• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız olanlar için sıkılmama rehberi

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar evde durmaktan, evde kalmaktan baya baya delirmek üzereyim. İş-ev arası kafayı yememe ramak kaldı. Kardeşime diyorum çıkalım diye, gelmiyor arkadaşlarımla sürekli görüşme gibi bi fırsatım olmuyor. Kendi başıma dışarıda ne yapabilirim virüs varken?

Son düzenleme:
Puzzle yapın, kitap okuyun, dizi izleyin, egzersiz yapın, yürüyüşe çıkın, bulmaca çözün, oyun oynayın, resim/boyama yapın, örgü örün, bir şeyler dikin, bir dil öğrenmeye çalışın 🤷🏻‍♀️ İlgi alanlarınıza daraltılıp genişletilebilir.

İlgi alanınız olan ve hayat kalitenizi yükseltecek bir konu hakkında film, belgesel izleyip kitap okuyabilirsiniz.

Puzzle yapın, kitap okuyun, dizi izleyin, egzersiz yapın, yürüyüşe çıkın, bulmaca çözün, oyun oynayın, resim/boyama yapın, örgü örün, bir şeyler dikin, bir dil öğrenmeye çalışın 🤷🏻‍♀️ İlgi alanlarınıza daraltılıp genişletilebilir.

Sayduklafınızız çoğu evde yapılan şeyler ve nerdeyse çoğunu yaptım ama evde durmaktan bunaldım :/

İlgi alanınız olan ve hayat kalitenizi yükseltecek bir konu hakkında film, belgesel izleyip kitap okuyabilirsiniz.

Bunları az biraz yapıyorum ama ben evde durmaktan bunaldığımı anlatmak istedim aslında

Evde sıkılan insanları hiç anlamıyorum ben. Aylarca evden çıkmadan yaşayabilirim.
öneriler belli aklınıza gelmeyen bir şey yoktur aralarında. Kitap, film, dizi, hobi...

Belli bi yerden sonra inanın bunaltıyor ruhsal olarak

Ben silikon alçı kalıpları aldım(5-10 tl arasında değişen fiyatları var) 1 kg da saten alçı (kilosu 2 tl idi) birkaçta akrilik boya aldım o kalıplardan şekiller çıkartıp boyuyorum balkonda.Sizede tavsiye ederim epey vakit geçiyor onunla uğraşırken ☺️

Yooo ben bunalmıyorum. Ama benim ilgi alanlarım çok geniş, bunalmaya fırsat bulamıyorum zaten. Siz de biraz ilgi alanlarınızı genişletmeyi deneseniz işe yarar bence.

Yani herkesin kişiliğinin farklı olduğu için değişir. Siz bunaimazsınız ben bunalırım, konuyu da buna istinaden açtım. Evde sıkılmak çok saçma anlamıyorum demek pek yaratıcı bi çözüm değil. İyi günler.

Ben silikon alçı kalıpları aldım(5-10 tl arasında değişen fiyatları var) 1 kg da saten alçı (kilosu 2 tl idi) birkaçta akrilik boya aldım o kalıplardan şekiller çıkartıp boyuyorum balkonda.Sizede tavsiye ederim epey vakit geçiyor onunla uğraşırken ☺️

Aslında deneyebilirim, seramik hamuru vs almıştım onu da tavsiye ederim. Vaka sayıları az biraz azalınca fırın için kursa gidip, pişircem, :)

Yani herkesin kişiliğinin farklı olduğu için değişir. Siz bunaimazsınız ben bunalırım, konuyu da buna istinaden açtım. Evde sıkılmak çok saçma anlamıyorum demek pek yaratıcı bi çözüm değil. İyi günler.
Öyleyse hayırlı bunalmalar ne diyelim. İlgi alanlarını genişletme kısmı işinize gelmedi herhalde 😂

Öyleyse hayırlı bunalmalar ne diyelim. İlgi alanlarını genişletme kısmı işinize gelmedi herhalde 😂

Yahu, ben öyle bir şey mi dedim? Sadece evde bu almaktan sıkıldım dışarda tek başıma neler yapavilirim diye konu açtım bana evde sıkılan insanları anlamıyorum diye yorum yapıyorsunuz. Gerçekten okuduğunuzu anlayamıyor musunuz?

Sayduklafınızız çoğu evde yapılan şeyler ve nerdeyse çoğunu yaptım ama evde durmaktan bunaldım :/
Tek başınıza yapabileceğiniz yalnızca yürüyüş, alışveriş vs geliyor aklıma. Sosyalleşmek, tanımadığın gruplarlar kaynaşmak için doğru bir zaman değil ne yazık ki.

Evde olmak bana da bunaltıcı geliyor haftalarca cıkmayan sıkılmayan insanlar var.. 🙈

Aslında deneyebilirim, seramik hamuru vs almıştım onu da tavsiye ederim. Vaka sayıları az biraz azalınca fırın için kursa gidip, pişircem, :)
Polimer kilde çok güzel oluyor 🙂 mıncık mıncık yapmak stresi bayağı attırıyor 😄

Back
X