız ne yapıyoo sürekli camda diye düşünebilirler ama ben öyle rahatlıyorum...

Yalnız kalınca son ses müzik dinlerim.
Bilgisayarda takılırım ..
Genel de ayaklarımı uzatır tw ye bakarım .

deniz kenarına gidip oturmak dalgaların sesini dinlemek isterdim.... ama istek dışına geçemiyo malesef iki çocukla

çay,kahve,sigara,pijama,terlik,tepeden toplanmış ev hali topuzu:))kitap,film kaçırılmış dizilerin tekrarı :))) genelde evde keyif modu yani insanın haftada tek gün tatili olunca herşeyi araya sokuşturmaya çalışıo:)

saksı gibi otururum............

hihih görünce çok güldüm ama bende aynısını yaparım benimle aynı olanı görmek güzel :)
bende öylece otururum geçmişi düşünürüm aklıma gelir felan. yada gelecekle ilgili planlar....
öylece saatlerce oturabiliirm :)

ayyyyni ben diyorum valla ne eksik ne fazla... rahat rahat ev keyfimi hiç biseye degisemiyorum bazen ev kusuyum azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…