kpnyalnız yasıyor arkadaslar iki kızı var onların evi benden daha yakın benm ev biraz uzak..
Kp kimi görse baskı yapıyor nie gelmyorsunz hiç gelmyorsunz gbisinden..kızları başından beri onun işleriyle ilgilenmek evin gelini olduğum içn bnm görevimmiş gbi lanse edyorlar.. Yakın olan kızının biri yemeğini gönderiyor diğeri hiç ilgilenmiyor..
Bnde gdip ev işleriyle ilgilenyorum..genel temizlik için senede iki defa temzlkçi tutuluyor.. Neyse kp biraz nankör yaşlılıgındanmı desem yoksa huyumu bilmem ama ne kadar sey yaparsam yapayım kızlarının yaptgı ufak tefek seyleri bana anlatr gecmişi anlatr hep onların iyilklerni nisbet eder gbi.. Birde gtmeye cesaret edemyorm ğzermde olusturduğu baskı yüzünden nie gelmyosnz falan diyor..yalnz yasyor anlyorum ama braz tuhaf işte..ayrıca birde kpnin bir evi vardı o satıldı ve bütün kardeslerin durumu iyi oldgu içn haklarnı esime verdiler.. Bzde ev aldk..
Braz borclu hssedyorum o yuzden kp ile ilglenmeye mecbur gbi hssedyorm ama öte yandanda kardeslerne verdler diyorm kafam çok karısık szce ne yapmalıyım nasl düşünp nasl davranmalıyım..evliliğim 1 seneyi gecti hala aşamadim bunu
İki gündür sana yazabilmek adına şifre hatırlamaya çalıştım yok olmuyor.yeni açtım.benim yaşadıkları mı yaşama diye..
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama insanlara kanma.26 yaşında evlendim.5 ay sonra kv kaybettik.neden dedim defalarca neden bu bizim başımıza geldi.ama bu isyana götürürdü..Sustum..
Eşimi coook seviyordum hem de coook..Anı bir beyin kanaması geçirince daha o gece kp evine gectik.yoğun bakım sureci devam ederken eve gelip eşyaları topladık.ne kadar kalacağız o evde dedim "gerektiği kadar" dendi.o zaman hiç bitmedi..
8 ay yaşadım ağlaya ağlaya kp evinde..Kafayı yiyordum..seccadeye kapanıp agliyordum.Her soruma(evimize ne zaman gideceğiz) ağlıyordu eşim,susup sariliyordum.iyi günde kötü günde dedik deyip sabrettim hep..
Sonra eşim bir kez bile sormadı bana ve bizim eve gittik..Aynı evde yasama kabusu..Eşim babamın yanında şalvar giyeceksin dedi,o rahat edecekmiş..Geçtim topladım esyalarimi kapandı dizlerime ağladı.sonrasinda bir sürü kavgada da ağlamaları,acındrmaları ve onu bırakamadım..
Bir görümcem var..Bir kez sormadı sen Burda babamla kalıyorsun napiyosun demedi.kiymet bilmeyen herşeye bağırıp eden bir kp.Çok da iyi bilir babasini.Hafta sonu bir gün kalırdı gorumcem.evine gitti ev hanımı bi de..Ben çalışıyor um koşturuyorum kimse görmedi.bi de bağırirdı babam evlenemez diye..
Kp yaşayamadı bizimle.. Dubleks ev alalım olmuyor dedim benim evim var dedi..kv ım 40 i çıkmadan eşimle çok tartıştılar,evlenicem dedi.onume geçme.birbirlerini boğarken ben kaldım aralarında.
Neler anlatırım sana daha neler..O evine geçti,artık cumartesi günleri sabah 8 de gidilir gece herkes evine dönüyor.bi kaç kap yemek yapılıyor,ev temizleniyor.brnim halimi düşün işte.pazar günümde bi çıkıp hava alayim market pazar bitti..Kiymet mı bilindi hayır!!!!
Ramazan mubarek günde aç aç diğer güne niyetlendim ben..Aldığı pastirmayi koymamisim önüne..Kendim yiyecrkmisim.bok gibi parası var bir gram gözüm yok,hiç de olmadı.cok şükür eşim ve benim de iyi işlerimiz var..Ama herşeye laf sokarım.yemege aldığım misafirler in önünde söyledi,salatayı çok yapmışım!!!hatama bak.insanlar baktı kaldı. Nankör luktu yaptığı..
