- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puzzle yapın, kitap okuyun, dizi izleyin, egzersiz yapın, yürüyüşe çıkın, bulmaca çözün, oyun oynayın, resim/boyama yapın, örgü örün, bir şeyler dikin, bir dil öğrenmeye çalışınİlgi alanlarınıza daraltılıp genişletilebilir.
İlgi alanınız olan ve hayat kalitenizi yükseltecek bir konu hakkında film, belgesel izleyip kitap okuyabilirsiniz.
Evde sıkılan insanları hiç anlamıyorum ben. Aylarca evden çıkmadan yaşayabilirim.
öneriler belli aklınıza gelmeyen bir şey yoktur aralarında. Kitap, film, dizi, hobi...
Yooo ben bunalmıyorum. Ama benim ilgi alanlarım çok geniş, bunalmaya fırsat bulamıyorum zaten. Siz de biraz ilgi alanlarınızı genişletmeyi deneseniz işe yarar bence.Belli bi yerden sonra inanın bunaltıyor ruhsal olarak
Yooo ben bunalmıyorum. Ama benim ilgi alanlarım çok geniş, bunalmaya fırsat bulamıyorum zaten. Siz de biraz ilgi alanlarınızı genişletmeyi deneseniz işe yarar bence.
Ben silikon alçı kalıpları aldım(5-10 tl arasında değişen fiyatları var) 1 kg da saten alçı (kilosu 2 tl idi) birkaçta akrilik boya aldım o kalıplardan şekiller çıkartıp boyuyorum balkonda.Sizede tavsiye ederim epey vakit geçiyor onunla uğraşırken![]()
Öyleyse hayırlı bunalmalar ne diyelim. İlgi alanlarını genişletme kısmı işinize gelmedi herhaldeYani herkesin kişiliğinin farklı olduğu için değişir. Siz bunaimazsınız ben bunalırım, konuyu da buna istinaden açtım. Evde sıkılmak çok saçma anlamıyorum demek pek yaratıcı bi çözüm değil. İyi günler.
Öyleyse hayırlı bunalmalar ne diyelim. İlgi alanlarını genişletme kısmı işinize gelmedi herhalde![]()
Tek başınıza yapabileceğiniz yalnızca yürüyüş, alışveriş vs geliyor aklıma. Sosyalleşmek, tanımadığın gruplarlar kaynaşmak için doğru bir zaman değil ne yazık ki.Sayduklafınızız çoğu evde yapılan şeyler ve nerdeyse çoğunu yaptım ama evde durmaktan bunaldım :/
Polimer kilde çok güzel oluyorAslında deneyebilirim, seramik hamuru vs almıştım onu da tavsiye ederim. Vaka sayıları az biraz azalınca fırın için kursa gidip, pişircem, :)