sanırım hepimiz yalnız kalınca kabuğumuza çekilip evimize sığınıyoruz... bende yaaaa bangır bangır müzik dinlerim yada izlemekten zevk aldığım film/dizi ne buluyosam izlerim... bazende eski fotolara bakar ağlarım...
Yalnız kalınca ben kahvemi,sigaramı ayarlarım, önce otururum. Sonra uzanıp Türk filmi izlerim.
Bayılırım!!!
Yalnız kalınca ben kahvemi,sigaramı ayarlarım, önce otururum. Sonra uzanıp Türk filmi izlerim.
Bayılırım!!!
Ben yalnız kaldığımda genelde ayaklarım beni nereye götürürse oraya giderim, ama ne hikmetse hep Sultanahmet civarlarında soluğu alırım. Ayaklarımın tek götürdüğü yer orası. Huzur ve dinginlik buluyorum sanırım.
Onun haricinde kitap okumayı, hava güzel olduğunda Pierre Lotti'ye gidip bir şeyler karalamayı, sadece türk kahvesi içerek güneşli günün tadını çıkartmayı seviyorum.
Bazen de deliler gibi bulmacaya sarabiliyorum :)
kendime mis gibi bir sütlü kahve yaparım alırım kitabımı elime uzatırım ayaklarımı benden rahatı yokah bir de dışarıda yağmur kar varsa pencere kenarından izlemek en güzel şeydir
yalnız kalınca ben ders çalışmayacaksam eğer;
bağıra çağıra şarkı söylerim
özellikle de MFÖ'den ele güne karşı şarkısı:) neden bilmem hep öyle oluyor.
beğendiğim filmleri tekrar izlerim.
bazen de netten barbie giydirme oyunlarını oynarım
bazen de mutfağa girer poğaça kek puding filan yaparım
Genelde köpeğimle gezerim en az 2 saat
saksı gibi otururum............
çay,kahve,sigara,pijama,terlik,tepeden toplanmış ev hali topuzu:))kitap,film kaçırılmış dizilerin tekrarı :))) genelde evde keyif modu yani insanın haftada tek gün tatili olunca herşeyi araya sokuşturmaya çalışıo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?