Evde kaldım diye değil de benim istediğim insanlar da bir problem oluyor güzel başlıyor kötü bitiyor. En son ilişkimde evliliğe gidecek bir şey değildi işi falan bir kenara bırakırsak.. zaten kötü de bitti..32 yaşındayım eve kaldım, hep başarısız oluyorum ilişkilerimde umutsuzluğu bence sizdeki. Aslında hiç öyle bir durum yok, 32 yaş çok genç bence. Aceleyle ilişki yapmayın, zaman tanıyın biraz kendinize.
Şunu anlamanız gerekiyor. Herkes evlenecek ya da her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok. Başlangıcı olan her şeyin bitişi de vardır.Evde kaldım diye değil de benim istediğim insanlar da bir problem oluyor güzel başlıyor kötü bitiyor. En son ilişkimde evliliğe gidecek bir şey değildi işi falan bir kenara bırakırsak.. zaten kötü de bitti..
Dikiş tutturamıyorum kısacası.Hep aynı son.
Şuan aramıyorumda kimseyi..
Düzgün ilişkileri olan sevilen sayılan insanlara da çok imreniyorum
Doğru söylüyosunuz her ilişki evlilikle bitmek zorunda değil.Şunu anlamanız gerekiyor. Herkes evlenecek ya da her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok. Başlangıcı olan her şeyin bitişi de vardır.
Sıkıntılı olan kısım sizin bu adama tabiri caizse "takmış" olmanız. İlaçların etki etmesini bekleyin. Sonrasında zihniniz berraklaşır zaten.
Konuyu okuduktan sonra yorum yaptım.Doğru söylüyosunuz her ilişki evlilikle bitmek zorunda değil.
Temmuzda açtığım konuyu okudunuz mu?
Aslında doğru dediğiniz taktım
Tamam güzel başladı ama her şey erkenden yaşandı. İyi kötü günler oldu.
Konumda da anlattığım gibi son zamanlar sanki zorbalanmış gibi hissediyorum.
Tabii ki herkes hak etmediği şeyler yaşıyor toparlanıyor…
O kadar kırıldım ki tek onu biliyorum şuan…
İlaçlarımı içiyorum umarım etki eder en kısa sürede..
Aynen güzel başlayan saçma sapan devam eden sonrada kötü biten bir ilişki oldu :)Konuyu okuduktan sonra yorum yaptım.
Zannettiğiniz gibi güzel bir ilişki filan değil, gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Dışardan bakan bir göz olarak söyleyebilirim ki boşa zaman harcamışsınız. Kendi hayatınıza bakın.
Dürtü bozukluğudur muhtemelen.Aynen güzel başlayan saçma sapan devam eden sonrada kötü biten bir ilişki oldu :)
Ben son zamanlar fazla verici oldum duygularımla çok hareket ettim yeri geldi düşünmeden konuştuğum oldu kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum…
Ben gerçekten bağ kurdum güzel bir şey olacak diye o ışığı anlık görmüştüm.
gözümde büyüttüm çünkü benim hissettiklerim bambaşka bir şeydi.
