-
19 yaşındayım şu an bile yalnız sayılırım
hiç arkadaşım yok lise bitti arkadaşlıkta bitti oldu hep sahte dostluklar gibi şeyler
hiç dostum yok değil 2 tane dostum var şükür ama onlarlada şartlar uzaklaştırıyo bitanesi okuyo yazdan yaza görüşebiliyoruz okulu biter bitmez evlenicek evlenince hepten mesafe gircek
yada ne bilim öle olur diye korkuyorum
diğeri çalışıyo çok geç çıkıyo işten ayda bi anca yüzyüze görüşebiliyoruz. ablam kız kardeşim yok olsun çok isterdim
erkek kardeşim var ama hiç dertleşmeyiz kuzenimde 2 tane var küçükler.
bide bu yıl üniye gitcem nasipse.. ordanda korkuyorum arkadaşlık kurma ilişkim pek iyi değildir bide insanlardanda soğudum lise hayatı sayesinde
okumayı çok isterdim hep ama insanlar yüzünden evde oturmayı düşünmedim değil ama gitmek zorundayım okumam lazım..
en çokta bi sevgilim yok
uzun ilişkileri olanlar var ne olursa olsun ayrılamıyolar her zaman ne olursa olsun birbirlerini sevmekten vazgeçmiyolaronlara çok imreniyorum
ama benim karşıma ilerisi imkansız olanlar çıkıyo.. artık bende sevmek sevilmek istiyorum hayatı paylaşacağım kişi düzgün hayırlı biri olsun istiyorum inşallah kısmetimde öle biri vardır ve biran önce tanışmak nasip olur
böyle düşünüyorum arada ağlıyorum durduk yere anlatmak istedim vakit ayırıp okuyanlara yazanlara teşekkürler...
19 yaşındayım şu an bile yalnız sayılırım

hiç dostum yok değil 2 tane dostum var şükür ama onlarlada şartlar uzaklaştırıyo bitanesi okuyo yazdan yaza görüşebiliyoruz okulu biter bitmez evlenicek evlenince hepten mesafe gircek

bide bu yıl üniye gitcem nasipse.. ordanda korkuyorum arkadaşlık kurma ilişkim pek iyi değildir bide insanlardanda soğudum lise hayatı sayesinde

en çokta bi sevgilim yok

böyle düşünüyorum arada ağlıyorum durduk yere anlatmak istedim vakit ayırıp okuyanlara yazanlara teşekkürler...
Son düzenleyen: Moderatör: