kızlar bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum.
biz bazen tartıştığımızda her ikimizde trip yapıyoruz.ilk adımı atmak bize suçlu olduğumuzu hissetmemizi sağlıyor.bu yüzdende ne o nede ben konuşmuyoruz
son günlerde fazlalaşan bir sessizlik var evimizde iki yabancı gibi yaşıyoruz.gece olunca çocuklar odasında ben yatak odasında eşim salonda uyuyor buda yeni bir moda ve beni çıldırtıyor ne olursa olsun yatakları ayırmamalıyız diyorum.defalarca konuşuyorum çok üzüldüğümü anlatıyorum yatakta ağladığım zamanlar bile oluyor. eşimin cevabı ise
seninle ilgisi yok bütün gün çalışıyorum farkında olmadan da uyuya kalıyorum istem dışı yani diyor sen niye beni uyandırmıyorsun diyor.
bense onu okadar çok uyandırıp kaldırıyorumki bende bıktım artık.
akşam yine ufak bir münakaşa ve ayrı yatmalar başladı yine
biizm evliliğimiz çok iyi gitmiyor bu yüzden aile terapistine bile başvurduk.
ama o yanlız uymalar alışkanlık haline gelecek diye çok korkuyorum.
sizin durumunuz böyle olsa nasıl yapardınız yada bizim gibi sorunları olan varmıı
yada benmi abartıyorum anlamadım. desteğinize bilginize ihtiyacım var.
biz bazen tartıştığımızda her ikimizde trip yapıyoruz.ilk adımı atmak bize suçlu olduğumuzu hissetmemizi sağlıyor.bu yüzdende ne o nede ben konuşmuyoruz
son günlerde fazlalaşan bir sessizlik var evimizde iki yabancı gibi yaşıyoruz.gece olunca çocuklar odasında ben yatak odasında eşim salonda uyuyor buda yeni bir moda ve beni çıldırtıyor ne olursa olsun yatakları ayırmamalıyız diyorum.defalarca konuşuyorum çok üzüldüğümü anlatıyorum yatakta ağladığım zamanlar bile oluyor. eşimin cevabı ise
seninle ilgisi yok bütün gün çalışıyorum farkında olmadan da uyuya kalıyorum istem dışı yani diyor sen niye beni uyandırmıyorsun diyor.
bense onu okadar çok uyandırıp kaldırıyorumki bende bıktım artık.
akşam yine ufak bir münakaşa ve ayrı yatmalar başladı yine
biizm evliliğimiz çok iyi gitmiyor bu yüzden aile terapistine bile başvurduk.
ama o yanlız uymalar alışkanlık haline gelecek diye çok korkuyorum.
sizin durumunuz böyle olsa nasıl yapardınız yada bizim gibi sorunları olan varmıı
yada benmi abartıyorum anlamadım. desteğinize bilginize ihtiyacım var.