- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Polimer kilde çok güzel oluyormıncık mıncık yapmak stresi bayağı attırıyor
![]()
Ayy dur alayım, oturduğum yerden stresin gider ahahahha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polimer kilde çok güzel oluyormıncık mıncık yapmak stresi bayağı attırıyor
![]()
Tek başınıza yapabileceğiniz yalnızca yürüyüş, alışveriş vs geliyor aklıma. Sosyalleşmek, tanımadığın gruplarlar kaynaşmak için doğru bir zaman değil ne yazık ki.
Türlü türlü insanlarız birimizin yapmak istediği şeyden öbürümüz nasıl kurtuluruz diye bakıyoruzEvde oturmaktan sıkılmak... hayali bile çok güzel![]()
Bir çocuk vardı sizinle görüşmek isteyen. Herhangi bir gelişme var mı? Evde kendi yaptığım etkinlikleri yazayım, belki size uyanlar vardır.
1) Resim çiziyorum
2) İienstitü'den seneryo yazarlığı eğitimi ve sertifikası aldım
3) Yine aynı enstitünün yapmış olduğu yaratacı yazarlık, editörlük eğitimlerine katıldım. Günde en az 1 saatimi yazmaya ayırıyorum. Final draft programını kullanabilirsiniz.
4) Sabah çok erken uyanıp muhakkak 1 saat kitap okurum balkonda.
5) İspanyolcamı geliştirmek için videolar izliyorum
6) Netflix üyeliğim var. En son Grace and Frankie'yi izledim. 70-80 yaş aralığındaki iki kadının arkadaşlığını anlatıyor. İzleyebilirsiniz tavsiye ederim. Ya da beğendiğiniz türden bahsederseniz size o türe özgü film ve dizi önerebiliriz.
Evde online eğitim veriyorum, kalan zamanlarımı bunları yaparak değerlendiriyorum. Hepsini aynı gün yapmıyorum, moduma göre değişiyor. Özellikle akşamları kokulu mum yakıp hafif bir müzik eşliğinde resim çizmeyi öneririm, beni çok rahatlatıyor.
Ben 13 aydır evliyim bu süre zarfında gün içinde akşama kadar bazen geceye kadar yalnız kaldım, eğer sürekli bir şeyler ile uğraşırsan sıkılmazsın. Senin gibi çok sıkılıyoruz diyen bissürü arkadaşım var. Geçen biri bana soruyor sıkılmıyor musun diye..Belli bi yerden sonra inanın bunaltıyor ruhsal olarak
Bende yanlıızlık sevmeyenlerdenim. Nasıl yetiştireceğiz öyleKendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin..'Andrey Tarkovski
Ben her gün yalnızım, eşim bi akşamları evde olıyor. Ama inanın hiç sıkılmıyorum
Kitap okuyun, dizi izleyin (faydalı diziler) film izleyin, resim çizin, farklı videolar belgeseller izleyin. Kendinizi keşfedin.
Yalnız kalmak çok güzel bir şeydir aslında, bunun farkına varırsınız umarım.
Seçilmiş bir yalnızlık insanın sahip olabileceği en büyük lükstür .![]()
Kendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin..'Andrey Tarkovski
Ben her gün yalnızım, eşim bi akşamları evde olıyor. Ama inanın hiç sıkılmıyorum
Kitap okuyun, dizi izleyin (faydalı diziler) film izleyin, resim çizin, farklı videolar belgeseller izleyin. Kendinizi keşfedin.
Yalnız kalmak çok güzel bir şeydir aslında, bunun farkına varırsınız umarım.
Seçilmiş bir yalnızlık insanın sahip olabileceği en büyük lükstür .![]()
Ben bunları arkadaşlarla yapmayı sevenlerdenimBir termos alın kendinize çay, kahve, bir sandviç, vs. Hazırlayın. Yanınıza bir sofra bezi ve güzel bir kitap alın. Bulduğunuz ilk yeşilliğe çökün mini bir piknik yapın, çok iyi gelecektir. Kış gelmeden iyice tadını çıkarın güneşin, güzel havanın..
Dışarıda tek olmayı severim özellikle alışverişde bu huyda 2 senedir var.Genel olarak haklısınız ama ben kendimle kalmaktan şikayetçi değilim. Kendi başıma bir şeyler yapmayı da seviyprum sadece dışarıda TEK Başıma ne yapabilirim diye tavsiye istedim
Bir termos alın kendinize çay, kahve, bir sandviç, vs. Hazırlayın. Yanınıza bir sofra bezi ve güzel bir kitap alın. Bulduğunuz ilk yeşilliğe çökün mini bir piknik yapın, çok iyi gelecektir. Kış gelmeden iyice tadını çıkarın güneşin, güzel havanın..
Veya yüzmek ama o da bu koşullarda olmazTek başına yapılacak en güzel aktivite bence bisiklet sürmek
Onlarla ayrı güzel, kendinle ayrı güzel oluyorBen bunları arkadaşlarla yapmayı sevenlerdenim
Bir termos alın kendinize çay, kahve, bir sandviç, vs. Hazırlayın. Yanınıza bir sofra bezi ve güzel bir kitap alın. Bulduğunuz ilk yeşilliğe çökün mini bir piknik yapın, çok iyi gelecektir. Kış gelmeden iyice tadını çıkarın güneşin, güzel havanın..