Yahu delimisin ne güzel fırsat. Sana özenen o kadar çok genç var ki.Merhaba herkese,ilk defa burada konu açıyorum onu da ağlayarak açıyorum.Ben 2 gün önce 70 günlüğüne yurtdışına çıktım.Dilimi geliştirmek için ama İngiltere çok pahalı geldiği için başka bir ülkeyi seçtim.Her şey ödendi,buraya gelmek için bile ailem çok büyük destek verdi.Ama 2 gündür o kadar yalnız hissediyorum ki!Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.Hatta ciddi ciddi dönmeyi bile düşünüyorum.Ailemle internetten konuşurken hep gülüyorum,çok güzel olduğunu söylüyorum ama hiç öyle hissetmiyorum.
Bir çözümü yok belki ama yine de bir yere yazmak,birilerine söylemek istedim.
Belki dert bile gelmeyebilir size ama inanın geldiğimden beri hiçbir şey yemedim.Deli gibi eve dönmek istiyorum ama yapamam biliyorum.
Başlığa da ne yazacağımı biledim,mantıksız gelirse affola.
Delirdiniz mi arkadaşıııım?? Hemen o ruh halınden cıkın.70 gün bu.temelli kalmayacaksınız ki. Her fünü değerlendirmeli ve gezmelısınız. Melankolık olmak ıcın bı sebep yok.ıkı uc gun olabılır farklı gelmıs oöabılır ama.lütfen sonra cok pişman olursunuz. dilinizi geliştirin gezin dolaşın.bolbol fotoğraf çekinin.ne guzel.sonra zaten doneceksınız memlekete.Merhaba herkese,ilk defa burada konu açıyorum onu da ağlayarak açıyorum.Ben 2 gün önce 70 günlüğüne yurtdışına çıktım.Dilimi geliştirmek için ama İngiltere çok pahalı geldiği için başka bir ülkeyi seçtim.Her şey ödendi,buraya gelmek için bile ailem çok büyük destek verdi.Ama 2 gündür o kadar yalnız hissediyorum ki!Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.Hatta ciddi ciddi dönmeyi bile düşünüyorum.Ailemle internetten konuşurken hep gülüyorum,çok güzel olduğunu söylüyorum ama hiç öyle hissetmiyorum.
Belki dert bile gelmeyebilir size ama inanın geldiğimden beri hiçbir şey yemedim.Deli gibi eve dönmek istiyorum ama yapamam biliyorum.
türklerden uzak dur.
kurstan sonra sokaklarda dolaş insanlara gülümse.
git bir köşede sevimli bir kafeye otur bir kahve al etrafı izle içerken.
şehir haritası edin herhangi bi tourist information ofisinden al eline haritanı çık gez.
o kadar kıymetli ki şuan orada vaktin bir karar vermişsin hem kariyer hem kişisel gelişim için en iyi şekilde değerlendirmeye çalış bunu.
dönmeye yakın pişman olursun şunları şunları da yapsaydım keşke diye.
kurstan arkadaş edinirsin zamanla onlarla plan yaparsınız görmediğin diğer yerler için de.
geri dönmek gibi bir şeyi de aklından geçirme 2 ay zun bir süre değil gerçekten.
Merhaba herkese,ilk defa burada konu açıyorum onu da ağlayarak açıyorum.Ben 2 gün önce 70 günlüğüne yurtdışına çıktım.Dilimi geliştirmek için ama İngiltere çok pahalı geldiği için başka bir ülkeyi seçtim.Her şey ödendi,buraya gelmek için bile ailem çok büyük destek verdi.Ama 2 gündür o kadar yalnız hissediyorum ki!Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.Hatta ciddi ciddi dönmeyi bile düşünüyorum.Ailemle internetten konuşurken hep gülüyorum,çok güzel olduğunu söylüyorum ama hiç öyle hissetmiyorum.
Şu an acaba uzatabilir miyim diye düşünuyorum.Gercekten de güzel hir deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?