İnsan aşık olunca ne yaptığını bilemiyor rezil ettik kendimizi başka bir şey değil
Bendeki bu düşünmeden hareket etme düşünmeden konuşma olayı sonrasında da pişmanlık duymam falan neden kaynaklanıyor diye düşünüyordum psikiyatriste cevap buldum teşhis edildi
Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederimBen hatırlamadım konuyu ben linçledimmi? ?pek yapmam çok absürt bişey bile olsa tabi belli olmayabilirbence yalnız kalma korkusundan çok kendize değer verme konusunda sorun var hiç olmayacak bir insana belki çok anlam yüklemek sorundur .Belki sevgi açlığı vardır olabilir.Belki çok saçma sablonlar vardır hafızanızda evlilik çocuk mutlu sorunsuz hayat Elele gömüldüler gibi yalnız insan başarısızdir kimse onu secnemis o kara koyun çocuk mutlaka olmalı anne olmayan kadın değildir belkide böyle birsürü yalan dolanla büyüdünüz .Belkide ölümü daha çok düşünmelisiniz birşeyler yaşıyor ölümü düşünmüyor kalp hep atacak fikriyle çarçur ediyoruz kendimizi .Belki bencillikten çocuk yapıyoruz o istemiyor öleceği hastalıkların olduğu kötü bir dünyaya gelmeyi yapmayanlar belki daha bilinçli belki yalnızlık belki iz bırakma durtusunden yapıyoruz belki sevmek istiyoruz birşeyi cok çünkü korkuyoruz hayattan.Es dediğin her hali ile evde her türlü durumda yıllar sonrası da aynı eş olarak kalabilirmi ya biz .Eskiyor soluyor bitiyoruz her gün o zaman ne gidene ne gelene asıl olay sizsiniz sizin içinizdeki ışık enerji durum .Keyif dediğin mutluluk dediğin ne eşten ne çocuktan gelmez sende yoksa .Bosvereceksiniz klonlanmış gibi bir sıralamayı kendinizle doğarken ve ölürken olan yalnızlık gibi kalabalikta evlilikte çocukla bile yok olmayan o boşluk gibi . Yüzyıl sonra ne siz ne fikirkeriniz ne yenilgi ne zaferkeriniz nede kimin ne dediği .Kısacası evlenme fikrinede çocuk fikrinede çapa atmayın yol alın nefes alın olanı kabul edin yolda ne çıkarsa bahtiniza .Binlerce durum var engelli bireyler ölümle biten ilişkiler aldatma ile zehirlenen evlilikler arada heder olan psikolojisi yerle bir çocuklar yani bir fikre bu kadar adamayin kendinizi bı salın olmayan ilişkiyi de siz bitirin ya iyisini isterim ya hiç istemem buraya gelin tam oraya .Umarım iyi olursunuz umarım gülmeleriniz umutsuzlugunuza galip gelir.Dua da edeceğim insallah iyi olun .
Aşırı hareketlerim olmadı ama ya doğru zamanda doğru yerde tepki vermedim ya da başka türlü vermem gereken tepkiler falan.Dürtü bozukluğudur muhtemelen.
2 senelik sevgilimi sırf tipini beğenmediğim için ayrılmamıştım ama tabi o da etkendi her neyse..Sizin 2 senelik sevgiliniz vardı tipini beğenmiyorum diyip ayrıldınız sonra bir aylık adamı sırf yakışıklı buluyorsunuz diye kafaya taktıkça taktınız. Adam da 35 yaşında işsiz gezen biriydi. O bakire bu bakire değil muhabbetleri falan vardı. Duygusal boşluk ve olgunlaşamama olduğunu düşünüyorum
Gerçekten de çok zor bence ama bu kadar insan nasıl evleniyor o zaman? Neyse ne olursa olsun sevmediğin insanlar yürümüyor.Yaklaşık 1,5 ay önce bir konu açmıştım burada. Olay sıcağı sıcağına olduğu için uzun uzun aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışım.. Çok kötü bir psikolojideydim bir de fazla girmediğim için buranın mantığını bilmiyordum. Bazı üyeleri çileden çıkartmıştım sağlam linç gelmişti. :) Yine linçlemeyin olur mu?
Bazı üyelerle de özelden de konuşmuştuk. Çok teşekkür ediyorum onlara daBiraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari...
- lovelola
- Yorumlar: 641
- Forum: Bir derdim var
Bu dönemde psikoloğa ve psikiyatriste de gittim. Dünde antidepresan kullanmaya başladım. Sadece onun için değil kendimde sorun gördüğüm için bazı şeyleri atlatamadığım için başladım.. Psikologdaki ilk seansımdan sonra test yapmışlardı. 4.seanstan ve psikiyatrideki 1.seanstan sonra kontrole tekrardan gittiğimde '' Dürtüsel Kişilik Bozukluğu ve İleri düzey Anksiyete'' teşhisi koydular. Ne bu diye araştırdığımda kendimi gördüm biraz..