Eşim beni hiç konustirmadi.babadi laf soktu o masanın altından elimi tuttu.susayim aman gönlü kirilmasin.Kızdım gitmeyeceğim bu hafta sonu dedim,gitti kardeşine yalan söyledi..Azıcık adam gibi evlatkar yetistirebilseydi böyle olmazdı.iki kardeş birbirlerine dürüst olamadılar..
Yaşamak çok zor kardeşim.benim yaptıklarımı yapma.acima..Bu kadar iyi olmasaydın diyor şimdi eşim..Ben izin versem kardeşim izin vermez diye bağırıyordu.cici anneyle gezmelerde simdi kardeşi.tum aile ilişkilerimiz bitti.ne kp ne gorumcrmle görüşmüyorum
Bi de annemle...Hep fedakar ol diyen annem..Yazık..Ağlayarak gittim evine sen gelindi sen yapacaksın tabi dedi.o ev hanımı o gelsin kalsın dediğimde.. İkizlerim oldu
tüp bebek,40 ım çıkmadı annem toplasan 10 gün kalmadı.bana mı güvendim iki tane koydurmasaydin dedi!!! Kavga ettim gorumcrmle annemi aramış,arıyor beni annem niye ağlatıyor musun görümcem için,hesap sormaya.ulan senin kızın ağlayarak geldi evine,arasaydin ya o zaman damadını..
Senin annenin tepkisi nedir bilmem ama onada güvenme.bu hayatta senden daha kıymetli kimse yok!!
.defalaeca topladım valimi kapıda pacama yapışıp üstünü başını yırttı..Şimdi ne diyor .Gece gitmene izi vermediysem,sabah gitseydin!! Esinede Güvenme!!!!
Size ev parası bölüp vermişler.ne gerek var? Sen mı istedin hayır.esin istediyse gitsin baksın.
Torunlarına bı oda takımı alacak diye beklefi durdu eşim.aldi ağzının payını..bok gibi paranın içinden koklatmadi bile.Tatillerde ikinci bahar yaşıyor kp.eger düğün yapsaydı halay başı olurdu görümcemde..Bunları hiç göremedi..Ben birşey söyleyince kardeşi hep haklıydı..
İki çingene don çekiştirdi,yırtılan benimki oldu.bizimkisi o hesap..
Kıyameti koparttigim konu da neymiş efendim görümcem cici anneye gidecekmiş, bende gidecekmisim.yok ya!!!O evlenemez diye bağırdı,sen kardeşim evlenmesine izin vermez dedin.Sonuç? Ben hala h.sonlarimi iki bebeyle bu kez perişan geçireyim..
Eşim tarafından darp edildim bi ramazan gece si.anneme gittim, bu 2. Kez bu eve Ağlayarak gelişim.çocuklarımı büyütürken destek ol diye.abnem sahur yapıp yattı..Ve ben hala o evde yaşıyorum..Eş dediğim insanla.. evlilik??Bu kelimeler bana çok uzak..
Çok pişman eşim,ben kendimi bi yerden artmak istiyorum ona nasıl bukadar inandım,kandim..Ama çok vicdanlı ydim,hep iyi niyetimden.kendimi hiç düşünmedim.bi sinemaya gidemez dik..Görümcem düğünü olur gelmezdi o hafta sonu,ben yine orda.inan benim gitmedigim olmamıştır.
O bana aman kızım yalnız bırakma kp diyenler nerde??? Bir saat yardım edin kafayı yiyorum dedim de kimse gelmedi.sana demem elalem senin hayatın değil..Beni bi abla uyarmıştı da kıyamıyorum eşime demiştim.o bana öyle kıydı ki...
Esin ve gorumceleriin tutumu nasıl bilmiyorum.ama bu din hak dini.zorda yada arada kalıyorsan git bi camiye sor imama.evlatlarinin görevidir bakmak.
Zamanı geri getirebilsem bir damla gözyaşı na bakmam eşimun.benden kıymetli si yok.o düzeltmeye çalışıyor.bense çocukları biraz daha toparlayıp çekip gitmeye niyetli..
Allah'a emanet ol