• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız olanlar için sıkılmama rehberi

bunlar netden gorseller canım ben kendı yaptıklarımın resmını atayım :KK68: gonderırım tabıkı sana da
Eki Görüntüle 2700751 Eki Görüntüle 2700752 Eki Görüntüle 2700753 Eki Görüntüle 2700754 Eki Görüntüle 2700755 Eki Görüntüle 2700756 Eki Görüntüle 2700757 Eki Görüntüle 2700758 Eki Görüntüle 2700759 Eki Görüntüle 2700760 Eki Görüntüle 2700761
Hepsini ben yaptım
Evin son halini sen biliyorsun da gormek isteyenler ıcın sayfamı da paylasayım

bardak altlarindan siyahli kremli olsa benim eve Uyar :)

cok güzel olmus hepisi

Hanımlar evde durmaktan, evde kalmaktan baya baya delirmek üzereyim. İş-ev arası kafayı yememe ramak kaldı. Kardeşime diyorum çıkalım diye, gelmiyor arkadaşlarımla sürekli görüşme gibi bi fırsatım olmuyor. Kendi başıma dışarıda ne yapabilirim virüs varken?
Dışarısını bilmem ama evde kitap okuyun, netflix dizileri efsane onlara takılın, seviyorsanız akşamları değişik yemekler deneyin, spor yapın derim.
Dışarda kapalı mekan yerine araç varsa doğal güzellikleri olan yerlere gidin derim mangala ya da pikniğe. En kötü yürüyüşe çıkın akşamları.

Kafeler çok iç içe (Bu koşullarda nasıl insanlar bu şekilde davranıyor ben de anlamasam da hanımefendi) ancak çok sakin, masaların çok uzak olduğu, sadece çok nadir müdavimlerin takıldığı, keşfedilmeye açık bir sürü çay bahçesi var. Onlar iyi bir seçenek olabilir.

Tabi ki bu girizgahtı; ben aslında turşu kurmanıza takıldım. Çok severim, ama mutfakta hiç de beceriksiz olmasam da sanki benim yeteneklerimi zorlayacak bir şey gibi geliyor bana. İnternet tarifleriyle yapabilir miyim?

Benim için terapi gibi oluyor turşu kurmak, internet tarifi yapıyorum ben de, çok güzel detaylı anlatımlar var bir kaç senedir kendi turşumu kuruyorum bunun dışında mesela kantaron yağı yapmıştım bunlar kolay şeyler hemen yapıyorsunuz kendi halinde bekliyor.

Back
X