• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorum..Hep yanımda birileri olsun istiyorum..

ERVUS

CANIM OĞLUM İYİKİ DOĞDUN
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
809
13
318
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim sorunum su evliyim 1 oğlum var genelde yanlız değilim mutlaka birileri gelir yada ben biyerlere giderim fakat evde yanlız kaldığımda bu 1 saat bile olsa duramıyorum sıkılıyorum yanımda illaki biri olsun istiyorum evde yanlız vakit geçiremiyorum sizde öylemisiniz lütfen cevapp:59:

tam tersi bende yalnızlıktan zevk alırımm
insanın zaman zaman kendini dinlemesine ihtiyacı var

tam tersi bende yalnızlıktan zevk alırımm
insanın zaman zaman kendini dinlemesine ihtiyacı var

aynen eşimin akrabalarıyla aynı apartmandayız bıktırmışlardı bi ara şimdi yüz vermiyorum kafamı dinliyorum ohhhhh beee

merhaba arkadaşlar benim sorunum su evliyim 1 oğlum var genelde yanlız değilim mutlaka birileri gelir yada ben biyerlere giderim fakat evde yanlız kaldığımda bu 1 saat bile olsa duramıyorum sıkılıyorum yanımda illaki biri olsun istiyorum evde yanlız vakit geçiremiyorum sizde öylemisiniz lütfen cevapp:59:

1- Oğlunuz kaç yaşında veya kaç aylık?
2- Oğlunuz doğmadan önce de böyle mi hissediyordunuz evde yalnız kalma konusunda?

oğlum 2.5 yaşında hep böyleyim yanlız kalmayı sevmiyorum oldum olası

Ben de aynıyım. Gerçi ben saplantılı bi durum olduğunu düşüyorum yaşadığımın. Eşim eve bi saat gec gelse sığamıyorum eve, hele hele gece gec gelecekse uyku gözümden aksa da uyuyamıyorum. Korkudan falan da deil korkmuyorum o hep yanımda olsun istiyorum. O eve girdiği anda olay bitiyo sakinleşiyorum ama o yokken cok fenayım cok :S

Son düzenleme:
Sevmıyor musunuz?
Korkuyor musunuz?
Bunu anlamak gerek oncelıkle.

Sorun sadece sevmemekse, sevılebılır bır hale getırebılırsınız belkı yalnızlıgı.
Zıra, sureklı bırılerı ıle beraber olmak mumkun olmayabılır.
Yalnızken yapmaktan keyıf alabılecegınız hıc bır ugras yok mu?
Kıtap okumak, muzık dınlerken guzel dusler kurmak, dvd ızlemek gıbı.

evde yalnız olduğunuz zaman bi şekilde oyalasanız kendiniz, ev işleriyle falan, yada kk da takılın bak burada bi sürü insan var:40:

evde temizlik yaparken bile yanımda biri olsun istiyorum çok garip benim durumum kızlarrrr tek benmiyim böyle olan

bebeğin var ya canım zaten çok sosyalmişsin, kimseyle görüşmediğin zamanlarda bebeğinle oyna, konuş, yürüşe çık bebek arabasıyla
sanırım senin gibi olan yok
:27:

Saplantı benimki biliyorum. Sadece olması gerektiği zamanlarda evde yoksa geliyolar bana. Şöyle ki; normalde yedibuçukta gelir ama o gün sekizde gelecekse sığamıyorum o eve. Yarım saat bana gecmek bilmiyor. Söylediğim gibi hele de gec gelecekse mümkün deil uyuyamam.

Ama mesela haftasonu ben izinliyim o calısıo ben gayet güzel keyif yapıyorum. Aksama kadar normal, aksam olunca geliolar bana :(

Dediğim gibi destek almm lazım. Asamıyorum bu durumu

Ben yalnızlıgı severim ama misafiri de severim.
Yalnız kalmaktan uzun bir süredir korkuyorum yoksa eskiden evde biri olmasın diye dua ederdim.:37:

Aynen bende yalnızlığı hiiç sevmem. dışarı çıkıcak olsam yanımda biri olsun isterim, evdeyken yalnız duramam. birde kardeşim yok, annem babam ben... Arkadaşlarımı çağırırım ya da ben giderim ama bi kaç gün evde tek kalayım bunalıma filan giriyorum. üni de olmasa ne yapcam bilmiyorum. tatile girdik herkes memleketine gitti ben tek kaldım gene. tatil olsun istemiyorum valla sürekli ödev olsun bişey olsun kafam meşgul olsun. :) tatil nasıl geçcek bilmiyorum. kitaplara filmlere dergilere sardım :)))

valla bende evde yalnız olmaktan sıkılmam..gelen olmadığı zaman sen git zaten gelenin didenin de varmış;insan arada bir de yalnız kalıp kafasını dinlemeli canımm..

Back
X