Merhaba herkese,ilk defa burada konu açıyorum onu da ağlayarak açıyorum.Ben 2 gün önce 70 günlüğüne yurtdışına çıktım.Dilimi geliştirmek için ama İngiltere çok pahalı geldiği için başka bir ülkeyi seçtim.Her şey ödendi,buraya gelmek için bile ailem çok büyük destek verdi.Ama 2 gündür o kadar yalnız hissediyorum ki!Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.Hatta ciddi ciddi dönmeyi bile düşünüyorum.Ailemle internetten konuşurken hep gülüyorum,çok güzel olduğunu söylüyorum ama hiç öyle hissetmiyorum.
Bir çözümü yok belki ama yine de bir yere yazmak,birilerine söylemek istedim.
Belki dert bile gelmeyebilir size ama inanın geldiğimden beri hiçbir şey yemedim.Deli gibi eve dönmek istiyorum ama yapamam biliyorum.
Başlığa da ne yazacağımı biledim,mantıksız gelirse affola.
Edit:Yorum yapan herkese çok teşekkur ederim.Destekleriniz,yazdıklarınız gerçekten iyi geldi.1 aydan fazladır yurtdışındayım.Vee şu an hiç dönesim yok
.İlk günlerdeki hissettiklerimi okuyunca güldüm o derece.Ki o zamanlar ağlayarak yazmıştım.
Burayı okuyan ve şu an yalnız olduğunu,sıkıldığını,bunaldığını hisseden olursa vazgeçmesin.Benimki evet küçük,dertsiz bir örnek ama ben öyle hissetmemiştim.Şu an dönüm baktığımda gülerek hatırlıyorum.
Her şey rayına oturunca çok daha mutlu oluyorsunuz.
Bir çözümü yok belki ama yine de bir yere yazmak,birilerine söylemek istedim.
Belki dert bile gelmeyebilir size ama inanın geldiğimden beri hiçbir şey yemedim.Deli gibi eve dönmek istiyorum ama yapamam biliyorum.
Başlığa da ne yazacağımı biledim,mantıksız gelirse affola.
Edit:Yorum yapan herkese çok teşekkur ederim.Destekleriniz,yazdıklarınız gerçekten iyi geldi.1 aydan fazladır yurtdışındayım.Vee şu an hiç dönesim yok

Burayı okuyan ve şu an yalnız olduğunu,sıkıldığını,bunaldığını hisseden olursa vazgeçmesin.Benimki evet küçük,dertsiz bir örnek ama ben öyle hissetmemiştim.Şu an dönüm baktığımda gülerek hatırlıyorum.

Son düzenleme: