Yalnız kız

Ben de üniversite öğrencisiyim.Hiç sevgülüm olmadı. Önceden ben de senin gibi bu konudan yakiniyordum. Şimdi kafam rahat ne güzel diyorum.Olacaksa iyi olsun,başa bela olmasın.
Benimde kafam rahat o yönden bakınca boşveerr diyorum kendime ama bütün yakın arkadaşlarımın sevgilisi var onları gördükçe imreniyorum sadece

Herkese merhaba. Benim ki bi dert değil sadece bazen düşünmeden edemiyorum. Üniversite öğrencisiyim bütün arkadaşlarımın ilişkisi var bemin ise uzun zamandır hayatımda kimse yok olmuyorda yani karşıma kimse çıkmıyor, konuştuğum kimse bile olmuyor. Uzun zaman yalnız kalıp aşkı bulan var mı bazen hep böyle olucak gibi hissediyorum.
Her durumun ayrı güzelliği var, tadını çıkar. Hiç beklemediğin an biri çıkar inşallah karşına.

Benimde kafam rahat o yönden bakınca boşveerr diyorum kendime ama bütün yakın arkadaşlarımın sevgilisi var onları gördükçe imreniyorum sadece
Ben de bazen imreniyorum.Ama o gördüğümüz kişilerin bitmek bilmeyen sorunları varken bizim yok,çok da güzel valla.Ayrıca bilerek "sevgülüm" yazmıştım.:D

Ben de öyleydim. Sonra ilk istemeye gelenle evlendim 8 ay sonra da boşanıyorum. Acele yok. Kendin için yaşa kendinle mutlu olmaya bak :) tekken yaşayabileceğin tüm mzgürlükleri yaşamaya bak

1.5 senelik iliskim 10 sene önce oldu. 1 aylık ilişkim buna ilişki bile denmez 1 sene önce oldu. karsima cikanlarla da 2 veya 3.görüşmede bitiyor. baya baya yalnizliga alıştım ben ☺

Benim lisede üniversitede hiç sevgilim olmadı. İşe başladığımda resmen gökten kısmet yağdı. Ben de beni en güzel seven adamla evlendim. Yaşım yirmialtıydı. Eşime her zaman söylerim yıllarca sap sap gezdim, nerdeydin? diye.

Ben de öyleydim. Sonra ilk istemeye gelenle evlendim 8 ay sonra da boşanıyorum. Acele yok. Kendin için yaşa kendinle mutlu olmaya bak :) tekken yaşayabileceğin tüm mzgürlükleri yaşamaya bak
Herşeyin hayırlısı diye boşa dememişler sizin içinde hayırlısı olsun :)

Benim lisede üniversitede hiç sevgilim olmadı. İşe başladığımda resmen gökten kısmet yağdı. Ben de beni en güzel seven adamla evlendim. Yaşım yirmialtıydı. Eşime her zaman söylerim yıllarca sap sap gezdim, nerdeydin? diye.
İnsanların sanırım belli dönemleri var kısmetlerinin açılıp kapandığı :)

Herkese merhaba. Benim ki bi dert değil sadece bazen düşünmeden edemiyorum. Üniversite öğrencisiyim bütün arkadaşlarımın ilişkisi var bemin ise uzun zamandır hayatımda kimse yok olmuyorda yani karşıma kimse çıkmıyor, konuştuğum kimse bile olmuyor. Uzun zaman yalnız kalıp aşkı bulan var mı bazen hep böyle olucak gibi hissediyorum.

aynı durumdayım seninle. 4.sınıf olucam artık son senemyani. herkesin uzun ilişkisi olmuş ya da var evlilik planları havada uçuşuyo. kendimi garip hissediyorum bazen. kafama öyle pek takmıyorum ilişki problemleri dinlerken hatta ay iyiki yok uğraşamam ben o ne öyle diyorum ama bazende sevgilim olsa nasıl olurdu diye düşünmüyo değilim. yalnız değilsin yani

Bir gün mutlaka olur takılma yın derim. Elinizde olanın kıymetini bilin.

valla benim de sana yakın bi durumum var lisenin yarısı bitti ama tık yok :D gerçi istemeyende benim çevremdeki arkadaşlarıma bakıyorum 6 aylık ilişkide 7 kere küsüp barışan mı dersin daha 1 ay çıkmalarına rağmen söz yüzüğü takıp bikaç gün sonra ayrılan mı dersin neler neler görüyorum bide çevremdeki çoğu arkadaşım acı çektiği için daha da soğudum bu işlerden lise aşkı başka diyip bi ilişki yaşayıp bi müddet sonra ayrılıp acı çekmektense üniversiteyi beklerim daha iyi diyorum kendime :KK14: bide zaten sayısalım ygs lys planlarından hiç vakit ayıracağımıda düşünmüyorum sevgili bana bişi kazandırmayacak ama test kitapları kazandıracak diyip kendimi motive ediyorum :D

Onca kısmetin içinden nasıl eşinizin hayatınızın aşkı olduğunu anladınız? Karşımdaki kişi beni çok seviyor diye kabul edilmeli mi? Nasıl tanıştınız nasıl oldu merak ettim çünkü benimde hiç olmadı üniv sondayım. Bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum. Kimseye de yüz vermiyorum çünkü hoşuma gitmeyenler geliyor. Seçicilikte var sanırım bende. Erkek gelip beni seçsin sonra ben şans veriyim diye istemiyorum bu işi. Bi yerde tanışalım hoşlanırız birbirmizden ve zaten sevgili olunur hissedilir diye düşünüyorum böyle isterdim yani

lisedeyken benim de kiz arkadaslarimin hep sevgilileri vardi,
ben de edinem bir tane diye bakinirdim ama tum erkekler cok salak gelirdi bana,
erken olgunlasmanin sonuclari sanirsam.

bir baska arkadasim da kismetsizdi cok,
cok istemesine ragmen olmadi birisi,
otuz yasinda yasadi ilk iliskisini sanirsam,
ama mutlu su an cok.

yani kadar kismet bu isler,
bir de tabi cevre de onemli.
biraz acilmak faydali olabilir.

Back
X