• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız Yaşayan Var mı? :(

hımm evet sen o zaman bayağı bu olayı takmışsın kafana...bi arkadaşın falan kalsa 2-3 gün seninle??? ya da mesela çalışıyorsun madem,bi hafta içi sabaha kadar uyuma... akşam da yemekte ayran,yoğurt vs Allah ne verdiyse ye,iç...:) bence 9.da "amaaaannn yemişim korkusunu "der uyursun:)

İnşallah ya :( yoksa patlak gözlerle işe gidicem durup kendi kendime de sinirleniyorum

Ulytau,sana ciddi ciddi üzülüyorum yahu.Gel bizde kal korkma diyesim geliyor.

Ben de kendime üzülüyorum dört koldan resmi makamlara yazıyorum sinirden oturdum ağladım keyifleri gelmiyo diye evli adamı evine göndermiyolar ya, üç gün beş hafta dese neyse bir buçuk yıl haftada bir gidiceksin diyolar evde ben kendimi parçalarım artık. Ev arkadaşı alsan olmuyo, koca desen kalmıyo. Öfff

[video=dailymotion;xl570u]http://www.dailymotion.com/video/xl570u_korkular-icin-telkinler_school[/video]

ah canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde vardiyalı çalışıyor 3 haftada 1 hafta gece gidiyor işe zamanla alışıyosun ben tv açık karşısında kanepede uyuyorum eşim yokken yatak odasında yatamıyorum tek başıma yarından itibaren 1 hafta gececi yine :( ama benim görümcem var bekar arada o geliyor yanıma kalmaya :) kafana takmamaya çalış duanı oku abdest alıp yat bende senin gibi hırsızlardan değilde diğer şeylerden korkardım ama onada alıştım zamanla yinede aklıma geldikçe hafif hafif tırsıyorum :18:

Ben de kendime üzülüyorum dört koldan resmi makamlara yazıyorum sinirden oturdum ağladım keyifleri gelmiyo diye evli adamı evine göndermiyolar ya, üç gün beş hafta dese neyse bir buçuk yıl haftada bir gidiceksin diyolar evde ben kendimi parçalarım artık. Ev arkadaşı alsan olmuyo, koca desen kalmıyo. Öfff

Benim de uykum kaçtı yine :ssz: Ne kadar saçma bir şey ya,eşin orda sen burda.İlk yapacakları şey aslında bu.Sen kendini yıpratmamaya çalış.

sakinleştirici bitki çayı filan mı içsen acaba yatmadan önce? çok uykun gelince tv karsısında sızıp kalırsın belki.:31:

sakinleştirici bitki çayı filan mı içsen acaba yatmadan önce? çok uykun gelince tv karsısında sızıp kalırsın belki.:31:

Hiç alışkanlığım değildir, tv karşısındayım gözlerim yandı uykusuzluktan tam dalıyodum öyle bi sıçradım ki kendimden korktum

Benim de uykum kaçtı yine :ssz: Ne kadar saçma bir şey ya,eşin orda sen burda.İlk yapacakları şey aslında bu.Sen kendini yıpratmamaya çalış.

Sorma, sinir oluyorum onlar yüzünden çekiyorum bu eziyeti

Hiç alışkanlığım değildir, tv karşısındayım gözlerim yandı uykusuzluktan tam dalıyodum öyle bi sıçradım ki kendimden korktum
o sıçrama kendini çok fazla sıktığın için oluyor zaten o yüzden bitki çayı gevsemeni sağlayacak. melissa ve papatyanın iyi geldiğini duymuştum. daha çok yeni eve de alışamamışsın o yüzden korkuyorsun bence.

o sıçrama kendini çok fazla sıktığın için oluyor zaten o yüzden bitki çayı gevsemeni sağlayacak. melissa ve papatyanın iyi geldiğini duymuştum. daha çok yeni eve de alışamamışsın o yüzden korkuyorsun bence.

Deneyeyim madem ne olursa valla yirmi günde bezdim yaa bu ne

Yok ya o işler sakat alma sende bozar dengeni

Bir düzene otursa zaten daha almama gerek kalmayacak :47: Sana uyku gözlüğü tavsiye ederim.Sabah kalkınca kendini dinç hissediyorsun.Gözün de dinleniyor ışık almadığı için.Hatta gün içinde takınca da uykun geliyor.Vücut gece sanıp uyku hormonu üretiyormuş.

Bir düzene otursa zaten daha almama gerek kalmayacak :47: Sana uyku gözlüğü tavsiye ederim.Sabah kalkınca kendini dinç hissediyorsun.Gözün de dinleniyor ışık almadığı için.Hatta gün içinde takınca da uykun geliyor.Vücut gece sanıp uyku hormonu üretiyormuş.

Gece bile uyumuyorum bırak gündüzü :D burda var mıdır bilmem de bulursam alayım

Gece bile uyumuyorum bırak gündüzü :D burda var mıdır bilmem de bulursam alayım

Ben 1 tlye almıştım. Bulamazsan nette de var.Hatta leoparlısını bile gördüm :27: Gözlerini rahatlatıyor,uykuya geçmen kolay oluyor.

uyku gözlüğü bulamazsan saç bandın filan varsa o da işe yarıyor:) benimkinin lastiği koptu geçenlerde basucumda saç bandım vardı onu geçirdim gözüme :27:

uyku ilacı konusunda da hap değil ama pasifora adlı surubu tavsiye edebilirim %100 bitkisel bi ara annem kullanıyordu. bir de eğer iştah problemin varsa, prakten kullanabilirsin. hem iştah açıyor hem de deli gibi uyku yapıyor ben bir dönem kilo almaya calısırken kullanmıştım. gecen ekşide denk geldim çoğu insan uyku düzeni yapmak için kullanıyormuş

Yanliz yasama imkanim olsa keske korkacaagimi dsunmuyorum

evde sessiz ortam oluşturma tv hep açık dursun öyle uyu. O şeyleri de düşünme, vesvese kötü yapar. Nas ını felak ını ayetel kürsi ni oku Allah ım sana emanetim de yat. Bişey olmaz allahın izniyle ben yıllarca tek yaşadım, hiç korkma

Back
X