İlaçlara biliyorum yeni başladım hemen etkisi olmaz... Ama hala onu düşünüyorum . Psikoloğa da '' 1,5 aylık bir şey olabilir çok etkilenmiş olabilirim. Böyle böyle de durumlar oldu. Tamam bitti gitti ben niye hala bu adamı düşünüyorum? Neden böyle davranmasaydım o davranışları da görmezdim daha farklı olurdu diye düşünüyorum? Neden kabullenmiyorum da kopamıyorum '' Diye serzenişte bulundum..
Bana onu '' idealize ettiğimi'' söyledi... Belki de bu yüzden kopmak bana zor geliyor. Bir de istemsiz (onu kıracağım sözler değil de) düşünmeden konuşmalarım, sonunu düşünmeden yaptığım şeyler mi uzaklaştırdı diyorum? Aklıma geldiğinde yerin dibine giriyorumEn son dediği şeylerde gelince aklıma ne kadar küfür sevmesem de başlıyorum saymaya :)
Sizce sürekli onu düşünmemin sebebi (takıntıda olabilir) Yalnız kalma korkumdan mı yoksa içimdeki boşluktan dolayı mı? onu idealize etmemden mi? Düşünmeden hareket edip kısa sürede birlikte olduğum için pişmanlık duymam mı?
Benzer şeyler yaşayan, İlaç sürecinde olan ya da bu duyguları tanıyan var mı? Niye hala canım yanıyor?
Doğru düzgün bir ilişki yaşayamayacak mıyım? Hep böyle mi olacak sonu... 32 yaşındayım hiçbir düzenimi kuramadım.. Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum. Mantığıma uygun, sevdiğim beni seven sayan, Her anlamda beğendiğim birini bulmak neden bu kadar zor? Neden yanlış insanları alıyorum hayatıma ya da yanlış olan ben miyim kaçırıyor muyum insanları
Ya şanslılar istedikleri gibi biri çıkıyor karşılarına ya da akıllılar.Gerçekten de çok zor bence ama bu kadar insan nasıl evleniyor o zaman? Neyse ne olursa olsun sevmediğin insanlar yürümüyor.
Daha sertleri varYa şanslılar istedikleri gibi biri çıkıyor karşılarına ya da akıllılar.
Bende ikisi de yok.
Sevdiğin, istediğin insanla da yürümüyor...
Khomyuk gelse de beni bi tokatlasa yine
Khomyuk'ta sert ama yine bilinçli yazıyor diğerlerinde bir dalga, bir küçümseme var hepDaha sertleri var
Tokatlayasım bile gelmedi. Aklı yok bir işsiz avel için sokak ortalarında ağlamayı, aylarca sürünmeyi doğru buluyorsan kendine yakıştırıyorsan devam etKhomyuk'ta sert ama yine bilinçli yazıyor diğerlerinde bir dalga, bir küçümseme var hepben khomyuktan razıyım
Hoşgeldin gönlümün sultanıTokatlayasım bile gelmedi. Aklı yok bir işsiz avel için sokak ortalarında ağlamayı, aylarca sürünmeyi doğru buluyorsan kendine yakıştırıyorsan devam et
Borsada çok para kazanması da yetmezdi. Ben kolay para peşinde tembel adam sevmem.Hoşgeldin gönlümün sultanı
İş gücü olsaydı güzel bir kariyeri olsaydı ya da borsadan inanılmaz paralar kazansaydı. Yine de böyle mi düşünülürdü?
Bugün bir arkadaşımı eklemiş. Arkadaşımda bana ss attı beni eklemiş sildim hemen diye. Bu arkadaşımdan ona hiç bahsetmemiştim. Fotoğrafımız falan hiç yok.
Zaten kendisi de yurtdışında yaşıyor.
Önerilenlerde görüp eklemiş olabilir.
Sinir oldum.
Tanımadığı kızları da ekliyor demek ki. Gerçi bizde tanışmıyorduk öncesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?