Yalnız kalma korkusu mu yoksa boşluk mu?

lovelola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
453
-40
26
Yaklaşık 1,5 ay önce bir konu açmıştım burada. Olay sıcağı sıcağına olduğu için uzun uzun aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışım.. Çok kötü bir psikolojideydim bir de fazla girmediğim için buranın mantığını bilmiyordum. Bazı üyeleri çileden çıkartmıştım sağlam linç gelmişti. :) Yine linçlemeyin olur mu?

Bazı üyelerle de özelden de konuşmuştuk. Çok teşekkür ediyorum onlara da

Bu dönemde psikoloğa ve psikiyatriste de gittim. Dünde antidepresan kullanmaya başladım. Sadece onun için değil kendimde sorun gördüğüm için bazı şeyleri atlatamadığım için başladım.. Psikologdaki ilk seansımdan sonra test yapmışlardı. 4.seanstan ve psikiyatrideki 1.seanstan sonra kontrole tekrardan gittiğimde '' Dürtüsel Kişilik Bozukluğu ve İleri düzey Anksiyete'' teşhisi koydular. Ne bu diye araştırdığımda kendimi gördüm biraz..

İlaçlara biliyorum yeni başladım hemen etkisi olmaz... Ama hala onu düşünüyorum . Psikoloğa da '' 1,5 aylık bir şey olabilir çok etkilenmiş olabilirim. Böyle böyle de durumlar oldu. Tamam bitti gitti ben niye hala bu adamı düşünüyorum? Neden böyle davranmasaydım o davranışları da görmezdim daha farklı olurdu diye düşünüyorum? Neden kabullenmiyorum da kopamıyorum '' Diye serzenişte bulundum..

Bana onu '' idealize ettiğimi'' söyledi... Belki de bu yüzden kopmak bana zor geliyor. Bir de istemsiz (onu kıracağım sözler değil de) düşünmeden konuşmalarım, sonunu düşünmeden yaptığım şeyler mi uzaklaştırdı diyorum? Aklıma geldiğinde yerin dibine giriyorum En son dediği şeylerde gelince aklıma ne kadar küfür sevmesem de başlıyorum saymaya :)

Sizce sürekli onu düşünmemin sebebi (takıntıda olabilir) Yalnız kalma korkumdan mı yoksa içimdeki boşluktan dolayı mı? onu idealize etmemden mi? Düşünmeden hareket edip kısa sürede birlikte olduğum için pişmanlık duymam mı?

Benzer şeyler yaşayan, İlaç sürecinde olan ya da bu duyguları tanıyan var mı? Niye hala canım yanıyor?

Doğru düzgün bir ilişki yaşayamayacak mıyım? Hep böyle mi olacak sonu... 32 yaşındayım hiçbir düzenimi kuramadım.. Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum. Mantığıma uygun, sevdiğim beni seven sayan, Her anlamda beğendiğim birini bulmak neden bu kadar zor? Neden yanlış insanları alıyorum hayatıma ya da yanlış olan ben miyim kaçırıyor muyum insanları

32 yaşındayım eve kaldım, hep başarısız oluyorum ilişkilerimde umutsuzluğu bence sizdeki. Aslında hiç öyle bir durum yok, 32 yaş çok genç bence. Aceleyle ilişki yapmayın, zaman tanıyın biraz kendinize.

Evde kaldım diye değil de benim istediğim insanlar da bir problem oluyor güzel başlıyor kötü bitiyor. En son ilişkimde evliliğe gidecek bir şey değildi işi falan bir kenara bırakırsak.. zaten kötü de bitti..

Dikiş tutturamıyorum kısacası. Hep aynı son.
Şuan aramıyorumda kimseyi..
Düzgün ilişkileri olan sevilen sayılan insanlara da çok imreniyorum

Şunu anlamanız gerekiyor. Herkes evlenecek ya da her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok. Başlangıcı olan her şeyin bitişi de vardır.
Sıkıntılı olan kısım sizin bu adama tabiri caizse "takmış" olmanız. İlaçların etki etmesini bekleyin. Sonrasında zihniniz berraklaşır zaten.

