Yalnız kalmak mı, terslenmek mi daha aşağılayıcı?

Hatii88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
15
2
1
37
İşyerinde arkadaş grubumda liderlik yapan bir kadın var. Sürekli tersleyen, aşırı kibirli bir insan. Birkaç defadır beni tersliyordu, sırf yalnız kalmamak için sineye çekip alttan alıyordum, ne kadar gururuma dokunsa da.
Bugün artk ipleri koparıcı bir laf söyledi, sana ne? dedi. Ben duygusal bir insanım çok kalbim kırıldı, cevap da veremedim. Yalnız kalmaktan çok korkuyordum ama şimdi onunla bi daha konuşmaya da gücüm yok. Siz olsanız ne yapardınız?

Tek o mu var ? Niye yalnız kalasın ki ? Boşver sen işine bak ama cok da ileri giderse ver cevabını .sonuçta sende orda calisansin

Yanlız kalmak daha iyi bazı iş yerlerinde bunu aşağılanmak diye görmeyin .. Dedikodudan,tartışmadan,kim ne dedi derdinden uzak oohh hiç çekemem yanlız kalmak iyidir .. Birde o kadın kendini nerede görüyor hangi köyün ağasıymışda gelene gidene laf söylüyor bunun gibi insanlara bi zahmet cevabınız olsun ezdirmeyin kendinizi bu kişilerin boş laflarına :sopa:

Yanlız kalmak daha iyi bazı iş yerlerinde bunu aşağılanmak diye görmeyin .. Dedikodudan,tartışmadan,kim ne dedi derdinden uzak oohh hiç çekemem yanlız kalmak iyidir .. Birde o kadın kendini nerede görüyor hangi köyün ağasıymışda gelene gidene laf söylüyor bunun gibi insanlara bi zahmet cevabınız olsun ezdirmeyin kendinizi bu kişilerin boş laflarına :sopa:
Aşırı egolu bi insan. Müdür bile çekiniyor. Herkesi hizaya diziyor. Küçük dağları ben yarattım havasında. Yanındaki arkadaşlarım yancıları. Her dk hazır askerleri.

Yalnız kalmak neden aşağılayıcı onu anlamadım.
Kendimi bildim bileli işyerinde yalnız takılırım,hiç de aşağılandığımı hissetmedim.
Öğretmeniz ve sürekli insan insanayız yani. Masabaşı bi iş değil. Yalnız kalana ezik gözüyle bakıyolar. Gerçi onun her dediğini yapmak,yancısı olmak terslenmek daha büyük eziklik

Ciddi ciddi kötü kalpli bi insan. Hrksin içinde bi kere daha terslemişti. Başbaşa kalınca bundan etkilendiğimi söyledim. O zaman konuşmayalım senle. Ben duygusal insanlar için iyi bi arkadaş deilim demişti. Saf gibi geri adım attım. Bütün arkadaşlarım peşinden gidiyordu çünkü.

Öğretmeniz ve sürekli insan insanayız yani. Masabaşı bi iş değil. Yalnız kalana ezik gözüyle bakıyolar. Gerçi onun her dediğini yapmak,yancısı olmak terslenmek daha büyük eziklik
Ezik gözüyle mi?
Aman ne gözle bakarsa baksınlar.
Hiç de umursamam.
Neden insanların düşüncelerini bu kadar önemsiyorsunuz ki?

İşyerinde arkadaş grubumda liderlik yapan bir kadın var. Sürekli tersleyen, aşırı kibirli bir insan. Birkaç defadır beni tersliyordu, sırf yalnız kalmamak için sineye çekip alttan alıyordum, ne kadar gururuma dokunsa da.
Bugün artk ipleri koparıcı bir laf söyledi, sana ne? dedi. Ben duygusal bir insanım çok kalbim kırıldı, cevap da veremedim. Yalnız kalmaktan çok korkuyordum ama şimdi onunla bi daha konuşmaya da gücüm yok. Siz olsanız ne yapardınız?
Hoşt derdim ve onu orda yerim dibine sokardim .. ama bunu en basinda yapardim .. siz sessiz kaldikca tepenize cikmis resmen

Kesinlikle haklısınız. Alttan almaktan hep.
Hic kimseye ezdirmeyin kendinizi .. herkes yerini ve haddini bilmeli bilmezlerse bildirirsiniz .. yalniz kalirim diye düsünmeyin .. bazen yalnizlik kuru kalabaliktan daha iyidir emin olun

Yerin dibine girecek bi tip değil. Çok sert. Erkeklerle bile dövüşecek güçte. Bulayıverir çamuruna.
Siz karsisinda ondan daha sert durursaniz ve cevabini sert bi sekilde verirseniz yerin dibine girer .. sizin pasif oldugunuzu düsünerek böyle davranmis size siz sustugunuz icin

Bu kadın liderlik yapmıyor size terbiyesizlik yapıyor. Mümkünse üstlerinize bildirin ya da gerekli cevabı verin. Ayrıca yalnız kalmak aşağılanmak demek değildir.

Back
X