Yalnız kalmaktan nefret edenler...

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Ben yalnız kalmaktan nefret ederim. Sürekli yanımda bi arkadaşım olsun istiyorum mesela ya da dışarı tek çıkmak istemem yanımda biri olsun isterim...
Tek kardeş olduğumdan kaynaklanıyo olabilir belki... Final haftasındayım şu güne kadar deli gibi çalıştım mesela, bi sonraki sınav 3 gün sonra, evdeyim yani bu süre zarfında birazda rahatım ama şimdiden afakanlar bastı diyebilirim. şu 3 gün yalnız ne yapıcam diyorum ya da tatiller de ne yapcam evde mi oturcam dışarı çıksam, gezsem diye düşünüyorum...
Tek kalmak hiiç bana göre değil.... Sürekli bişeylerle meşgul olmak istiyorum mesela. Okul kapanız kapanmaz da bi iş bakmalıyım

KK'da benim gibi olanlar var mı bakalım ????

senin kadar degil ama bende bunaliyorum kimi zamanlar cok yalniz kalmam genelde... EE naptin bakalim o uc gun cok sklmadan gezmissindir umarim tek basina mi kaliyorsun neden uc gun yalniz kalmak zorundaydin? Ev arkadasi bul en guzeli

ben de tek kardeşim ama yalnız vakit geçirmeye bayılırım. yani arkadaşlarla olmak güzel ama evde elimde kahvem tek başıma film izlemek kk de takılmakta çok keyifli bence

tek çocuğum ve doğup büyüdüğüm şehri bırakıp istanbula geldim, ben de çok sıkılıyorum ya kafama göre kız arkadaşım yok burda, kafayı yemek üzereyim ben de kızlar, arkadaşlarım genelde erkek, mesleğimden de kaynaklanıyor biraz, fena halde sıkıldım ben de, bütün gün çalıştıktan sonra bir şeyler yapmak istiyor insan:84:

ben de tek çocuğum ama bayılıyorum elimde süt mısırlı cipsimle film izlemeyi veya sıcak çikolatamla kitap okumayı.. bana büyük bi huzur veriyo sessizlik..
ya da canım mı sıkıldı, evde mi daraldım. o zaman da kendim için giyinip süslenirim ve alışverişe çıkarım kendimi çok iyi hissederim bilemiyorum, belki de zamanında çok arkadaş kazığı yediğim içindir ama mesela bunları yaparken yanımda sevgilim olsun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…