Doğru söylüyosunuz her ilişki evlilikle bitmek zorunda değil.
Temmuzda açtığım konuyu okudunuz mu?
Aslında doğru dediğiniz taktım
Tamam güzel başladı ama her şey erkenden yaşandı. İyi kötü günler oldu.
Konumda da anlattığım gibi son zamanlar sanki zorbalanmış gibi hissediyorum.
Tabii ki herkes hak etmediği şeyler yaşıyor toparlanıyor…
O kadar kırıldım ki tek onu biliyorum şuan…
İlaçlarımı içiyorum umarım etki eder en kısa sürede..

Konuyu okuduktan sonra yorum yaptım.
Zannettiğiniz gibi güzel bir ilişki filan değil, gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Dışardan bakan bir göz olarak söyleyebilirim ki boşa zaman harcamışsınız. Kendi hayatınıza bakın.

Aynen güzel başlayan saçma sapan devam eden sonrada kötü biten bir ilişki oldu :)
Ben son zamanlar fazla verici oldum duygularımla çok hareket ettim yeri geldi düşünmeden konuştuğum oldu kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum…
Ben gerçekten bağ kurdum güzel bir şey olacak diye o ışığı anlık görmüştüm.
gözümde büyüttüm çünkü benim hissettiklerim bambaşka bir şeydi.
İnsan aşık olunca ne yaptığını bilemiyor rezil ettik kendimizi başka bir şey değil

Bendeki bu düşünmeden hareket etme düşünmeden konuşma olayı sonrasında da pişmanlık duymam falan neden kaynaklanıyor diye düşünüyordum psikiyatriste cevap buldum teşhis edildi

Ben hatırlamadım konuyu ben linçledimmi? ?pek yapmam çok absürt bişey bile olsa tabi belli olmayabilir bence yalnız kalma korkusundan çok kendize değer verme konusunda sorun var hiç olmayacak bir insana belki çok anlam yüklemek sorundur .Belki sevgi açlığı vardır olabilir.Belki çok saçma sablonlar vardır hafızanızda evlilik çocuk mutlu sorunsuz hayat Elele gömüldüler gibi yalnız insan başarısızdir kimse onu secnemis o kara koyun çocuk mutlaka olmalı anne olmayan kadın değildir belkide böyle birsürü yalan dolanla büyüdünüz .Belkide ölümü daha çok düşünmelisiniz birşeyler yaşıyor ölümü düşünmüyor kalp hep atacak fikriyle çarçur ediyoruz kendimizi .Belki bencillikten çocuk yapıyoruz o istemiyor öleceği hastalıkların olduğu kötü bir dünyaya gelmeyi yapmayanlar belki daha bilinçli belki yalnızlık belki iz bırakma durtusunden yapıyoruz belki sevmek istiyoruz birşeyi cok çünkü korkuyoruz hayattan.Es dediğin her hali ile evde her türlü durumda yıllar sonrası da aynı eş olarak kalabilirmi ya biz .Eskiyor soluyor bitiyoruz her gün o zaman ne gidene ne gelene asıl olay sizsiniz sizin içinizdeki ışık enerji durum .Keyif dediğin mutluluk dediğin ne eşten ne çocuktan gelmez sende yoksa .Bosvereceksiniz klonlanmış gibi bir sıralamayı kendinizle doğarken ve ölürken olan yalnızlık gibi kalabalikta evlilikte çocukla bile yok olmayan o boşluk gibi . Yüzyıl sonra ne siz ne fikirkeriniz ne yenilgi ne zaferkeriniz nede kimin ne dediği .Kısacası evlenme fikrinede çocuk fikrinede çapa atmayın yol alın nefes alın olanı kabul edin yolda ne çıkarsa bahtiniza .Binlerce durum var engelli bireyler ölümle biten ilişkiler aldatma ile zehirlenen evlilikler arada heder olan psikolojisi yerle bir çocuklar yani bir fikre bu kadar adamayin kendinizi bı salın olmayan ilişkiyi de siz bitirin ya iyisini isterim ya hiç istemem buraya gelin tam oraya .Umarım iyi olursunuz umarım gülmeleriniz umutsuzlugunuza galip gelir.Dua da edeceğim insallah iyi olun .

