• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız kalmamak. ..

Aklına kötü şeyler getirme canım şöyle düşün neyden korkuyorsan, onuda Allahü Teala yarattı. Rabbimiz sadece kendisinden korkmamızı istiyor, Onun yarattıklarından değil. Rabbimize dua et ve ona güven ve yat uyu Allahın izni ilede inşallah hiç birşey olmaz...

Korkmanızın sebebi tam olarak nedir? Yani hırsızdan falan mı korkuyorsunuz? Ya da paranormal olaylar falan mı? Yangın, deprem gibi şeyler yüzünden mü?
Tam isimlendiremiyorum sıkıntı basıyor. Sonra aklıma o zamana kadar duyduğum bildigim korkunç şeyler geliyor.
Korku filminden çok gerçek olaylar.

Aklına kötü şeyler getirme canım şöyle düşün neyden korkuyorsan, onuda Allahü Teala yarattı. Rabbimiz sadece kendisinden korkmamızı istiyor, Onun yarattıklarından değil. Rabbimize dua et ve ona güven ve yat uyu Allahın izni ilede inşallah hiç birşey olmaz...
Inşallah

Televizyonla uyusanız
Yada bir arkadaşınızı arayın o konuşurken uyuyun
Ben böyle yapıyorum

bende çok korkuyorum yanlız kalmaktan ve hiç kalmadım bu yaşıma kadar. bu durumdan çok utanıyorum. yazdığınız gibi kapıyı kilitleyince geçecek bi durum değil bu yaşamayan bilemez neden korktuğunu bile bilemiyo insan. evin içinde kalmak korkutuyo asıl. bazen eşim geç geldiğinde veya gece markete filan gittiğinde bile o kısa sürede tedirgin oluyorum. cep telefonumu yanımda tutyorum sanki elektrikler gidicekmiş de karanlıkta kalıp çok korkacakmışım gibi. wc ye diğer odalara bile giderken lambaları yakıp koşa koşa gidip geliyorum yerime. keşke zamanla geçse ama bi türlü geçmiyo.:KK17::KK43:

bende çok korkuyorum yanlız kalmaktan ve hiç kalmadım bu yaşıma kadar. bu durumdan çok utanıyorum. yazdığınız gibi kapıyı kilitleyince geçecek bi durum değil bu yaşamayan bilemez neden korktuğunu bile bilemiyo insan. evin içinde kalmak korkutuyo asıl. bazen eşim geç geldiğinde veya gece markete filan gittiğinde bile o kısa sürede tedirgin oluyorum. cep telefonumu yanımda tutyorum sanki elektrikler gidicekmiş de karanlıkta kalıp çok korkacakmışım gibi. wc ye diğer odalara bile giderken lambaları yakıp koşa koşa gidip geliyorum yerime. keşke zamanla geçse ama bi türlü geçmiyo.:KK17::KK43:
biri beni anlattı sanki :mad: odadan odaya koşuyorum hep elimde telefonun ve koltukta otururken ayaklarımı yere basamam hatta üçlü koltukda bile uzanamazdım tekli koltuğun başında eşimi beklerdim :KK48:
artık sanki biraz biraz alışıyorum eşim 11-12-1 -2-3 gibi geldiği saatler oluyor ve mecbur bekliyorum asla uyumam o gelmeden

Ablam böyleydi
Küçücüktüm beni gece wc ye girerken kapısının önüne dikerdi
Hala öyle, şimdi evlendi çocuklarını dikiyor kapısına eniştem yoksa :KK53:
Ben soğukkanlıyımdır çıt duysam açar kapı pencere bakarım noluyo diye, bigün sobelenmesem iyi
Başka şeylerle ilgilen tv aç nete gir, yalnızım bişey olacak diye kurma kafanda
Olmadı bi besmele çek üfür :KK53:

Gece yalnız evde kalamayan var mi?
Varsa bunu aşabildi mi?
Benim eski isimde de ara ara sehir dışına çıkmam gerekirdi. Iş değişikliği yaptım yine ayni.
Sabahları sıkıntım yok ama gece tek başıma kalamıyorum.
Bu zamana kadar annem, kardeşim, babam veya arkadaşım hep birilerini peşimden sürükledim.
Ama artık olacak gibi değil. Bu sefer en az haftada bir kez kesin şehir dışına cikmam gerekecek. Belki 2 sefer. Sürekli birisini bulamayacagim için bu işi çözmem lazım. Ama nasıl?
(Kisaca yalniz kalamiyorum diyebilirdim ama iş vahim. Anlatmak istedim.
Imla hataları için şimdiden Özür dilerim. Telefondan yazıyorum. )
ben tek yaşadığım dönemde evin bütün ışıklarını acıp yatıyordum

Ablam böyleydi
Küçücüktüm beni gece wc ye girerken kapısının önüne dikerdi
Hala öyle, şimdi evlendi çocuklarını dikiyor kapısına eniştem yoksa :KK53:
Ben soğukkanlıyımdır çıt duysam açar kapı pencere bakarım noluyo diye, bigün sobelenmesem iyi
Başka şeylerle ilgilen tv aç nete gir, yalnızım bişey olacak diye kurma kafanda
Olmadı bi besmele çek üfür :KK53:
;)))) ablanda beni gördüm. Sende kardeşimi:))

Hayatım, bir korkunun üzerine üzerine gitmeden o korku büyür. Ben yalnız kalmaktan herhangi bir korku duymasam da benim de çoğu insan gibi çekindiğim korktuğum çeşitli şeyler var. Seni çok iyi anlıyorum. Senin için zor olsa da bunu yenebilecek güce kesinlikle sahipsin. Şöyle düşünsen mesela, evin yahut bir otelin dört duvarı arasında o an yalnız olsan da o duvarın gerisinde bir sürü insan var, sonuçta ıssız bir yerde tek başına değilsin. Evde bir ışık sürekli yanık kalsın, yattığın odada tv kısık seste açık kalsın, en olmadı kk'nü aç bizle irtibata geç sana terapi yapalım :)

Bende akşamları korkardım kalmaya,bu sene mecbur hep tek kalacağımdan doktora gittim Sayfren yazdı.1 aydır kullanıyorum.ya ilaç etkili ya da ben umut bağladığım ilaca güvendiğim için hiç korkmuyorum.sık sık dua okuyorum bir de. =)

Hayatım, bir korkunun üzerine üzerine gitmeden o korku büyür. Ben yalnız kalmaktan herhangi bir korku duymasam da benim de çoğu insan gibi çekindiğim korktuğum çeşitli şeyler var. Seni çok iyi anlıyorum. Senin için zor olsa da bunu yenebilecek güce kesinlikle sahipsin. Şöyle düşünsen mesela, evin yahut bir otelin dört duvarı arasında o an yalnız olsan da o duvarın gerisinde bir sürü insan var, sonuçta ıssız bir yerde tek başına değilsin. Evde bir ışık sürekli yanık kalsın, yattığın odada tv kısık seste açık kalsın, en olmadı kk'nü aç bizle irtibata geç sana terapi yapalım :)
Harikasinn anlaştık :))

P
Bende akşamları korkardım kalmaya,bu sene mecbur hep tek kalacağımdan doktora gittim Sayfren yazdı.1 aydır kullanıyorum.ya ilaç etkili ya da ben umut bağladığım ilaca güvendiğim için hiç korkmuyorum.sık sık dua okuyorum bir de. =)
Psikologa mi gittin?

Back
X