- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Yalnizlik...nefret ettiğim şey ama eğer allah yalnız bırakmak istiyorsa bırakıyor işte secim sana kalmıyorkiKizlar merhaba
Ben 4 yil once bosandim ve sonrasinda genellikle sanal ortamdan tanismalarim oldu. Ordaki tanismalar artik bana yararsiz gelmeye başladı. Karsima cikanlar beni mutlu etmiyor, cunku normal ortamda tanismak gibi olmuyor. O tadi vermiyor. Şunu farkettim ki yalniz kalmamak icin bu tanismalara girismisim. 1 aydir kimseyle gorusmuyorum ve artik reel hayatta karsima biri cikmadan tanismak ıstemiyorum ama bir yandan da yalnizlik canimi yakiyor.
Yalniz, sevgilisiz olarak da mutlu olunamaz mi? Benim gibi olanlar var mi? Bu durumla nsl basa ciktiniz?Fikirlerinizi bekliyorum
Kizlar merhaba
Ben 4 yil once bosandim ve sonrasinda genellikle sanal ortamdan tanismalarim oldu. Ordaki tanismalar artik bana yararsiz gelmeye başladı. Karsima cikanlar beni mutlu etmiyor, cunku normal ortamda tanismak gibi olmuyor. O tadi vermiyor. Şunu farkettim ki yalniz kalmamak icin bu tanismalara girismisim. 1 aydir kimseyle gorusmuyorum ve artik reel hayatta karsima biri cikmadan tanismak ıstemiyorum ama bir yandan da yalnizlik canimi yakiyor.
Yalniz, sevgilisiz olarak da mutlu olunamaz mi? Benim gibi olanlar var mi? Bu durumla nsl basa ciktiniz?Fikirlerinizi bekliyorum
Kurslara gidip aktivitelere katılabilirsinizKizlar merhaba
Konu sahibi yaşınız kaçtı?
Kurslara gidip aktivitelere katılabilirsiniz
Bir tane köpek sahiplenin size sevgili,aile her şey olur :) sanaldan biriyle tanışmayın akışına bırakın kimseyle ilgilenmeyince kendi yolunuza gidince etrafınızdakileri mıknatıs gibi çekersiniz. Arayış icinde olan insanlar kendini çok belli ediyor. Bu diğer insanları itiyor kadın/erkek farketmez.
Evlenmeden önce uzun yıllar sevgilisiz yaşadım... bence yaşanır... hayır yaptım yani oradan biliyorum :)))
doğru insanı bulmak diye de bir şey yok bu arada... katlanabileceğiniz en maximum kişiyi bulmak işin sırrı
yani yalnızlık da -eğer o kişi bulunamadı ise- bence gayet keyifli bir durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?