Dürtü bozukluğudur muhtemelen.

Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim
Baktım siz yorum yapmamışsınız baya linçlenlenmiştim ama bazı noktalarda haklılardı…

Çok anlam yüklüyorum birilerine bir şeylere ya da bir söze. Sonra üzülen ben oluyorum amannn bitti gitti diyemiyorum.
Neden bu kadar uzun sürdü bu durumum anlamıyorum kendimede kızıyorum. Ne gerek var ya böyle üzülmeye olacak olan olur kalk toparlan silkelen diye. Özlüyorum… sonra yok hayır lovelola kendine gel sonra yine başa sarıyorum 2 aydır nerdeyse hep boğazım düğüm düğüm.
Sanki 5 çocukla ortada kaldık hay senin aşkına diyorum. şaka bir yana….

İlişkilerim hep böyle bitti. En son ilişkim travma oldu ciddi anlamda. Yani linçlenicem belki ama lafları yedim ayrılık zamanında. Aklımdan bir an olsun çıkmıyor.
Böyle olunca hiçbir ilişkim iyi gitmeyecek o hayalini kurduğum mutlu huzurlu ilişkiyi ya da evliliği yapamayacak gibi hissediyorum…
Her zaman birinden hoşlanabilen güvenebilen aşık olabilen bir yapım yok. Bunları birine hissedip sonra elimde kalması beni yıprattı.

Umarım artık rahatlarım bir şeyleri aşarım ya çok teşekkür ederim tekrardan güzel yorumunuz için

Dürtü bozukluğudur muhtemelen.
Aşırı hareketlerim olmadı ama ya doğru zamanda doğru yerde tepki vermedim ya da başka türlü vermem gereken tepkiler falan.

Her neyse özlüyorum çok.. iyi zamanlarımızı eğlendiğimiz güldüğümüz zamanları düşünüp.
Sonra diyorum bunlar bir illüzyon zaten ayrılıktan sonra herkesin başına gelen bir şey..
içimde ukte kaldı resmen. Orda onu yapmasaydım bu kadar hızlı gelişmeseydi başka bir ihtimal olur muydu diye düşünüyorum salakça.

İçime her şey oturdu da şu çok koydu ya. Benden içten içe soğurken bunu söylemeyip yine de bana cinsel anlamda yaklaştı.
Neyse kabullenmek ile ilgili bir sorunum var sevmiyor başta istese de sonra istemedi benim kadar bir şey hissetmedi.. Belki de benim yüzümden soğudu. Belki de fütursuzca konuşmaları beni son zamanlarda kendinden soğutmak içindi.. Ya da benden emin olduğu için kaybetme korkusu yaşamadı o yüzden langır lungur konuştu... Her neyse

Keşke hiçbir şey yaşanmasaydı.

Sizin 2 senelik sevgiliniz vardı tipini beğenmiyorum diyip ayrıldınız sonra bir aylık adamı sırf yakışıklı buluyorsunuz diye kafaya taktıkça taktınız. Adam da 35 yaşında işsiz gezen biriydi. O bakire bu bakire değil muhabbetleri falan vardı. Duygusal boşluk ve olgunlaşamama olduğunu düşünüyorum

2 senelik sevgilimi sırf tipini beğenmediğim için ayrılmamıştım ama tabi o da etkendi her neyse..
Diğerini sırf yakışıklı bulduğum için değil gerçekten değil ki 2 aya yakındı amann her neyse ya zamanın önemi yok.

evet işsizdi borsayla uğraşıyordu ama işe de girmek istiyordu. O da değil konu doğru burada da bir falso...
Şu bakire bu bakire vs değil konusu o şekilde geçmedi.. Ama evet söylemleri garipti.

Burada bir üye konu açmıştı. Baya günlerce sürdü '' Erkek neden sevgilisini gizler '' diye..
O kız gibi hissediyorum bazen kendimi
Tabi öyle değildi bu ilişkim öyle olsaydı da darlardım ben kesin bekleyemezdim 1,5 yıl.
Yani beni cinsel açıdan kullandı diyemem...

Ya giderken o dediklerini yazmıştım bilmem hatırlar mısın? Onları dedi vs ya sanki'' ben seninle bir şeyler düşündüm de sen soğuttun beni sen hiçbir şeyi haketmiyorsun.. ''Der gibiydi daha neler neler... Ofsaytsın, bencil, derin düşünmüyorsun demeleri.
Neyse tekrar tekrar yazmak darlamak istemiyorum...

İçime çooook oturdu. Aslında kendimi suçlamam al işte adamı soğuttuk diye düşünmem bu sözlerden dolayı...
Aslında o şakaları o konuşmaları yapacak bir insan gibi görünmüyordu. Belki yine söylerdi belki de başkasına da dedi bilemiyorum.
Kafamı o kadar karıştırdı ki.. Hala düşünürken buluyorum kendimi. Keşke bunların hiçbiri yaşanmasaydı. Cinselliği geç yaşta yaşadığım için hep bi tabu oldu bende istemsiz. Düşünmeden de hareket ettim.

Bir ara bir yerlerde denk gelmeyi çok istemiştim. Denk geldik ama o beni görmedi galiba ama yanındaki illa demiştir beni gördüğünü her neyse.. ağlamıştım sokağın ortasında.
Şimdi hiçbir yerde denk gelmek istemiyorum. Çok olmasa da küçük bir yer burası. Görünce daha kötü olurum diye korkuyorum.

Doğru duygusal boşluk ve olgunlaşamamamdan kaynaklanıyor olabilir. Nasıl bir şey hissettiysem etkisi geçmiyor valla yazıklar olsun bana.

Gerçekten de çok zor bence ama bu kadar insan nasıl evleniyor o zaman? Neyse ne olursa olsun sevmediğin insanlar yürümüyor.

Gerçekten de çok zor bence ama bu kadar insan nasıl evleniyor o zaman? Neyse ne olursa olsun sevmediğin insanlar yürümüyor.
Ya şanslılar istedikleri gibi biri çıkıyor karşılarına ya da akıllılar.
Bende ikisi de yok.

Sevdiğin, istediğin insanla da yürümüyor...

Khomyuk gelse de beni bi tokatlasa yine

Khomyuk'ta sert ama yine bilinçli yazıyor diğerlerinde bir dalga, bir küçümseme var hep ben khomyuktan razıyım
Tokatlayasım bile gelmedi. Aklı yok bir işsiz avel için sokak ortalarında ağlamayı, aylarca sürünmeyi doğru buluyorsan kendine yakıştırıyorsan devam et

Tokatlayasım bile gelmedi. Aklı yok bir işsiz avel için sokak ortalarında ağlamayı, aylarca sürünmeyi doğru buluyorsan kendine yakıştırıyorsan devam et
Hoşgeldin gönlümün sultanı

İş gücü olsaydı güzel bir kariyeri olsaydı ya da borsadan inanılmaz paralar kazansaydı. Yine de böyle mi düşünülürdü?

Bugün bir arkadaşımı eklemiş. Arkadaşımda bana ss attı beni eklemiş sildim hemen diye. Bu arkadaşımdan ona hiç bahsetmemiştim. Fotoğrafımız falan hiç yok.
Zaten kendisi de yurtdışında yaşıyor.
Önerilenlerde görüp eklemiş olabilir.
Sinir oldum.
Tanımadığı kızları da ekliyor demek ki. Gerçi bizde tanışmıyorduk öncesinde.

Borsada çok para kazanması da yetmezdi. Ben kolay para peşinde tembel adam sevmem.
Al satçı yada amatör borsacı demek kolay para peşinde düzgün çalışmaya gönlü olmayan demek benim için.
Saygı duyamam yani böyle bir profile. Hadi düzgün bir işi olsun, bekaretle ilgili abuk subuk konuşan biriyle de olmaz
Yani böyle bir profil için aşk acısı çekmeni aşırı garipsiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…